+ Odpowiedz na ten temat
Strona 17 z 22 PierwszyPierwszy ... 7 14 15 16 17 18 19 20 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 425 z 536

Temat: Galeria Akita inu z HALNEGO WZGÓRZE FCI

Domyślnie Troche zimowych fotek

zimowo przed świętami

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie jeszcze trochę zimowo -szczeniątka

malce Akari & Renso

Domyślnie Zabawy Iczczite i Renso

Szlenstwo we dwoje

Domyślnie cd.Szaleństwo we dwoje -ICZCZITE & RENSO

czasem trudno pozwolić im o sobie zapomnieć , by zrobić fajne fotki - chyba będe musiała pomysleć o jakimś schowku -najlepiej podziemnym a aparat powinien mieć peryskop

pozdrawiam Wszystkich Noworocznie

Domyślnie

Szczeniaczki są prze słodkie, świetne zdjęcia pozdrawiamy

Domyślnie zimowo na Halnym

Cytat Napisał Uruwashii Zobacz post
    Szczeniaczki są prze słodkie, świetne zdjęcia pozdrawiamy
    miło mi ,że fotki się podobają

to jeszcze kilka z piekną zimą w tle

KAKUJITSU z swoją nieco przybrudzoną córeczką

KOHAKU

Domyślnie

Pięknie tam u Was... jak z bajki

Domyślnie

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    Pięknie tam u Was... jak z bajki
    Miło mi , że się Tobie podoba Angleiko - kilka lat szukaliśmy miejsca dla rodziny -zanim tu osiedliśmy byliśmy mieszczuchami (niech nikt tylko nie odbiera tego pejoratywnie do siebie )
    -ech , chyba wole wypowiadać się fotkami , myślę, ze wielu z was to rozumie
    wrzucę pare fotek z archiwum , bo ostatnio sporo z nich przegladałam i myślę, że są warte podzielenia się nimi z Wami

-a propos bajki -takie krajobrazy zimą miewamy

i takie sople tworzą się na naszym domu (rynny odpadają razem z nimi,plotki na dachu nie zdają egzaminu, prawdopodobnie dach jest zbyt stromy i musimy mimo piękna sopli -zbijac je w odpowiednim momencie ,bo satnowia nie lada zagrożenie dla nas i dla psów - juz bywało,ze dochodzily do 3 metrow!

ale piękno tych sopli jest niesamowite i często zwlekam zanim je strącamy , by nasycić oczy ich pieknem

z tej samej bajki

fotki pochodzą sprzed paru lat, a ta jest z zimy 2005/06 -tu Inochi i Izumi miały po 6 miesiecy

Domyślnie

sople przepiękne ! jak z epoki lodowcowej chyba bez grzania się akitami u Was się nie obejdzie podczas takich mroźnych zim
    a krajobraz.... rozpłynęłam się

Domyślnie

Idealne miejsce na baze wypadowa i odpoczynek piękne widoki, i cudowne akitki chyba trzeba sie wybudować kolo was

Domyślnie

A propos wybudowania się czy jest tam gdzieś jakaś fajna wolna działka?? Rozstawilibyśmy przynajmniej namiot na niej

Naprawde macie tam jak w bajce

A kiteczki och... MORDUCHNY ŚLICZNE

Domyślnie pare fotek z archiwum Halnego Wzgórza

Cytat Napisał Jurki :oD Zobacz post
    A propos wybudowania się czy jest tam gdzieś jakaś fajna wolna działka?? Rozstawilibyśmy przynajmniej namiot na niej

Naprawde macie tam jak w bajce

A kiteczki och... MORDUCHNY ŚLICZNE
    Coś by się znalazło , sporo w naszych rejonach ostatnio się buduje i blisko nas też , ale ziemia tu stała sie dość droga i na razie domki letniskowe tu nie powstają , muszę pomysleć o polu namiotowym

Domyślnie

Hahahaha fotka mnie rozbroiła, takie obleganie, a bynajmniej wygląda to na obleganie twierdzy pt. kot
    http://akita-halne.pl/archiwum/nan-niaga-saki-kot2.jpg

Domyślnie jeszcze fotki z archiwum z 2005 i 2006 roku

nasi goscie zawsze mają obowiazkową dogoterapię a pieski homoterapie
    (Juz od wielu lat mamy tylko znajomych, którzy lubią zwierzaki - inni z nami nie wytrzymali )

Domyślnie

Fajnie być tak obleganym przez tyle akit

Domyślnie fotki z archiwum 2002/03

widok na wybieg akitek z przeciwleglej górki -2002rok

sople jak każdej tu zimy

świerczki były dużo mniejsze

a tarzanie z akitami w śniegu jeszcze czasem uprawiamy

Ostatnio edytowane przez AKITY-HalneWzgórze ; 11-01-2010 o 14:59

Domyślnie jeszcze trochę z archiwum

to archiwum to efekt porządków w komuputerze i też okołoświatecznych wspomnień

od lewej Jola(to ja Was zameczam fotkami) z Hogunem i Thaylą w środku Monika i Sebastian z Shogunem
    z prawej Leszek z Khadusią i Momiji -miała tu ok.6 miesięcy

na tej fotce(poniżej) bohaterem jest Hogun , który jako mistrz naszego prywatnego agility -został przeze mnie nauczony chodzić po drabinach i w efekcie potrafił (do dzisiaj to potrafi) wejsc na myśliwska ambonę -z zejściem trochę trudniej -trzeba mu pomóc -gdyż najchętniej by zeskoczył - to pies niezwykle temperamentny i skoczny i o brawurowej odwadze ale sądzę,że skacząc z takiej wysokości mógłby sobie zrobic krzywdę, wiec w dól to już z moją asekuracją

to jedyny akita , który po prostu pozuje do fotek na każde zaproszenie to król obiektywu

nawet mnie dodał uroku

Domyślnie

super zdjecia!
    przyjemnie powspominac... A Hogun nadal jest niezly skoczek i wciaz mistrz agility !

a foty z psiakami na fotelach, z szarusiem - bomba!

Domyślnie

marzę o wizycie u Was któregoś pięknego razu. genialne tereny, klimat, o przeuroczych Japończykach i Japonkach nie wspominając
    pozdrawiamy całe Halne, w szczególności babcię Kami i dziadka Ino

Domyślnie

Cytat Napisał yulquen Zobacz post
    marzę o wizycie u Was któregoś pięknego razu. genialne tereny, klimat, o przeuroczych Japończykach i Japonkach nie wspominając
    pozdrawiamy całe Halne, w szczególności babcię Kami i dziadka Ino
    ach Yulgen = Ureshii -witam serdecznie -jak bedziecie w tych rejonach -zapraszam
    a sa gdzieś w necie fotki Ureshii'ego? spoza wystawy w Poznaniu?
    Ino i Kamitka -dziadek i babcia! zdaje sie ,ze juz potrójnie ,bo Tensiak juz podwojny tatus a Takumka pare dni temu powila ich wnuczęta

fotek Inoczita w galerii sporo ,ale Kami nie tak wiele więc jest okazja coś wkleić

oto Kami pięknie pozująca -jej wujek to Hogun więc to rodzinne,Hogun Mister Obiektywu a Kami to Miss Obiektywu

Domyślnie

Cytat Napisał AKITY-HalneWzgórze
    a sa gdzieś w necie fotki Ureshii'ego? spoza wystawy w Poznaniu?
    a są. najświeższe tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/1470...Miniutek/page9
    źle mi się kliknęło i coś nie mogę się doprosić przeniesienia do Galerii.

ślicznotka. potrójna babcia? toż to nastolatka

Domyślnie Styczniowe-zimowe fotki akitek z Halnego

Cytat Napisał yulquen Zobacz post
    a są. najświeższe tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/1470...Miniutek/page9
    źle mi się kliknęło i coś nie mogę się doprosić przeniesienia do Galerii.

ślicznotka. potrójna babcia? toż to nastolatka
    na tej fotce Kami miała 2 lata ,ale poza tym,że troszke przytyła nadal jest ślicznotką

a poniżej fotki anszych akitek z terazniejszej zimy

Domyślnie

Przepiękna okolica....domek...wszystko. O pieskach juz pisac nie będę bo ile można, ze są tak urodziwe. Naprawdę pozazdrościć u najważniejsze, ze wszystkie kitki zawsze uśmiechnięte

SPRZEDAM ROGZ ManMat

Domyślnie cd.fotki zimowe z Halnego

Cytat Napisał Kateczka Zobacz post
    Przepiękna okolica....domek...wszystko. O pieskach juz pisac nie będę bo ile można, ze są tak urodziwe. Naprawdę pozazdrościć u najważniejsze, ze wszystkie kitki zawsze uśmiechnięte
    dzięki Kateczka -Twoj Sza-Tanoshii to też krewniak - witaj w rodzinie
    to na początek Inochito

Renso - wesołek- wygląda jak głupeczek

Saiai , Niagara i Nuigurumi

Nuigurumi jak zwykle umorusana

na fotce nizej Hoseki, Sayonara, Masa , Nuigurumi i malce Akarki& Renso

myśle,że tym razem to śnieg już mają wszyscy w Polsce , śnieżyło przez kilka dni

Domyślnie

Cytat Napisał AKITY-HalneWzgórze Zobacz post

Cudna fotka!
    Agnieszka, Paweł,

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 17 z 22 PierwszyPierwszy ... 7 14 15 16 17 18 19 20 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia