Malutkie kitki przeurocze![]()
A Ayaka och... Cudo
Aż strach się bać białego wilka
http://akita-halne.pl/akita-new-pupp...kaku/ayaka.jpg
Malutkie kitki przeurocze![]()
A Ayaka och... Cudo
Aż strach się bać białego wilka
http://akita-halne.pl/akita-new-pupp...kaku/ayaka.jpg
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
Małe maskotkija bym ich nikomu nie oddała, nie mogę się doczekać naszej kolejnej pociechy
![]()
''Hana wa Sakuragi, Hito Wa Bushi''
花は桜木人は武士
jejku...jak mi sie marzy taki puszek...coprawda kocham miłoscią wierną jakąś pręgowaną sunię którą moze kiedyś "przytargam" do domu...ale takimi cudnymi białaskami bym nie pogardziła...Mamusia wyglada pięknie nawet karmiac małe smoki...i te oczyska...znaczy ich brak na rzecz kreseczek![]()
cd... Nesshin, Nehane i Nichigetsu
turlanki z dzieckiem - bez obaw, dziecko było zachwycone
wsio na dzis, cos dgm swiruje, niektore zdjecia probuje podwajac, innych w ogole nie wyswietla...
pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę równie pięknej aury i udanych spacerów z pociechami
Chakita relelacyjne!!!!!
Przed chwilą obie z mamą piałyśmy z zachwytu![]()
![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Tak- Ayaka to Biała Wilczyca
- to właśnie ona juz w tej galerii prezentowana przez Chaakite ponad rok temu - tak właśnie została nazwana
-akity kojarza się z wilkami, z kotami , ba pręgowane niechlubnie z ... hienami
Ryoko -nazywana przez nas niedgyś Białą Diablicąnieraz kojarzyła mi się z kotem i wilkiem na raz w jednej osobie , a najczęściej wołamy do dziś na nią Kiki , co do niej przylgnęło na skojarzenie z wesołą i psotną małpicą
niektore szczeniatka właśnie Ayaki wyglądem kojarzą mi się z małymi białymi lwami ...
ale fotki skojarzeniowe z lwami kiedy indziej , teraz kilka scen z zajęć malców Kamoshiki&Renso
pooglądam rozetki
Chaakita![]()
Dla tych , którzy polubili Kokusai'a -na początek jego braciszek Kando (jest w Rosji) - ostatnio poszalał na wystawach i w wieku 15 miesiecy zakrył (tak mawiają Rosjanie) Championat Rosji
a zanim Ch.Ru. to ma już na koncie Mł.Ch. Rosji, Ukrainy i Białorusi -taki z niego kozak !
ale tez i uzyskał BOB-y i nawet 1BOG i nawet 2 BIS !!!
a to jego fotki "niewystawowe"
a to KOKUSAI -trenuje do wystaw by nie wypaść zbyt "blado" -nie chciałby przynieść wstydu ani swoim braciom i siostrze, ani innym krewniakom z Halnego
![]()
ojej, dziękuję!!! Zagladam czasami, ale niezbyt często, szczególnie, kiedy jestem sesjowana.. oj nawet wtedy czasu nie mam, żeby zrobić obiad dla wrocławskiej mini-rodziny i dla mojego Kyoka- jedynej akitki. Ale niedługo może wrzucę jakieś zdjęcia, bo robi się coraz luźniej!A chętnie bym zobaczyła Kohaka...
A cudnie jest się 'wzrokowo' przenosić do najlepszej krainy na ziemi, dzięki!!!
ojej, dziękuję!!! Zagladam czasami, ale niezbyt często, szczególnie, kiedy jestem sesjowana.. oj nawet wtedy czasu nie mam, żeby zrobić obiad dla wrocławskiej mini-rodziny i dla mojego Kyoka- jedynej akitki. Ale niedługo może wrzucę jakieś zdjęcia, bo robi się coraz luźniej!A chętnie bym zobaczyła Kohaka...
A cudnie jest się 'wzrokowo' przenosić do najlepszej krainy na ziemi, dzięki!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
priviet Kando i zdies
Joluuu a ta ostatnia porcyjna zdjęć to z tego roku??
EDIT: i jeszcze male pytanie technicznejak opanować pisanie po rosyjsku bez rosyjskich liter.. bo ostatnio własnie próbuje, ale jakoś kulawo mi wychodzi mam wrażenie
![]()
Ostatnio edytowane przez Agappe ; 16-02-2010 o 14:48
Zakładki