zimowo przed świętami
![]()
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
Miło mi , że się Tobie podoba Angleiko- kilka lat szukaliśmy miejsca dla rodziny -zanim tu osiedliśmy byliśmy mieszczuchami (niech nikt tylko nie odbiera tego pejoratywnie do siebie
)
-ech , chyba wole wypowiadać się fotkami , myślę, ze wielu z was to rozumie
wrzucę pare fotek z archiwum , bo ostatnio sporo z nich przegladałam i myślę, że są warte podzielenia się nimi z Wami
-a propos bajki -takie krajobrazy zimą miewamy
i takie sople tworzą się na naszym domu (rynny odpadają razem z nimi,plotki na dachu nie zdają egzaminu, prawdopodobnie dach jest zbyt stromy i musimy mimo piękna sopli -zbijac je w odpowiednim momencie ,bo satnowia nie lada zagrożenie dla nas i dla psów - juz bywało,ze dochodzily do 3 metrow!
ale piękno tych sopli jest niesamowite i często zwlekam zanim je strącamy , by nasycić oczy ich pieknem
z tej samej bajki
fotki pochodzą sprzed paru lat, a ta jest z zimy 2005/06 -tu Inochi i Izumi miały po 6 miesiecy
![]()
Idealne miejsce na baze wypadowa i odpoczynek piękne widoki, i cudowne akitkichyba trzeba sie wybudować kolo was
![]()
A propos wybudowania się czy jest tam gdzieś jakaś fajna wolna działka?? Rozstawilibyśmy przynajmniej namiot na niej
Naprawde macie tam jak w bajce
A kiteczki och... MORDUCHNY ŚLICZNE![]()
Hahahaha fotka mnie rozbroiła, takie obleganie, a bynajmniej wygląda to na obleganie twierdzy pt. kot
http://akita-halne.pl/archiwum/nan-niaga-saki-kot2.jpg
to archiwum to efekt porządków w komuputerze i też okołoświatecznych wspomnień
od lewej Jola(to ja Was zameczam fotkami) z Hogunem i Thaylą w środku Monika i Sebastian z Shogunem
z prawej Leszek z Khadusią i Momiji -miała tu ok.6 miesięcy
na tej fotce(poniżej) bohaterem jest Hogun , który jako mistrz naszego prywatnego agility -został przeze mnie nauczony chodzić po drabinach i w efekcie potrafił (do dzisiaj to potrafi) wejsc na myśliwska ambonę -z zejściem trochę trudniej -trzeba mu pomóc -gdyż najchętniej by zeskoczył - to pies niezwykle temperamentny i skoczny i o brawurowej odwadze ale sądzę,że skacząc z takiej wysokości mógłby sobie zrobic krzywdę, wiec w dól to już z moją asekuracją
to jedyny akita , który po prostu pozuje do fotek na każde zaproszenie to król obiektywu
nawet mnie dodał uroku
![]()
marzę o wizycie u Was któregoś pięknego razu. genialne tereny, klimat, o przeuroczych Japończykach i Japonkach nie wspominając
pozdrawiamy całe Halne, w szczególności babcię Kami i dziadka Ino![]()
ach Yulgen = Ureshii-witam serdecznie -jak bedziecie w tych rejonach -zapraszam
a sa gdzieś w necie fotki Ureshii'ego? spoza wystawy w Poznaniu?
Ino i Kamitka -dziadek i babcia!zdaje sie ,ze juz potrójnie ,bo Tensiak juz podwojny tatus a Takumka pare dni temu powila ich wnuczęta
fotek Inoczita w galerii sporo ,ale Kami nie tak wiele więc jest okazja coś wkleić
oto Kami pięknie pozująca -jej wujek to Hogun więc to rodzinne,Hogun Mister Obiektywu a Kami to Miss Obiektywu
![]()
a są. najświeższe tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/1470...Miniutek/page9Napisał AKITY-HalneWzgórze
źle mi się kliknęło i coś nie mogę się doprosić przeniesienia do Galerii.
ślicznotka. potrójna babcia? toż to nastolatka![]()
Przepiękna okolica....domek...wszystko. O pieskach juz pisac nie będę bo ile można, ze są tak urodziwe. Naprawdę pozazdrościću najważniejsze, ze wszystkie kitki zawsze uśmiechnięte
![]()
dzięki Kateczka -Twoj Sza-Tanoshiito też krewniak - witaj w rodzinie
to na początek Inochito
Renso - wesołek- wygląda jak głupeczek
Saiai , Niagara i Nuigurumi
Nuigurumi jak zwykle umorusana![]()
na fotce nizej Hoseki, Sayonara, Masa , Nuigurumi i malce Akarki& Renso
myśle,że tym razem to śnieg już mają wszyscy w Polsce , śnieżyło przez kilka dni
![]()
Zakładki