+ Odpowiedz na ten temat
Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 9 16 17 18 19 20 21 22 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 475 z 536

Temat: Galeria Akita inu z HALNEGO WZGÓRZE FCI

Domyślnie

Malutkie kitki przeurocze

A Ayaka och... Cudo

Aż strach się bać białego wilka
    http://akita-halne.pl/akita-new-pupp...kaku/ayaka.jpg

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Jako największa fanka białych akitek chyba nie muszę mówić- AYAKA cudna !!
    A maluszki... śnieguski rozkoszne

Domyślnie

Małe maskotki ja bym ich nikomu nie oddała, nie mogę się doczekać naszej kolejnej pociechy
    ''Hana wa Sakuragi, Hito Wa Bushi''
    花は桜木人は武士

Domyślnie

jejku...jak mi sie marzy taki puszek...coprawda kocham miłoscią wierną jakąś pręgowaną sunię którą moze kiedyś "przytargam" do domu...ale takimi cudnymi białaskami bym nie pogardziła...Mamusia wyglada pięknie nawet karmiac małe smoki...i te oczyska...znaczy ich brak na rzecz kreseczek

SPRZEDAM ROGZ ManMat

Domyślnie fuyu yasumi = ferieeee :D

i związku z odrobiną wolnego czasu i spacer porządny był i fotki są ...

Nichigetsuseishin, Nesshin & Nehane

Domyślnie cd....

cd... Nesshin, Nehane i Nichigetsu

turlanki z dzieckiem - bez obaw, dziecko było zachwycone

wsio na dzis, cos dgm swiruje, niektore zdjecia probuje podwajac, innych w ogole nie wyswietla...

pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę równie pięknej aury i udanych spacerów z pociechami

Ostatnio edytowane przez CHAAKITA ; 31-01-2010 o 21:48 Powód: podwojony post

Domyślnie

Chakita relelacyjne!!!!!

Przed chwilą obie z mamą piałyśmy z zachwytu

Domyślnie szczeniątka

Tak - Ayaka to Biała Wilczyca - to właśnie ona juz w tej galerii prezentowana przez Chaakite ponad rok temu - tak właśnie została nazwana
    -akity kojarza się z wilkami, z kotami , ba pręgowane niechlubnie z ... hienami
    Ryoko -nazywana przez nas niedgyś Białą Diablicą nieraz kojarzyła mi się z kotem i wilkiem na raz w jednej osobie , a najczęściej wołamy do dziś na nią Kiki , co do niej przylgnęło na skojarzenie z wesołą i psotną małpicą
    niektore szczeniatka właśnie Ayaki wyglądem kojarzą mi się z małymi białymi lwami ...

ale fotki skojarzeniowe z lwami kiedy indziej , teraz kilka scen z zajęć malców Kamoshiki&Renso

pooglądam rozetki

Chaakita

Domyślnie

Dla tych , którzy polubili Kokusai'a -na początek jego braciszek Kando (jest w Rosji) - ostatnio poszalał na wystawach i w wieku 15 miesiecy zakrył (tak mawiają Rosjanie) Championat Rosji
    a zanim Ch.Ru. to ma już na koncie Mł.Ch. Rosji, Ukrainy i Białorusi -taki z niego kozak !
    ale tez i uzyskał BOB-y i nawet 1BOG i nawet 2 BIS !!!
    a to jego fotki "niewystawowe"

a to KOKUSAI -trenuje do wystaw by nie wypaść zbyt "blado" -nie chciałby przynieść wstydu ani swoim braciom i siostrze, ani innym krewniakom z Halnego

Domyślnie

ojej, dziękuję!!! Zagladam czasami, ale niezbyt często, szczególnie, kiedy jestem sesjowana.. oj nawet wtedy czasu nie mam, żeby zrobić obiad dla wrocławskiej mini-rodziny i dla mojego Kyoka- jedynej akitki. Ale niedługo może wrzucę jakieś zdjęcia, bo robi się coraz luźniej! A chętnie bym zobaczyła Kohaka...
    A cudnie jest się 'wzrokowo' przenosić do najlepszej krainy na ziemi, dzięki!!!

Domyślnie

Cytat Napisał AKITY-HalneWzgórze Zobacz post
    Dla Marianny - Majeczki która też teskni i zagląda tu czasem

i jeszcze raz Hagani z malcami Akarki
    ojej, dziękuję!!! Zagladam czasami, ale niezbyt często, szczególnie, kiedy jestem sesjowana.. oj nawet wtedy czasu nie mam, żeby zrobić obiad dla wrocławskiej mini-rodziny i dla mojego Kyoka- jedynej akitki. Ale niedługo może wrzucę jakieś zdjęcia, bo robi się coraz luźniej! A chętnie bym zobaczyła Kohaka...
    A cudnie jest się 'wzrokowo' przenosić do najlepszej krainy na ziemi, dzięki!!!

Domyślnie

a to KOKUSAI -trenuje do wystaw by nie wypaść zbyt "blado" -nie chciałby przynieść wstydu ani swoim braciom i siostrze, ani innym krewniakom z Halnego
    http://akita-halne.pl/akity-z-halneg...ai-15month.jpg
    Cudny pies, widać, że to synek swojego taty.

Domyślnie

Cytat Napisał INU Zobacz post
    Cudny pies, widać, że to synek swojego taty.
    ale też i swojej mamy -ICZCZITE Halne Wzgórze

Witaj - Foehn's Hill daughter - się nazwałaś Majanno !!!
    - zrozumiałe , że czasu masz niewiele , wiem jak tęsknisz ,ale jesteś znowu bliżej no a za pare dni będziemy w rodzinnym komplecie choć na okamgnienie

Domyślnie

Dla tych , którzy polubili Kokusai'a -na początek jego braciszek Kando (jest w Rosji) - ostatnio poszalał na wystawach i w wieku 15 miesiecy zakrył (tak mawiają Rosjanie) Championat Rosji
    a zanim Ch.Ru. to ma już na koncie Mł.Ch. Rosji, Ukrainy i Białorusi -taki z niego kozak !
    ale tez i uzyskał BOB-y i nawet 1BOG i nawet 2 BIS !!!
    a to jego fotki "niewystawowe"
    Chłopak jest po prostu piękny, co jakiś czas zaglądam do Was w oczekiwaniu na fotki mojego ulubieńca, przy okazji oglądając oczywiście przecudne widoki i kitki...ale Kokusai to jednak mój ulubiony fotomodel .

Domyślnie

Cytat Napisał cropka Zobacz post
    Chłopak jest po prostu piękny, co jakiś czas zaglądam do Was w oczekiwaniu na fotki mojego ulubieńca, przy okazji oglądając oczywiście przecudne widoki i kitki...ale Kokusai to jednak mój ulubiony fotomodel .
    papuga to ja Go wypatrzyłam!!! mój ci on i nie oddam

Domyślnie

Cytat Napisał Agappe Zobacz post
    papuga to ja Go wypatrzyłam!!! mój ci on i nie oddam
    Agappe jesteś okrutna , no nie bądź taka podziel się nim, proszę proszę proszę . Nie ma co liczyć na wyłączność, Kokusai na pewno niejedno kobiece serce jeszcze zdobędzie .

Domyślnie

Cytat Napisał cropka Zobacz post
    Agappe jesteś okrutna , no nie bądź taka podziel się nim, proszę proszę proszę . Nie ma co liczyć na wyłączność, Kokusai na pewno niejedno kobiece serce jeszcze zdobędzie .
    haha no dobrze podziele się, ale moja jest głowa

Jolu uważaj, bo jeszcze Ci tu rozczłonkujemy Kokusaia
    chyba jakiś fanklub trzeba założyć, co by chłopak przeżył

Domyślnie Kokusai'ko dziękuje fankom :)

Cytat Napisał Agappe Zobacz post
    haha no dobrze podziele się, ale moja jest głowa

Jolu uważaj, bo jeszcze Ci tu rozczłonkujemy Kokusaia
    chyba jakiś fanklub trzeba założyć, co by chłopak przeżył
    Była taka piosenka 'góralaska' -.. nie bijta się ma góralka dwa warkocze-podzielita się
    no nijak nie pasuje do Koksika ,ale szczęśliwy jest bardzo , że ma fanki i chyba trzeba wkleic jeszcze jego fotki

Domyślnie Hankooshoku & saiai

dziewczyny też zaczęły przygotowania do sezonu wystawowego

Domyślnie

Mam wrażenie, że mając wokół tyle pieknych akit, nie potrafiłabym robic nic innego tylko na nie patrzec

Domyślnie fotki zimowe z 2006

Cytat Napisał Madziadalena Zobacz post
    Mam wrażenie, że mając wokół tyle pieknych akit, nie potrafiłabym robic nic innego tylko na nie patrzec
    no ale poza napatrzaniem się na nie cos trzeba robić, by dalej móc na nie patrzeć i patrzeć

a ponizej to efekt pewnej śnieżnej zabawy a teraz mamy tyleeee sniegu, że w końcu trzeba będzie zrobić wielką śnieżną grupe akit

Domyślnie

priyatno so vsemi poznakomitsya!
    ya Katerina i moy malysh Kando

Ostatnio edytowane przez KANDO_Halne_Wzgorze ; 15-02-2010 o 18:52

Domyślnie

vot esche foto KANDO
    d-r 20/10/2008
    on Jun Ch Rus, Jun Ch Ukrainy, Jun Ch Belarusi, Ch Rus, 3*Ch RKF
    Ostatnio edytowane przez KANDO_Halne_Wzgorze ; 15-02-2010 o 18:59

Domyślnie

priviet Kando i zdies

Joluuu a ta ostatnia porcyjna zdjęć to z tego roku??

EDIT: i jeszcze male pytanie techniczne jak opanować pisanie po rosyjsku bez rosyjskich liter.. bo ostatnio własnie próbuje, ale jakoś kulawo mi wychodzi mam wrażenie
    Ostatnio edytowane przez Agappe ; 16-02-2010 o 14:48

Domyślnie

Cytat Napisał KANDO_Halne_Wzgorze Zobacz post
    priyatno so vsemi poznakomitsya!
    ya Katerina i moy malysh Kando

Witaj Katerina ! ) Nam toze oczen prijatno zdies Tebia priwietit ) i widiet fotki Kando )

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 9 16 17 18 19 20 21 22 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia