Mój synek jak był malutki, miał takiego pluszowego ośmiornica - nazywał się Osiek. Jaka pikna akitowa kita
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/4.jpg
Mój synek jak był malutki, miał takiego pluszowego ośmiornica - nazywał się Osiek. Jaka pikna akitowa kita
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/4.jpg
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
![]()
PROŚBA 1 i DWIE NASTĘPNE, ale równie ważne
Kasiu, przepraszam, że śmiecę Ci w topiku bez pytania i zgody![]()
Kasiu lada dzien gorace fotki wnusia-Kanusia ,mam nadzieje ze dolaczysz do galerii poniewaz ciebie obciaze tym zadaniem.
ali71, słowa dotrzymała, za co oczywiście bardzo jej dziękujęi tym sposobem możemy nareszcie pochwalić się pierwszymi fotkami, naszego wnusia Kanemo, z jego miejsca na ziemi
Kanemo w Grecji
Kanemo i dogomaniaczka Ali71
![]()
NAjlepsze życzenia urodzinowe dla Asztarka!!!
dużo wspaniłych spacerków, smacznych kości, nieskończonej miłości właścicieli i towarzyszek życia oraz duuuuużo duuużo zdrówka!!!!
![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Ja tez od siebie dodam fotke-moja ulubiona
chyba nie weszla
fotka
Najlepszemu akitkowi torcik od synusia
i mizianko od nas Asztarku
Dziewczyny, bardzo Wam dziękujemy za wszystkie życzenia urodzinowe dla AsztarkaZapewniam, że Asztarek wymiziany od każdej cioteczki z osobna
![]()
Dzięki ali71 mamy kolejne fotki Kanemusia - dziękuję Kochana
Kanemo solo:
i z koleżanką
![]()
usunęłam zdublowany post![]()
Ostatnio edytowane przez Kasia_i_Łukasz ; 10-10-2008 o 08:27 Powód: usunięcie zdublowanego postu
a kiedy pokazesz nowe Aidkowemalenstwa-czy juz przyszly na swiat?
jeśli dobrze pójdzie to maluchy będa miały urodziny razem ze mną![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Z ogromnymi trudnościami wreszcie czynnie dotarłam na dogo.
Kasiu fotki cudne "maleństwa" szczególnie Kanemosuper.
Z niecierpliwością czekam na kolejne Wasze maluchy,które zapewne się tu pojawią.
Z dumą informujemy, że za sprawą Aidki w dniu dzisiejszym zostaliśmy poraz drugi dziadkami i zarazem poraz pierwszy pradziadkami
Urodziło się 7 suń, 6 czerwonych i 1 biała rodzyneczka
Obrodziło u nas w same dziewuchy - oj będzie się działo!![]()
Asiunia z Hodowli Pa-Lis - www.akita-palis.com
Zakładki