A to ''Wredziol'' zabawka kupiona dla Ginusia, czeka aż małe ostre ząbki się z nim pobawią
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Hej hej...
mam do ciebie prośbę - zerknij do mojej galerii i zobacz, czy przypadkiem mojej wariatki nie kojarzysz. Bo mam wrażenie, że mieszkasz niedaleko mnie i jesteś tą dziewczyną, co to ma tego fajnego yorka
.
A... wariatkę możesz kojarzyć głównie ze sklepu zoologicznego.
A oto piesek, któremu bardzo wiele zawdzięczam to on pomogł mi wyjś z depresji po tragicznych przejściach....
To pierwszy pies jakiego mieliśmy w domu, wiele serca i czasu poświęciłam na jego wychowanie i muszę nieskromnie powiedzieć, że wyszło mi to rewelacyjnienie jeden właściciel yorka chciałby mieć tak posłusznego pupila
Zawsze uśmiechnięty i skory do głaskania
Anielski spokój
Sama dbałam o te piękne kudełki
Śpioch pierwsza klasa ! ale to i tak mało, potrafi tak spać, że ze śmiechu brzuch boli
i całuski dla najkochańszej psiej istotki na świecie :*
HA, mogę potwierdzić, że Toffik jest jednym z lepiej wychowanych yorków - jako jeden z nielicznych nie wystartował z zębami do Birmy. Kudełki ma przecudne
.
http://i728.photobucket.com/albums/w...r/DSC01803.jpg
Ta kropa na nosie jest przecudna![]()
Małe sprostowanie7 tydzień życia maluszki ukończyły w miniony czwartek, więc zdjęcia wykonane są w 8 tygodniu
![]()
to co kiedy mały przeprowadzi się do Ciebie?
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
haha, śpicie jeszcze w nocy?czy nie jesteście w stanie?
![]()
Daria & Anata - ZW.ŚWIATA 2006!!!!!!!
GALERIA ANATY + PODRÓŻE PO ŚWIECIE,NEW(25.04.2011): Kilimandżaro + Safari,Zanzibar
Angelika nie wnikam z jakich powodów nie śpicie po nocach.... ale mam nadzieję, że przyjedziesz pokazać rodzinie psiaka
I że ja go będę mogła wygłaskać przy okazji![]()
Tak sobie mysle patrzac na nas i Shirai'ka, ze bledow nie da sie uniknac, a szczegolnie przy 1 akitce, to chyba troche jak z dzieckiem, z drugim zawsze jest latwiej. Liczy sie cierpliwosc !!! Zycze Wam zeby wszystkie lata w Waszm zyciu byly piekne, a z Ginem bede tylko piekniejsze. Koniecznie robcie duzo fotek, Akitki tak szybko rosna...nasz Shirai to juz maly mezczyzna he he...ale jeszcze robi siku jak "sunia"...pozdrawiamy
Gdzie te zdjęcia są nieostre?
A mały cudny jest![]()
Zakładki