[ Wyłącz reklamy ]

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 278 1 2 3 4 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2771

Temat: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin

Domyślnie NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin

Witam cieplutko i zapraszam do galerii mojej cudnej Srebrnej Spadającej Gwiazdy

NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin
    Czyli Srebrna Spadająca Gwiazda z Rodziny Godnej Podziwu

Ostatnio edytowane przez Angelika_Roser ; 24-10-2009 o 23:37

Domyślnie

witamy
    Ale, gdze te zdjecia?

Domyślnie

Na początku chciałam podziękować Kasi i Łukaszowi z cudownej Częstochowskiej hodowli KAZOKU KANSHIN za spełnienie mojego wielkiego marzenia

Nagareboshi przyszedł na świat 30.04 2009 roku, jego rodzicami są cudowna para hodowlana Interchampion Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja, Mł.Ch.Pl., Ch.Pl. ARASHI Tajgeta,W miocie przyszły na świat 4 szczenięta, biały piesek Nagareboshi Gin, biała długowłosa suczka Nashi, oraz czerwone pieski Negai i Natsukashii.
    A oto galeria

Ostatnio edytowane przez Angelika_Roser ; 02-12-2009 o 13:52

Domyślnie

Gratulujemy!!!

A małolat jest już u Was???
    Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!

CAŁKIEM NOWA GALERIA ANATY

Domyślnie

Angelika, fantastyczną "niespodziewajkę" nam zrobiłaś Może nie do końca nispodziewajkę ale co innego wiedzieć, że jest w planach a co innego ujrzeć ją naocznie

GRATULUJEMY i dziękujemy za tyle ciepłych słów
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski oraz Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin

Domyślnie

Małolat będzie z nami na początku lipca i już się go nie możemy doczekać
    http://www.youtube.com/watch?v=m7NSjO-Jmdw

Ostatnio edytowane przez Angelika_Roser ; 24-10-2009 o 23:38

Domyślnie

Nie dziwie sie, czekania na malutka Akitke jest pelne emocji, a ja ostatnio noc przed odbiorem to wogole spac nie moglam . Gratulecje i czekam na zdjecia. A szkoda, ze ta "dlugowlosa siostrzyczka" nie moze byc moja . Jest cudna !!!!

adriatom is on a distinguished road Avatar adriatom

Domyślnie

My też czekaliśmy do niedawna, nie spaliśmy do niedawna, i się doczekaliśmy od niedawna i jest fajowo od niedawna i Wam też tego życzymy !

Domyślnie

Witaj Angelika!fajnie, że Nagareboshi Gin ma już swoją galerię postaramy się, by Natsu i Nashi też mieli niedługo swoją galerię Będziemy zatem na bieżąco, jak braciszek Ginuś rośnie Maluszki rosną tak szybko, co widać po zdjęciach pozdrawiamy
    Ostatnio edytowane przez Kasia_Dawid ; 11-06-2009 o 13:56

Domyślnie

Ginuś w roli "podrywacza"

Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski oraz Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 278 1 2 3 4 11 51 101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia