-
no niestety, nie ustalimy właściciela. Najważniejsze, ze psiak już bezpieczny i ma cudny charakter, Niestety jest starszym psem i ciężko będzie mu pewnie znaleźć dom mimo rodowodu.
No ale nie zaśmiecam już wątku, chłopak ma wątek na akitach założony 
Dzięki za pomoc.
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
-
pokaz slajdów do piosenki robiłam sama
-
-
Gralik i Fuen
-
-
~unikatowydiament - dziękujemy bardzo
-
Mamoru Oshii i jego basety... Pomoc dla Japonii
Zachęcam do udziału w aukcjach charytatywnych organizowanych przez koło naukowe Japonica Creativa pod patronatem Fundacji Kyoto-Kraków Andrzeja Wajdy i Krystyny Zachwatowicz. Celem aukcji jest zbiórka funduszy na rzecz mieszkańców japońskiego miasta Kesennuma (pref. Miyagi) - ofiar tragicznego w skutkach trzęsienia ziemi i fali tsunami, które nawiedziły wschodnią Japonię 11 marca 2011 roku. Licytacje dotyczą pięciu oryginalnych rysunków wykonanych specjalnie na tę okazję przez wybitnego reżysera i twórcę japońskiej animacji pana
Mamoru Oshiiego, mającego w swym dorobku m.in. takie znane dzieła jak "Ghost in the Shell" czy "Avalon". Wszystkie rysunki opatrzone są hasłem "Ungai sōten" (
雲外蒼天 ), czyli w wolnym tłumaczeniu: "Za chmurami jasne (czyste) niebo". Hasło to ma, zdaniem pana Oshii, stanowić optymistyczne spojrzenie w przyszłość i przesłanie, by w chwilach kryzysu nie podupadać na duchu, lecz podjąć wysiłek, przemóc trudności i wypatrywać lepszego jutra...
LINK do listy aukcji >>>
-
-
-
wstawiłam temat na forum
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=104517#104517
a przy okazji zakochałam się w FUENIE
jaki on słodki, śliczny, a na zdjęciu z maskotką w łóżku wręcz rozczulajacy - co za minka radosna
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia