+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 1591 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 502 1002 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 39772

Temat: Sznupkowy Oddział Psychiatryczny vs Geriatria i koty... no i ja

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Wreszcie nie trzeba Lunki szukać po wszystkich topikach

Domyślnie

Na poczatku zdjec nie wiadc ale pozostale sa boskie

Domyślnie

jak to nie widać??? to z albumu na onecie są jeszcze a tam ni ma limitu transferu

Domyślnie

Bardzo ładny psiak

Ale jestem pelen podziwu dla fotografa miło oglada sie fotki w tak roznej sceneri

Bardzo ciekawe i ładne fotki
    Ja Przemek W uroczyscie oswiadczam ze proszac na kolanach o litosc przegralem z nie zwyciezonymi Asik i Linka
    jestem mieczakiem

Macie kanalie

Domyślnie

O jejku jaka ona malutka byla slodziutka taka..
    Przy tym ostatnim zdjeciu z dolkami sie usmialam
    Luncia sliczna! A co ona z tym Kubusiem robila??

Domyślnie

Ta ostatnia fotka rewelacja!!!!!!
    Kontakt do mnie: 696 08 58 48 - dzwonić jak nie odpowiadam na pw

Domyślnie

Zostawie to bez komentarza...

Domyślnie

Waszka- no wkońcu

Lunka jest wspaniała A to ostatnie zdjęcie bombowe
    Lunka super modelka-szkoda że Czips nie lubi się fotografować

Domyślnie

Suuuuuuuuuuuuuper Lunka!!!!! :P :P :P :P :P Jejku,aż mi się przypomniała nasza Mimi,kiedy była w tym wieku :P A teraz skończyła 13 latek....i nie wygląda już tak,ale jest dalej kochanym karaluchem!!! Nic jej z temperamentu nie ubyło Śliczne fotki!!!! :P :P :P Czekam na następne..... :P
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Napisał malawaszka
    Lunka ma swojego kochasia?

Domyślnie

a ma!

i kocha go nad życie - to jedyny pluszak, który żyje tak długo przy Lunie - reszta w strzepach, oczywiście Kubuś też jest notorycznie patroszony, nie ma oczu, nosa i już nie ma koszulki ale ja mu co jakiś czas robię operację, podczas której Luna nie spuszcza wzroku z Kubusia, potem bierze go na kanapę i wylizuje przez pół godziny a najlepsze jest jak dostanie ciasteczko albo kosteczkę to pierwsze co robi to idzie do Kubusia i daje mu to - czeka chwilę i jak Kubuś nie zje to wtedy Ona dopiero zjada

Domyślnie

24 czerwiec 2004

Byłyśmy z Lunką na badaniach terenowych - dowiedzialam się że niedaleko mojego miasta zanika Biała Przemsza (rzeka) więc pojechałyśmy jej szukać

No - Pańcia mówiła, że nie ma rzeki a ona jest

Już blisko jestem, blisko - zaraz się wypluskam, ale co to?? Coś mnie trzyma buuu

O a tu już nie ma rzeki i chodzimy sobie z pańcią po suchyma korycie, alee jazda

Znalazłyśmu nieżywą suuuper śmierdzącą rybkę - czemu nie wolno sie w niej wytarzać?

A tutaj jest jeszcze trochę wody i mnóstwo śmierdzących robaczków wodnych - mmmm. Nie wiem czy widzicie tu Lunę, ale o na tu jest

a pomyśleć tylko, że jeszcze wczoraj lub przedwczoraj był ona pełny wody i ryb

Myśleliśmy, że woda uciekła nieszczelnym dnem tego stawu, ale potem wydało się, że ktoś bezprawnie zatrzymał rzekę żeby napełnić swój prywatny staw na drugi dzień rzeka popłynęła znowu

Domyślnie

Cytat Napisał malawaszka
    a najlepsze jest jak dostanie ciasteczko albo kosteczkę to pierwsze co robi to idzie do Kubusia i daje mu to - czeka chwilę i jak Kubuś nie zje to wtedy Ona dopiero zjada
    super ! Ale z niej prawdziwa kobieta Dzieli się smakołykami z ukochanym

Domyślnie

no - słodziuchne to jest :P już tyle razy to widziałam, ale za każdym razem nie mogę się nadziwić

Domyślnie

Mój TZ z Lunką na jednej DoGoManiackiej smyczy

szczęście aż bije z tych fot

Domyślnie

Szczegolnie z tej ostatniej!

Super foty!! Wiecej Waszeczkomala wiecej!!

Domyślnie

Waszkuś- bombowe fotki

Więcej więcej więcej!!!

Domyślnie

Hehe za każdym razem kiedy patrzę na Twojego TZ to sobie myslę ile czasu go nakłaniałaś żeby stańął do tej foty

A Lunetka widze bardzo opiekuńcza Galcia ma swojego pieska, z którym lata i tarmosi go po całym domu (co za opiekuńczość) A wieczorem razem idą spać Piesek był już tyle razy zszywany, że przestałam liczyć Tak już mają widac te sznaucery

Piękne fotaski!!! i czekamy na więcej!!! Może jakieś zaskórniaczki z kompa? A nie tylko z Galerii Sznaucerków?
    [*] Dla Ciebie Rotti..

raz sznaucer - na zawsze sznaucer.

GALINA
    pokochaj sznaucera
    sprzedam obrożę ROGZ

dbsst is on a distinguished road Avatar dbsst
    Mieszka w
    z DoGoManii -dzielnica- Szpilowo :D

Domyślnie

waszeczko Luneczka jes sweet jak nie wiem cio tylko ma jedna wade za malo jej fot tu

super jest, tylko czemu tak meczy tego swojego kochasia hihihi

Domyślnie

Dzis jak bylam z Galunka u weta,to widzialam 4 miesieczna mini sznaucerke-bardzo podobna do Lunki byla ....A skoczna diablica

Domyślnie

Malawaszka, lunka jest śliczna !!!!!!

Domyślnie

Dziękujemy bardzo

i c.d. retrospekcji z życia Luny

Przedstawiam Wam fotki z naszej wycieczki 26 czerwca 2004 roku :
    Pańcia zabrała mnie na sesję zdjęciową do pracy mgr (której do tej pory ni ma )

No, to ja teraz będę pilotem:

Wydaje mi się, że powinnyśmy tu skręcić:

Nooo i biegamy, szaleństwu nie ma końca

Ale co to ma znaczyć - w takim pięknym miejscu Polska młodzież zostawiła ślady bytności

Jedźmy dalej, bo tu tyyyle śmieci

No, nareszcie dotarłyśmy nad Trzebyczkę, piiić

Idę już idę, przecież nic mi nie będzie od takiej wody

Coś mi tu podejrzanie pachnie, trzeba to sprawdzić

Wcale nie pobiegłam za daleko

Zobaczcie jakie piękne widoki na wyrobisko popiaskowe

I na zakończenie relacji widoczek z częściowo zalanego wyrobiska Kuźnica Warężyńska, kiedyś będziemy tu mieć wspaniały zbiornik rekreacyjny

Domyślnie

O matko Moja jaaaaaajestem w kompleksie DUŻYM - ONA WYSOCE UCZONA JEST TA TWOJA JEST NIEPRZYZWOITA Ucz ją dalej- będą z nich ludzie

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 1591 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 502 1002 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia