+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 296 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 7383

Temat: Samoyedki - moje dwa uśmiechnięte szczęścia :)

Domyślnie

Cytat Napisał basia bonnie Zobacz post
    http://images30.fotosik.pl/235/584d033c57e18793.jpg
    haha, wesoła musi być taka kolacja

Pozdrawiamy
    Bardzo wesoła, ja siedzę pomiędzy miskami i pilnuję, żeby każdy pies jadł swoje Fialka to grzeczna jest, ale Vadir lubi jej do miski nos wsadzić

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

http://images23.fotosik.pl/234/e3fd33e50e3141ca.jpg nie wpychaj się na moje łóżko
    cudowne
    a co tak wzięliście Fialkę? chcieliście starszego psa, właściciele chcieli ją oddać czy miłość od pierwszego wejrzenia ?

Domyślnie

Cytat Napisał chester07 Zobacz post
    http://images23.fotosik.pl/234/e3fd33e50e3141ca.jpg nie wpychaj się na moje łóżko
    cudowne
    a co tak wzięliście Fialkę? chcieliście starszego psa, właściciele chcieli ją oddać czy miłość od pierwszego wejrzenia ?
    Fialka mówi: "ja cię przytulę, a ty mnie podrapiesz"

To była miłość od pierwszego spojrzenia Albo raczej od pierwszego drapanka )

Domyślnie

ekstra psiaki a teraz pewnie mu jest bardzo gorąco ???

Domyślnie

Cytat Napisał Basia i Barni Zobacz post
    ekstra psiaki a teraz pewnie mu jest bardzo gorąco ???
    Jest ciepło, ale mamy zimne kafelki )

Domyślnie

Ten brzusio w kropki wymiata

Talking

Witajcie
    Słodkie białe miśki ale pewnie jak każde szpicowate potrafią pokazać na co je stać Wymiziajcie je ode mnie Będę Was często odwiedzać

Domyślnie

W jakim stopniu u Fialki zachował się instynkt łowiecki? Jak to wygląda u samoyedów?
    Bo u szpiców to często występuje. Bardzo dużo zależy od wychowania ale jakieś drobinki zawsze zostają.

Domyślnie

Na podstawie obserwacji mogę napisać, że generalnie jest on zachowany bardzo dobrze. Mam "wyczyszczoną" posesję z nornic a i gołębie sąsiada od jakiegoś czasu omijają nas szerokim łukiem .
    Jeśli natomiast chodzi o koty, to zasadniczo traktują je jak inne zwierzęta, z którymi można się potencjalnie pobawić ... tylko jedna suka - SISSY (matka Vadira) gania odwiedzające nasz teren koty sąsiadki. Ale ona przyjechała do mnie roczna z Rumunii i podejrzewam, że tam się tego poprostu nauczyła ... .

pozdrawiam

ps.
    Joasiu, zdjęcia oczywiście cudne ... ale Twoje do nich komentarze są poprostu bezbłędne
    Ostatnio edytowane przez kadziumia ; 27-06-2008 o 07:58

Domyślnie

Cytat Napisał kadziumia Zobacz post
    Na podstawie obserwacji mogę napisać, że generalnie jest on zachowany bardzo dobrze. Mam "wyczyszczoną" posesję z nornic a i gołębie sąsiada od jakiegoś czasu omijają nas szerokim łukiem .
    Jeśli natomiast chodzi o koty, to zasadniczo traktują je jak inne zwierzęta, z którymi można się potencjalnie pobawić ... tylko jedna suka - SISSY (matka Vadira) gania odwiedzające nasz teren koty sąsiadki. Ale ona przyjechała do mnie roczna z Rumunii i podejrzewam, że tam się tego poprostu nauczyła ... .
    Ależ Fialka biega za kotami I za ptakami i nawet za jeżem wczoraj młodego przegoniła ) Poszedł z nią wieczorem na spacer, od razu spod klatki ruszyła biegiem i zatrzymała się dopiero przy jeżu, kilka bloków dalej A potem za kotem następna gonitwa Oczywiście gonienie dla gonienia tylko Młody spływał potem, jak wrócili A kiedyś złapała ptaszka pod balkonem i próbowała się nim bawić, jak kot )

Domyślnie

Wyruszamy na następną wyprawę

Oczywiście bez przystanków się nie obejdzie

A pod krzaczkiem jeszcze lepiej

I sprawdzimy, czy pancio ma tyle siły, żeby psa nosić

Domyślnie

Białym psom najbardziej do twarzy w zielonym

"A może by się tu położyć?"

"Nie kłóć się ze mną, to moja smycz!"

"A teraz sprawdzimy, czy Fialka ma czyste stopy"

Oglądanie Bładnicy, rzeczki, która płynie przez nasze osiedle

Domyślnie

Sesja z pudełkiem po lodach, pustym, rzecz jasna

Domyślnie

ale dobrze sie trafilo ze maly ma Fialke. Sunia pokaze mu swiat, a maly na pewno nie odczuwa zdnej tesknoty za mama. A czy Fialka jest cierpliwa i dobrze znosi wariactwa malucha?

Domyślnie

Cytat Napisał lolka75 Zobacz post
    ale dobrze sie trafilo ze maly ma Fialke. Sunia pokaze mu swiat, a maly na pewno nie odczuwa zdnej tesknoty za mama. A czy Fialka jest cierpliwa i dobrze znosi wariactwa malucha?
    Fialka jest bardzo cierpliwa, poza tym mądra Dziś rano odmówiła wyjścia razem z Vadirem, bo ją podgryza na spacerze, więc szłam z każdym osobno

www.adopcjecc.pl furciaczek is on a distinguished road Avatar furciaczek
    Mieszka w
    Ciechocinek/Wiktoryn - woj. kuj-pom

Domyślnie

Jakies komunikaty z ostrzezeniem by sie przydaly, tak glosno sie zachwycalam ze az TZta obudzilam
    Chwilowo bez neta Jak cos 606 361 293

Domyślnie

Cytat Napisał furciaczek Zobacz post
    Jakies komunikaty z ostrzezeniem by sie przydaly, tak glosno sie zachwycalam ze az TZta obudzilam
    Bardzo mi miło W imieniu Vadira i Fialki dziękuję bardzo )

Domyślnie

http://images31.fotosik.pl/296/662b3ed75d2c2537.jpg

Kiedy wpadacie z ferajną do Bielska? Trzeba pokazac psiakom kawał świata, nie?

www.adopcjecc.pl furciaczek is on a distinguished road Avatar furciaczek
    Mieszka w
    Ciechocinek/Wiktoryn - woj. kuj-pom

Domyślnie

Cytat Napisał jbk Zobacz post
    Bardzo mi miło W imieniu Vadira i Fialki dziękuję bardzo )
    Ty nie dziekuj tylko ratuj obudzony TZ po nocnej zmianie to nic przyjemnego
    Chwilowo bez neta Jak cos 606 361 293

Domyślnie

Cytat Napisał Szarik Zobacz post
    http://images31.fotosik.pl/296/662b3ed75d2c2537.jpg

Kiedy wpadacie z ferajną do Bielska? Trzeba pokazac psiakom kawał świata, nie?
    Trzeba będzie termin ustalić Pogadamy w niedzielę

Domyślnie

Cytat Napisał furciaczek Zobacz post
    Ty nie dziekuj tylko ratuj obudzony TZ po nocnej zmianie to nic przyjemnego
    Mój mężu toleruje tylko jeden sposób pobudki - Fialka lub Vadir lub oboje równocześnie na przytulankach w łóżku Na moje budzenie już nie reaguje tak dobrze

Domyślnie

Asiu, zajrzyj na nasz spacerkowy wątek http://dogomania.pl/forum/showthread...37492&page=105 jesteśmy w trakcie zbierania chętnych na letni spacerek

Pozdrowienia dla Was!

Domyślnie

"Jestem piękna"

"Jestem brudny"

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 296 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 53 103 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia