Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
piękny
i ten zadziorny uwodzicielski uśmiech...
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Żeby tylko łepek, wogóle udana bestia-króciutki, mocny, kolorek miodzio, śliczne ciemne skośne oczka...no, a ten łobuzerski uśmiech...zauroczyłam się. A tylko zdjecia widziałam, co to będzie jak na żywo go zobaczę.
Halniaki pilnujcie chłopaka, bo go ukradniemy
A tak z ciekawości, spotkamy na wystawach jakieś rodzeństwo kawalera? Patrząc na niego, chętnie bym zobaczyła i resztę miotu.
W Polsce na wystawach była juz KIRIGIRISU i pewnie jeszcze będzie nie raz , Kohaku był w Krakowie w puppies , jeśli nie wemigruje niedługo to pewnie się pojawi na wystawach w Polsce , Kokusai pojawi się na pewno .
Poza nimi to szaleje na wystawach Kando (jest w Moskwie) i już jest Młodzieżowym Championem Rosji, Ukrainy i Białorusi , Koutaru jest w Czechach ostatnio na wystawie w Nitrze(Słowacja) Junior Winner i Best Junior (w stawce 6 akit młodzieży), Kioyshi Zuko jest w Germanii i ma podwójne obywatelstwo (niemieckie i amerykańskie) nie pojawi sie na wysatwach i za ok.rok wyemigruje z rodziną do USA , KAISHI GO wyemigrował do USA w wieku 4 miesiecy ,ale poki co nie jest wystawiany i chyba nie bedzie, Kenmei jest w Polsce ,ale chyba nie bedzie wystawiany , a Kokusai miał wemigrowac na Hawaje ale w trakcie kwarantanny Kokusai'a jego niedoszły pan się bardzo rozchorował,więc Koksik został z nami,jakie będą jego dalsze losy nie wiem, ale prawdopodbnie wyemigruje za jakiś czas (nie prędzej niz jesienia 2010 -jest w pewnym sensie międzynarodwoy ,jak jego imię , które tak sie dokładnie tłumaczy z japońskiego - kochamy go , ale wychwoujemy tak ,iż przebywa z wieloma naszymi znajomymi i kocha wielu ludzi,by łatwiej mu było w przyszłości przejśc na stałe do jedynej już na zawsze rodziny -ale jeśli nikt sensowny się po niego nie zgłosi to zostanie z nami na zawsze
a Kankaku jest w Berlinie ukochanym pupilem w rodzinie bez ambicji wystawowych, jak wiele pięknych akitek - to normalne -tak , jak normalnym jest ,że nie wszystkie piękne dziewczyny musza/chcą zostać modelkami![]()
świetne porównanie![]()
InoczyHagani
![]()
Ale też na Hawaje ma wyemigrować chłopak czy gdzieś indziej??
Powiedzcie mi jak to jest, że aby hodowca "zachodnioeuropejski" (Francja, Włochy, Hiszpania, itp) sprzedał Ci ponadprzeciętnego psa to musisz utrzymywać z nim wielomiesięczny czy nawet wieloletni kontakt.. a i tak wybitnego psa Ci nie sprzedadzą..
za granice jeśli nie jest się zaprzyjaźnioną osoba trafiają głównie "odpadki".. a Wy tu takiego zdecydowanie ponadprzeciętnego Koukusaiego wysyłacie na Hawaje, o którym w Europie pewnie więcej się nie usłyszy..
Chodzi mi po prostu o podejście zachodnioeuropejskie, które wciąż dla mnie jest nie do końca zrozumiałe.. przeciez gdyby wysyłali dobre psy za granice do innych hodowców, czy wystawców to mieliby większą reklame, sławę.. a tak to sami się jej pozbywają..
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!!
http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010?p=13742719#post13742719
ale czy aby na pewno one są białe :P śliczniuche mordki...wziełabym takiego nawet przybrudzonego
i piękne zdjęcia oczywiście
przepraszam dubel![]()
Ostatnio edytowane przez Kateczka ; 05-01-2010 o 00:22
Zakładki