wesołe zycie
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Jakie pluszaki
http://i1197.photobucket.com/albums/..._Roser2/69.jpg
pzdr.
Z największą przyjemnością przedstawiamy kolejnego przedstawiciela "rodzinki godnej podziwu" - SATOSHI Kazoku Kanshin(z japońskiego: jasne myślenie, bystry, mądry). Stoshi urodził się 13 listopada 2011. Szczęśliwymi rodzicami zostali, nasza ARASHI Tajgeta i E'RYU-HO-GO of Kamino Ken (hodowla "of Tomonari").
![]()
A dlaczego tylko jedno zdjęcie przedstawiciela miotu "S"...?
Pzdr.
serdeczne gratulacje
też prosze o więcej foteczek
małe cudo,i jak tu się nie zakochać![]()
Jeeee..... jaka sliczna puchata kuleczka
U mnie tez w tym roku jest miot "S"; 2 dziewczynki trikolorowe urodzone 4.12.2011
pzdr.
Wstyd, że dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale19.11.2011 roku na świat przyszedł kolejny miot w naszej hodowli, urodziło się pięcioro chłopaków. Z największą przyjemnością przedstawiamy Miot "T" T jak testosteron
Szczęśliwymi rodzicami zostali: nasza MEISHI Kazoku Kanshin i KOUHOURYU GO Miyagi Kozaki Kensha (importowany z Japonii do hodowli Akogareno)
TAIYOU Kazoku Kanshin (z japońskiego: słońce)
![]()
ile kluseczek![]()
![]()
małe, puchate cudeńka!!!Już nie mogę sie doczekać aż je wymiziam a to juz całkiem niedługo!!!
A TSUYOSHI to mi wyglada na takiego małego psotnika przy reszcie chłopaczków którzy mają tutaj takie niewinne minki
Satoshi jak narazie mój najulubieńszy bo taki już fajnie puchaty i tłuściutki!!!
Ale czekam z niecierpliwościa jak reszta przystojniaczków podrośnie!!!
buziaki!!!
Gratulacje dla miotu "T"!
A tak przy okazji, to jakie będzie ich docelowe umaszczenie?
Pzdr.
Zakładki