+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 46 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 1146

Temat: Galeria akitek z hodowli KAZOKU KANSHIN:)

Domyślnie

ciąg dalszy dzisiejszej relacji z poprzedniej strony:

medale naszych akitek

medale Asztarka:

medale Aszeńki:

medale Aidki:
    Ostatnio edytowane przez Kasia_i_Łukasz ; 17-08-2008 o 19:23 Powód: dopisany nagłówek
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

No no jakie zbiory... tylko pogratulowac

Domyślnie

Jeju ale tego macie tzn wasze psiury . Gratulacje
    Darka, Maciek, Fibi [*], Mała Mi, Fumisato vel. Fudo

Domyślnie

jaki śliczny kącik!!!!

u mnie niestety nie ma tyle miejsca na nagródki

Domyślnie

Cytat Napisał Agappe Zobacz post
    jaki śliczny kącik!!!!

u mnie niestety nie ma tyle miejsca na nagródki
    Dzięki Daria Napracowaliśmy się okrutnie, ale warto było, bo efekt końcowy, tak jak wcześniej wspomniałam przerósł moje najśmielsze oczekiwania Teraz to nasze ulubione miejsce w domu
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

Domyślnie

Macie swietne miejsce na "trofea" i "zdobycze"! Bardzo mi sie podoba porzadeczek jaki u was panuje
    Mi tez marzy sie taki kacik z prawdziwego zdarzenia, bo narazie mam wszystko wszedzie i jedno na drugim

Domyślnie

Cytat Napisał lady_m Zobacz post
    Macie swietne miejsce na "trofea" i "zdobycze"! Bardzo mi sie podoba porzadeczek jaki u was panuje
    Mi tez marzy sie taki kacik z prawdziwego zdarzenia, bo narazie mam wszystko wszedzie i jedno na drugim
    lady_m u nas też panował taki "artystyczny nieład", dlatego musieliśmy coś z tym zrobić

dzięki za odwiedzinki w naszej galerii

Domyślnie

a teraz "świeżutkie" fotki naszej niuni KATAMICHI Kazoku Kanshin - mieszkanki Bratysławy

wykapana mamunia

takie widoki to dla Katachi codzienność

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_i_Łukasz Zobacz post
    a teraz "świeżutkie" fotki naszej niuni KATAMICHI Kazoku Kanshin - mieszkanki Bratysławy

wykapana mamunia
    http://i13.photobucket.com/albums/a2...a/P1010019.jpg
    ja bym powiedziala ze to 3 Niunie

Domyślnie

To nasza nowa akicia rodzinka - rodzinka Kanemo

ostatni trening pod naszym okiem

The End

Domyślnie

Wakacje z akitkami w raju...Czeskim Raju

Domyślnie

ciąg dalszy wakacyjnej relacji

pozdrowionka

Domyślnie

Śliczne zdjęcia..
    Tylko pozazdrościć takiej parki...
    Czekamy na nowe fotki śliczności..
    Pozdrawiamy!

Domyślnie

Zdjęcia jak zawsze śliczne . Wasze psiaki to prawdziwi górscy wyjadacze!! Dajuś by się połamał na pierwszych wertepach taki z niego melepeta. Czekam na więcej fotek!!
    Ania i Daichi

Domyślnie

Kasiu jestem dumna z waszej hodowli -gdy ogladam zdjecia i patrze na naszego Kanemo puchne z dumy jeszcze bardziej

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_i_Łukasz Zobacz post
    Wakacje z akitkami w raju...Czeskim Raju

Jak małe dziecko Bez misia ani rusz
    Asiunia z Hodowli Pa-Lis - www.akita-palis.com

Domyślnie

Cytat Napisał ali71 Zobacz post
    Kasiu jestem dumna z waszej hodowli -gdy ogladam zdjecia i patrze na naszego Kanemo puchne z dumy jeszcze bardziej
    ali71, fantastyczną mi niespodziankę zrobiłaś

Oficjalnie witam nową, akicią dogomaniaczkę!

Teraz już się nie wykręcisz od wstawiania fotek ślicznego Kanemusia

Domyślnie

Cytat Napisał Asiunia02 Zobacz post
    Jak małe dziecko Bez misia ani rusz
    Asiunia, święta racja. Aidka chyba nigdy z zabawek nie wyrośnie. Na powitanie potrafi nawet trzy zabawki w pyszczku przynieść

Domyślnie

co za pieknosc jakie te pieski słodziutkie
    czekam na wiecej fotek tych slicznosci

Domyślnie

Najwyższy czas by zaktualizować nieco naszą galerię

Tym razem w roli głównej nasza niunieczka Kagamisia Kazoku Kanshin:

wykapana Aszeńka

to się nazywa szczęśliwa rodzinka

kanapowiec jeden

najlepsza przyjaciółeczka Kagamisi

Domyślnie

ojej jaki sliczny kitunio
    Coz to za rasa?

Domyślnie

Norweski ?? Kasienka zgadza się ??
    Asiunia z Hodowli Pa-Lis - www.akita-palis.com

Domyślnie

Cytat Napisał Asiunia02 Zobacz post
    Norweski ?? Kasienka zgadza się ??
    mi się wydawało, że brytyjczyk albo rosyjski?
    p.s. cudne psiaki

Domyślnie

Cytat Napisał Taishi Zobacz post
    mi się wydawało, że brytyjczyk albo rosyjski?
    p.s. cudne psiaki
    No wlasnie mi tez na brytyjskiego wyglada... rosyjskie sa jakby szczuplejsze

Domyślnie

Taishi i wani, strzał w dziesiątkę Amelka jest przedstawicielką rasy kot brytyjski

Pozdrawiam Was cieplutko!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 46 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia