http://akita-halne.pl/zima09-10/x-akita/kwiatki.jpg - Najcudniejsza pora roku![]()
Ja też chcę taką zimę!Oczywiście bez tych wszystkich awarii, utrudnień i kataklizmów
![]()
http://akita-halne.pl/zima09-10/x-akita/kwiatki.jpg - Najcudniejsza pora roku![]()
Ja też chcę taką zimę!Oczywiście bez tych wszystkich awarii, utrudnień i kataklizmów
![]()
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
To trzeba ją sobie wymarzyć, a wymarzone zaistnieje! Te awarie -sprawa umowna - ludzie sobie je wymyślili żeby się nad sobą użalać , też ludzie, niektorzy wiele by dali by się im przytrafiły, a najpiękniejsza i bezawaryjna zima tam , gdzie tzw.ludzie nie występują -choć inni dla odmiany wiele daja by się tam znaleść choć na chwilę, c'est la vie![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Niagara jest wspaniałą mamą jednak jeśli chodzi o zabawki (uwielbia wszelkie zabawki szczególnie z czymś w środku -grzechotką ,piszczałką) - potrafi konkurować nawet z własnymi dziećmi - zabiera im bezpardonowo każdą ,która jej sie podoba
dostałysmy fajną lokomotywe
Niagara też bardzo chciała ją mieć ....
![]()
Cudne akitki i cudne fotki Zuzia!Przepięknie się komponują w jesniennych barwach! Pozdro.
![]()
jakie śliczne puchate misie....fajnie się takie brało na ręce...teraz już ciężej :P
piękne te Wasze kitki...już od szczeniorków
Wpadłam złożyć specjalne zamówienie na zdjęcia Kokusaiego
Mam nadzieje, że coś da sie zrobić w tej kwestii![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Zakładki