łobuz o poranku kiedy jeszcze było słonko
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
http://i1015.photobucket.com/albums/...k/DSC06222.jpg
Taki śliczny uśmiech rozjaśni najbardziej pochmurny dzień!
Witam. Miłego dnia życzę
.
przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron... wiele fajnych zdjęć, wiele dobrych ujęć, az nie chce mi sie tego wszystkiego cytować
tak czy inaczej zazdroszcze Wam wypadu z Ginem na wakacje.. ja tu usycham z tęsknoty za Anatką..
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
super fotki z wakacyjnego wypadu w Bieszczadypiękne widoczki
może też się tam kiedyś wybierzemy, po fotkach widać, że naprawdę warto!! przypomina mi się piosenka zespołu Stare Dobre Małżeństwo: ...Anioły bieszczadzkie, bieszczadzkie anioły. Dużo w was radości i dobrej pogody, Bieszczadzkie anioły, anioły bieszczadzkie
Gdy skrzydłem cię trącą już jesteś ich bratem...
pozdrawiamy i mizianki dla braciszka![]()
no i tyle na dziś
31 sierpnia 1939 roku o godzinie 20-tej do niemieckiej radiostacji w Gliwicach wtargnęło kilku uzbrojonych esesmanów w ubraniach cywilnych jako rzekomi powstańcy śląscy. W Radiostacji zamordowano Franciszka Honioka, polskiego Ślązaka, uważanego obecnie za pierwszą ofiarę II wojny światowej. Poprzedniego dnia zaaresztowało go gestapo w rodzinnej wsi Łubie pod Pyskowicami. Honiok, odurzony narkotykami, został przywieziony do Radiostacji o godzinie 20:10 i natychmiast zastrzelony. Miał on być dowodem polskiej winy. Następnego dnia Hitler wygłosił przemówienie, w którym rozpoczęcie wojny uzasadnił prowokacjami granicznymi, dokonanymi rzekomo przez stronę polską. Prawda o prowokacji gliwickiej wyszła na jaw dopiero na procesie norymberskim.
O kurczę, mieszkam tak niedaleko a jeszcze tam nie byłam![]()
Za to w Ginusiowej galerii na brak fotek nie można narzekać![]()
![]()
Zazdroszczę Wam bardzo tego wypadu w Bieszczady. Jedne z piękniejszych wakacji z akitami właśnie w Bieszczadach spędziliśmy...
Tęskno mi bardzo za tamtymi stronami![]()
Zakładki