+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Moja Lala

Talking Moja Lala

Witam wszystkich
    Mam malutka psine ma na imię Lala jest to kundelek -sunia.
    Straszna rozrabiara jest jeszcze malutka .Dopiero skoniczyła [2] miesiace .Jest po pierwszym szczepieniu czeka na drugie jeszcze nie wychodzi nadwór tylko wygląda przez balkon i szczeka .Gania po mieszkaniu [2] koty .Chce się nimi bawic i nie rozumie dlaczego koty niechca uczestniczyć w jej biegach.Było [7] szczeniaczków w miocie wybrałam najspokojniejsze szczenie-tak mnie się przynajmniej wtedy dawało .Śmiesznie wyglada ma śerści taką stercząca .uszy ochlapnięte jest czarna z białym krawatem .Wstawiłam kilka zdjęć mojej lali .Jestem tu od niedawna jeszcze się troche gubie .Ale mam nadzieje że z czasem nabiore wprawy .Moja psina jest mlekojadem .Uwielbia kasze manna na mleku ,biały ser ,naleśniki z serem .Ale i lepsze żeczy jej tez smakują .Suchy pokarm je ale woli jadać miękki.Miał być piesek rasowy ale mam kundelka i też się ciesze .Wytszymałam bez psa [6] lat .Ale jednak spacery z psem dużo dają .No i dlatego mam psiaka .

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Tylko z tym mlekiem to nie przesadź. Możliwe, że jak podrośnie nie będzie już go tak tolerowała.
    A gdzie zdjęcia?

Domyślnie

Z tego co opisujesz piesek jest cudny , wiec czekam na zdjecie aby moc go zobaczyc

Red face Moja Lala

Cytat Napisał ola9338 Zobacz post
    Z tego co opisujesz piesek jest cudny , wiec czekam na zdjecie aby moc go zobaczyc
    No i mam problem okazało się ze zdjecia były zamałe ale teraz je powiększyłam mam nadzieje że teraz będą te zdjęcia opublikowane .
    Moja psina to kundelek ale jak się rejestrowałam to zapisałam moją lale jako sznaucerka miniaturke bo jest bardzo podobna ma siersci sznaucera i niewiem jak mam to zmienić żeby mnie znowu nie skasowano zdjęc .ale jak ktoś ma ochote obejżeć pare zdjęc mojej lali to zapraszam na moje gg 7029924 tam w albumach sa zdjecia moich zwierzaków .i na mojej stronie www tez sa moje zwierzaki .

Domyślnie

Irena Anna, przeczytałam w dziale Administracja, że jesteś rozczarowana .
    To chyba wynika z tego, że jeszcze nie poruszasz się zbyt pewnie po dogomanii.
    Możesz założyć sobie galerię w tym dziale Grupa extra- kundelki jest Galeria - Dogomania Forum i sama wstawiać tam zdjęcia. Format i ilość zdjęć w jednym poście określa regulamin.
    Wszyscy pewnie chętnie obejrzą Twojego pieska i będą zaglądać do Twojej galerii.
    Ostatnio edytowane przez Azir ; 10-02-2009 o 11:42
    Pozdrowienia od gronka i tervuerena

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia