+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 279 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 6951

Temat: Słodko-gorzkie rude życie... Brando i Karmel (oraz Presto w sercu)

Domyślnie

Piękny Seterek słodziachne minki robi ajjjc

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Dziś był spacerek w ulubionym towarzystwie:

Daaaj mi kija, daaajjj....

"Ten mały to strasznie upierdliwy jest, wiesz?"

Nawet mamy filmik :

YouTube - brando aisha1

Domyślnie

Portrety tez były:

Domyślnie

śliczniutki maluszek! a jak pięknie rośnie :*

SPODZIEWAMY SIĘ SZCZENIĄT SETERA ANGIELSKIEGO W MARCU www.simarilion.pl Hodowla Seterów Angielskich & Dog Handling
    Zapraszamy na bloga http://seteryangielskie.blogspot.com/

Domyślnie

Rośnie w oczach maleństwo, to fakt...

6.02.2009

Fotorelacja z obróbki kości cielęcej pt. "Tak kończą wrogowie setera"

Domyślnie

Wczoraj w Rzeszowie Brando poznał spanielka

Spanielek umiał latać a jego uszy żyły własnym życiem

Domyślnie

strach ma wielkie oczy

Domyślnie

idealny opis wszystkich spanieli śliczne zdjęcia, widać, że chłopaki się polubiły

Domyślnie

Witamy nowych gości i wiernych dotychczasowych czytelników

Domyślnie

Jaki on śliczny!! I rośnie w oczach Chyba go widzieliśmy przy seterkowym ringu w Rzeszowie

www.blackelement.com.pl <-- nasza nowa strona

Domyślnie

Nie, byłam sama wczoraj przy ringu, malucha na wystawę nie brałam - brak szczepienia na wściekliznę (dopiero w przyszłym tyg pierwsze), rejestracji w ZK no i bez zgłoszenia na wystawę

ja to byłam ta taka zagubiona w granatowej kurtce i różowej chuście na szyi

Domyślnie

Tak patrząc na zdjęcia zatęskniłam za moim Eklerem i kazałam go sobie przywieźć na kilka dni.

Podobny?

Domyślnie

http://img147.imageshack.us/img147/1757/p1080732fv3.jpg

Wygląda na lekko zaskoczonego, chyba przez te spanielkowe uszy

Eklerek też śliczny

Domyślnie

Cytat Napisał Darianna Zobacz post
    Podobny, zwłaszcza na pierwszym i drugim zdjęciu
    Bo na pierwszym i drugim był właśnie w wieku Brando. Na dwóch kolejnych miał 5-6 miesięcy.
    Ahh kiedy to było.... One za szybko rosną. W ogóle nie wiem po co rosną.

Mam pytanie, ile obwodu szyi ma dorosły seter?
    Ekler ma ok 45 cm. Tzn tyle ma obroża.

Domyślnie

Podobny, zwłaszcza na pierwszym i drugim zdjęciu

Mam pytanie, ile obwodu szyi ma dorosły seter? Bo kupiłam obróżkę na targach, chcę ją przyciąć, bo wydaje mi się, że za długa będzie (teraz jest za długa, a nie chcę żeby się przez 3 miesiące bezproduktywnie ciągnęła )

maluch ma teraz niecałe 30 cm obwodu szyi, obróżkę mam na 50 cm. żakardowa, więc można przyciąć.

Domyślnie

Dziękuję za wymiary, więc zostanie taka jaka jest

A dziś filmik z przywoływaniem na gwizdek o wysokich tonach. Tony tak wysokie, że ja ich na filmiku nie słyszę Ale zapewniam, że gwizd nastąpił w okolicach drugiej sekundy

YouTube - gwizdek

Domyślnie

Ze ja tu nie zajrzałam wstyd Cudowny psiak licze iz poznamy się bo jestes z okolic Rzeszowa

I ten gwizdek daje efekt ? Ja juz niewiem jak wolać moją Nere do siebie a tu widze gwizd i przybiegł Zdradź tą recepture

Domyślnie

działa lepiej niż wołanie

najpierw jak był blisko mnie gwizdalam i wołałam go po imieniu - przyszedł - wielka radość i nagradzanie, najlepiej czymś naprawdę specjalnym - u nas plasterki parówki. Potem z czasem coraz większa odległość - gwizd + wołanie po imieniu. Jak działało bezbłędnie - wystarczał sam gwizd. Pojął w kilka dni, ze 3 chyba. Ale jak np jest czymś zaaferowany, albo się bawi z innym psem - wtedy nie jest do końca odwoływalny. Ale pracujemy nad tym.

I witamy u nas
    No to kochaniutka ja popędze dzisiaj do zoologika i zakupie taki gwizdek Najpierw w domu potrenujemy a potem na podwórku bo jednak ona ma dosc i liny i smyczy a wolanie i smakolyk niedaje efektu

Domyślnie

działa lepiej niż wołanie

najpierw jak był blisko mnie gwizdalam i wołałam go po imieniu - przyszedł - wielka radość i nagradzanie, najlepiej czymś naprawdę specjalnym - u nas plasterki parówki. Potem z czasem coraz większa odległość - gwizd + wołanie po imieniu. Jak działało bezbłędnie - wystarczał sam gwizd. Pojął w kilka dni, ze 3 chyba. Ale jak np jest czymś zaaferowany, albo się bawi z innym psem - wtedy nie jest do końca odwoływalny. Ale pracujemy nad tym.

I witamy u nas

Domyślnie

my mamy taki gwizdek:

TRIXIE Gwizdek dla psa ultradźwiękowy (cichy)

Domyślnie

http://img136.imageshack.us/img136/4975/p1080738ut6.jpg ale szaleństwa!
    aż padł.. http://img136.imageshack.us/img136/4023/p1080739xn4.jpg

szkoda, że nie spotkałyśmy się na wystawie..

Cytat Napisał Nera- Zobacz post
    No to kochaniutka ja popędze dzisiaj do zoologika i zakupie taki gwizdek Najpierw w domu potrenujemy a potem na podwórku bo jednak ona ma dosc i liny i smyczy a wolanie i smakolyk niedaje efektu
    Przy kontaktowym kundelku jakim jest Twoja Sunia, łatwo wypracować piękne wracanie... żadnych gwizdków nie trzeba, wystarczy trochę czasu, cierpliwość, saszetka smakołyków, linka, konsekwencja, trochę umiejętności i chęci.

Myślę, że co innego w wypadku Darianny, Brando to pies myśliwski, który właściwie potem na wołanie może nie reagować...i przyzwyczaja się od małego do takiego gwizdka.
    Pozdrawiam,
    Kamila & futerka
    |||| »
    www.DOGline.pl
    » www.cambel.com.pl

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 279 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 53 103 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia