-
Dziwny zapach??
Hmm kupiłam worek 15kg Nutro z jagnięciną, i nie wiem czemu strasznie śmierdzi. Termin ważności był przynajmniej do początku 2010.
Wcześniej zawsze kupowałam po 2kg albo po 7,5kg i prawie w ogóle nie pachniały.
Teraz się zastanawiam, czy coś nie tak z tą karmą czy może tamte z jakichś powodów miały mniej intensywny zapach?
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
-
-
-
Koncern Mars (Pedigrie,Chappi itd) przejął Nutro Choice(USA)I Best Choice(Germany).Od tego momentu pogorszyła się drastycznie jakosc wytwarzanych karm
.Niestety oszczędnosći szukaja na karmach,obniżając ilosc i jakośc mięs użytych do produkcji-skandal i tyle,cen nie zminejszyli wręcz poszły do góry(euro kurs).
Przestałem kupować wyroby koncernu Mars i tyle.
Śmierdząca karma z jagnięciną to powód gorszej jakości składników.
-
Myślę, że to właśnie wina zmiany producenta. My z tego powodu zrezygnowaliśmy z Nutro Choice mimo, że poprzednia jego wersja była naprawdę super i świetne Bezikowi służyła.
-
-
Monyka, waham się pomiędzy Acaną a Brit Care'em. Obie karmy wypróbowaliśmy (różne rodzaje BritCare i jeden rodzaj Acany) i na obu jest OK ale wydaje mi się, że najlepiej na Brit Care Salmon&Potato. I tego chyba zamówię większą ilość.
-
szkoda że Nutro Choice to juz zupelnie inna karma...
-
w zooplusie mozna jeszcze kupic produkowaną w USA
Nie śmierdzi i smakuje mojemu psu tak samo jak poprzednie worki.
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia