+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 46 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 275 z 1146

Temat: Galeria akitek z hodowli KAZOKU KANSHIN:)

Domyślnie

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    Piękne akiteczki, pozdrawiam i całuję :* w oczekiwaniu na mojego białaska
    Angelika, witamy "online" w naszej galerii Mam nadzieję, że już niebawem sama zaczniesz zamieszczać fotki Waszego NAGAREBOSHI GIN
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Cytat Napisał Asiaczek Zobacz post
    NEGAI wydaje się, że ma największy łepek...
    http://i13.photobucket.com/albums/a2...a/DSC01276.jpg

Pzdr.
    Złudzenie optyczne Asiaczku
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

Domyślnie

[quote=Kasia_i_Łukasz;12374625]Maluszki "N" mają już swoje japońskie imionka

Zaczynamy od długowłosej suni - NASHI Kazoku Kanshin (z japońskiego: gruszka, grusza):

Gratuluje maluszkow, a szczegolnie tej "Malenkiej", dlugowlosa biala Akitka to prawie cud !!! Szkoda ze w Europie nie mozna wystawiac dlugowlosych Akitek.

Domyślnie

Ja też ubolewam nad tym, że Długowłosków nie można wystawiać
    No ale nic na to nie poradzimy.
    Śliczniutkie te maluszki, aż Wam Kasiu zazdroszczę, że macie je na wyciągniecię ręki
    Gdzieś po głowie chodzą mi marzenia, że kiedyś sama będę mieć takie pod własnym dachem

Domyślnie

Marzenia się spełniają...

Pzdr.

Domyślnie

Przyłączam się do słów Asiaczka .Kasiu sliczniutkie Wasze maleństwa ,dla wszystkich buziaczki od ciotki.

Domyślnie

Ja też żałuję, że nie można wystawiać długowłosych akitek One są przecież takie urocze

Dzisiejsze fotki naszych maluchów, w tym oczywiście fotki naszej długowłosej niuni NASHI

Domyślnie

Serdecznie pozdrawiamy wszystkich "zaglądaczy"

Domyślnie

Niedługo Kluski rozjadą się do domków...

Pzdr.

Domyślnie

Piękniutkie są, wiadomość o tym, że śliczna Nashi będzie mieć kochany dom u Kasiu i Dawida bardzoooo mnie ucieszyła

Domyślnie

Maluszki są prześliczne Super zdjęcia nie możemy się napatrzeć) i oczywiście doczekać naszego rodzeństwa Cieszymy się bardzo, że Nashi i Natsukashii zamieszkają z nami jupi )))

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_Dawid Zobacz post
    Maluszki są prześliczne Super zdjęcia nie możemy się napatrzeć) i oczywiście doczekać naszego rodzeństwa Cieszymy się bardzo, że Nashi i Natsukashii zamieszkają z nami jupi )))
    O, to bierzecie z jednego miotu 2 maluszki? Ohohoho, to dopiero bedzie się u Was działo...

Pzr.

Domyślnie

Oooo Kasiu i Dawidzie witajcie na dogomani !!! Nawet nie wiecie jak wielką radość sprawiliście swoją decyzją, ciągle krążyły mi po głowie myśli do jakiego domu trafi Nashi....a tu proszę będzie mieć wspaniałych opiekunów no i zamieszka z braciszkiem. Bardzo wam dziękuję za tą wspaniała i odpowiedzialną decyzję :*:*

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_Dawid Zobacz post
    Kasia_Dawid, witamy serdecznie w naszej galerii jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy, że postanowiliście być opiekunami tego uroczego rodzeństwa

Do zobaczenia jutro

Domyślnie

Jejku ale te szczeniaczki są urocze A długowlosa sunia to cudo. Długowłosiaste akitki są takie śliczne

Thumbs up

GRATULACJE

najpiekniejsze kitki jakie moje oczy ogladaly zawsze u was sie rodza co widac za kazdym razem kiedy malenstwa dorastaja i zamieniaja sie w dorosle rudzielce

wiem ze kosztuje to was bardzo duzo ciezkiej pracy poswiecen i wyrzeczen tylko nieliczni sa do tego zdolni -jestescie dla mnie wyjatkowi -a wasze akitki pokazuja klase na wystawach

buziaczki Kochani

Domyślnie

Kochana Alinko, miło Cię znowu widzieć w naszej galerii

Odwiedziłam właśnie stronkę Kanemusia i nie mogłam powstrzymać się przed "kradzieżą" tej uroczej fotki Waszego przystojniaczka

Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko i czekamy na kolejne fotki

Domyślnie

No to czekam na nowe foteczki

Domyślnie

Dzisiejsze fotki naszych najmłodszych urwisów

Domyślnie

Angelika, mówisz i masz

Domyślnie

Jakie cudowne, rzeczywiście Meishi ma kogo pozaczepiać albo odwrotnie
    Masz jeszcze jakieś fotki mojej Gwiazdeczki?

Domyślnie

Negai-to ostatnie zdjęcie!!! Boskie jest
    Nagareboshi ma ciemniejszy nosek, czyżby miał mu się choć na troche zmienić na czarny?

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 46 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia