+ Odpowiedz na ten temat
Strona 101 z 149 PierwszyPierwszy ... 51 91 98 99 100 101 102 103 104 111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,501 do 2,525 z 3722

Temat: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin

Domyślnie

łobuz o poranku kiedy jeszcze było słonko

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

http://i1015.photobucket.com/albums/...k/DSC06222.jpg
    Taki śliczny uśmiech rozjaśni najbardziej pochmurny dzień!

Domyślnie

Witam . Miłego dnia życzę .

Strona hodowli www.chowchow.aplus.pl
    Nasza galeria Moje Chow Chowy
    Mamy szczenięta !!!

Domyślnie

przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron... wiele fajnych zdjęć, wiele dobrych ujęć, az nie chce mi sie tego wszystkiego cytować

tak czy inaczej zazdroszcze Wam wypadu z Ginem na wakacje.. ja tu usycham z tęsknoty za Anatką..

Domyślnie

Cytat Napisał lirael Zobacz post
    http://i1015.photobucket.com/albums/...k/DSC06222.jpg
    Taki śliczny uśmiech rozjaśni najbardziej pochmurny dzień!
    uśmiech akitki to zaiste piękny widok, w dodatku taki nie wymuszony, a naturalny
    Cytat Napisał Maks i Spark Zobacz post

Cytat Napisał Błyskotka Zobacz post
    Witam . Miłego dnia życzę .
    wzajemnie Błyskoto
    Cytat Napisał Agappe Zobacz post
    przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron... wiele fajnych zdjęć, wiele dobrych ujęć, az nie chce mi sie tego wszystkiego cytować

tak czy inaczej zazdroszcze Wam wypadu z Ginem na wakacje.. ja tu usycham z tęsknoty za Anatką..
    teraz planujemy coś na jesień, marzy mi się Wisła Czarne, ale to zobaczymy jak się kolorowo na drzewach zrobi

Domyślnie

super fotki z wakacyjnego wypadu w Bieszczady piękne widoczki może też się tam kiedyś wybierzemy, po fotkach widać, że naprawdę warto!! przypomina mi się piosenka zespołu Stare Dobre Małżeństwo: ...Anioły bieszczadzkie, bieszczadzkie anioły. Dużo w was radości i dobrej pogody, Bieszczadzkie anioły, anioły bieszczadzkie
    Gdy skrzydłem cię trącą już jesteś ich bratem...

pozdrawiamy i mizianki dla braciszka

Domyślnie

Kasia_Dawid witamy !!!

Domyślnie

Dziś pojechaliśmy do Gliwic, po drodze zwiedziliśmy Radiostację Gliwicką. Wysokość 111 m daje jej status najwyższej zbudowanej w całości z drewna konstrukcji na świecie!!

Domyślnie

Radiostacji ciąg dalszy
    Z Ginim

Domyślnie

no i tyle na dziś

31 sierpnia 1939 roku o godzinie 20-tej do niemieckiej radiostacji w Gliwicach wtargnęło kilku uzbrojonych esesmanów w ubraniach cywilnych jako rzekomi powstańcy śląscy. W Radiostacji zamordowano Franciszka Honioka, polskiego Ślązaka, uważanego obecnie za pierwszą ofiarę II wojny światowej. Poprzedniego dnia zaaresztowało go gestapo w rodzinnej wsi Łubie pod Pyskowicami. Honiok, odurzony narkotykami, został przywieziony do Radiostacji o godzinie 20:10 i natychmiast zastrzelony. Miał on być dowodem polskiej winy. Następnego dnia Hitler wygłosił przemówienie, w którym rozpoczęcie wojny uzasadnił prowokacjami granicznymi, dokonanymi rzekomo przez stronę polską. Prawda o prowokacji gliwickiej wyszła na jaw dopiero na procesie norymberskim.

Domyślnie

O kurczę, mieszkam tak niedaleko a jeszcze tam nie byłam

Domyślnie

Interesująca wycieczka.

Witanko piątkowe

Domyślnie

cześć Wilczusie
    mały przerywnik akitowy, nasze małe rozrabiaki

Domyślnie

Kilka fotek z Miłoszkiem i Ginem

Domyślnie

będzie kiedyś co wspominać

Domyślnie

fajnie się łobuzy dogadują

Domyślnie

ostatnie z tej serii
    wygłupy z ciotką

rogi na życzenie fotografa Miłosza

Domyślnie

Za to w Ginusiowej galerii na brak fotek nie można narzekać

Zazdroszczę Wam bardzo tego wypadu w Bieszczady. Jedne z piękniejszych wakacji z akitami właśnie w Bieszczadach spędziliśmy...

Tęskno mi bardzo za tamtymi stronami
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

Domyślnie

Mamcia Arashi i Asztar cudownie razem wyglądają jak dwa gołąbeczki, Łukasz mi opowiadał kiedyś jak to sobie między innymi uszka wylizują

Mam nadzieję, że Wasze wakacje też będą udane

ściskamy całymi czterem akicimi łapkami

Domyślnie

A tym czasem przed południem wybraliśmy się na działkę, potem do domu.

zaczepki Gina

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 101 z 149 PierwszyPierwszy ... 51 91 98 99 100 101 102 103 104 111 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia