Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
powiedzcie mi.. jak cała akicia 9 "żyje" ze sobą?? nie ma problemów?? nie napadają na siebie na spacerach?? niby większość z tam obecnych to raczej młode psiaki, ale jest też chyba kilka dorosłych![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Rewelacyjne zdjecia i pomysl na takie spotkania !!!! Czekam na wiecej zdjec![]()
jeszcze zaległe fotki z sierpniowego wypadu na kultowy już Śnieżnik...
a oto główne bohaterki: A'SHUNSHUU i SHIKA
SHIKA
A'SHUNSHUU
dziewczyny szalaly na szczycie, raz w jedna...
...raz w druga...
kicające kity
shunshu jako pierwsza zdobyła szczyt...
Iza, Rafał i akitki na szczycie
dziewczyny z Rafałem
i Rafał z dziewczyna
jeszcze ostatnia przebieżka po szczycie...
i schodzimy już na dół z nadzieją na rychły powrót w to urokliwe miejsce...
THE END
góry i kitki....co więcej do szczęścia potrzeba
Uwielbiam zdjecia takich maluchow jak jeszcze wszystkie sa razem, a Wam strasznie zazdrosze za macie takie maluszki kolo siebie i od poczatku mozecie obserwowac taki cud !!!!
Dokładnie...potargało by się coś małegoa te potworki tak szybko rosną
![]()
haha widze, że małe kitki uczą jak wyprowadzać na smyczy inne małe kitki
cudo jak zawsze![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Gratulujemy wspanialych wyników w Bratysławie!!!
Psiaki śliczne
Nie wiem tylko czemu nam ostatnie zdjecia sie nie otwieraja
Pozdrowienia dla Halniaczków!!!
Zakładki