+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 149 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 3722

Temat: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin

Domyślnie

A to ''Wredziol'' zabawka kupiona dla Ginusia, czeka aż małe ostre ząbki się z nim pobawią

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie kilka foteczek od Kasi

Beztroski czas zabaw....

No to czyja to w końcu zabawka?!

Chyba pomyliła mnie z poduszką?

Domyślnie

Ależ puchate słodkości!

Domyślnie

Hej hej...
    mam do ciebie prośbę - zerknij do mojej galerii i zobacz, czy przypadkiem mojej wariatki nie kojarzysz . Bo mam wrażenie, że mieszkasz niedaleko mnie i jesteś tą dziewczyną, co to ma tego fajnego yorka .

A... wariatkę możesz kojarzyć głównie ze sklepu zoologicznego .

Domyślnie

Jaaaaaaaacie ale ten internet mały!! pamiętam Cię ze sklepu zoologicznego, Toffik to tak naprawdę psiak mojej młodszej siotry, dlatego też ja właśnie zakupiłam sobie akitkę.
    Mam nadzieję, że się niebawem spotkamy, wpadnę z Ginusiem do Pani Anny jak tylko zawitamy do Łabęd,
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    Jaaaaaaaacie ale ten internet mały!! pamiętam Cię ze sklepu zoologicznego,

Co jak co, ale z zoologicznego to mnie każdy kojarzy

Toffik to tak naprawdę psiak mojej młodszej siotry, dlatego też ja właśnie zakupiłam sobie akitkę.

A ja myślałam, że on jest twój ... może dlatego, że zawsze widziałam ciebie z nim na spacerze, a nie twoją siostrę

Mam nadzieję, że się niebawem spotkamy, wpadnę z Ginusiem do Pani Anny jak tylko zawitamy do Łabęd,
    pozdrawiam
    Od zoologicznego do mnie jest bliziutko - wystarczy przejść na 2 stronę ulicy ... no i zawsze możemy umówić się na jakiś spacer

Domyślnie

A oto piesek, któremu bardzo wiele zawdzięczam to on pomogł mi wyjś z depresji po tragicznych przejściach....
    To pierwszy pies jakiego mieliśmy w domu, wiele serca i czasu poświęciłam na jego wychowanie i muszę nieskromnie powiedzieć, że wyszło mi to rewelacyjnie nie jeden właściciel yorka chciałby mieć tak posłusznego pupila

Zawsze uśmiechnięty i skory do głaskania

Anielski spokój

Sama dbałam o te piękne kudełki

Śpioch pierwsza klasa ! ale to i tak mało, potrafi tak spać, że ze śmiechu brzuch boli

i całuski dla najkochańszej psiej istotki na świecie :*

Domyślnie

Bonsai bardzo chętnie! Spacer to świetny pomysł, jak tylko będę miała zamiar przyjechać do Łabęd to dam Ci znać i się konkretnie umówimy

Domyślnie

HA, mogę potwierdzić, że Toffik jest jednym z lepiej wychowanych yorków - jako jeden z nielicznych nie wystartował z zębami do Birmy . Kudełki ma przecudne .

Domyślnie

Kasia wrzuciła dziś kilka fotek maluchów, więc podkradłam te od Gina , zdjęcia z 8 tygodnia życia

czy on nie jest śliczny?

Tylko czasami jestem grzeczny?

Z kochanym braciszkiem.

Ostatnio edytowane przez Angelika_Roser ; 21-06-2009 o 22:24

Domyślnie

Małe sprostowanie 7 tydzień życia maluszki ukończyły w miniony czwartek, więc zdjęcia wykonane są w 8 tygodniu
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

Domyślnie

A nie mówiłam Kasiu, że rosną tak szybko, że zaczynam się w tym gubić?!

Domyślnie

to co kiedy mały przeprowadzi się do Ciebie?

Domyślnie

Poszperałam i znalazłam kilka fajnych fotek

Zmęczony odwiedzinami "jedźcie już sobie i dajcie mi spać"

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego

Domyślnie

Dariu... w czwartek !! Mam nadzieję, że wszystko się uda

Domyślnie

haha, śpicie jeszcze w nocy? czy nie jesteście w stanie?

Domyślnie

Nie śpimy z innych powodów... ale na kitke się nie możemy już doczekać. Aczkolwiek się troche boimy, żeby nie popełnić błędów wychowawczych, wkońcu akita to nie łatwy pies w ułożeniu. Ale wierzymy, że lata spędzone z Ginem będą jednymi z piękniejszych w naszym życiu

Domyślnie

Angelika nie wnikam z jakich powodów nie śpicie po nocach.... ale mam nadzieję, że przyjedziesz pokazać rodzinie psiaka

I że ja go będę mogła wygłaskać przy okazji

Domyślnie

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    Nie śpimy z innych powodów... ale na kitke się nie możemy już doczekać. Aczkolwiek się troche boimy, żeby nie popełnić błędów wychowawczych, wkońcu akita to nie łatwy pies w ułożeniu. Ale wierzymy, że lata spędzone z Ginem będą jednymi z piękniejszych w naszym życiu
    Tak sobie mysle patrzac na nas i Shirai'ka, ze bledow nie da sie uniknac, a szczegolnie przy 1 akitce, to chyba troche jak z dzieckiem, z drugim zawsze jest latwiej. Liczy sie cierpliwosc !!! Zycze Wam zeby wszystkie lata w Waszm zyciu byly piekne, a z Ginem bede tylko piekniejsze. Koniecznie robcie duzo fotek, Akitki tak szybko rosna...nasz Shirai to juz maly mezczyzna he he...ale jeszcze robi siku jak "sunia"...pozdrawiamy

Domyślnie

Nagareboshi jest już w nowym domku !!!!!! Bezpiecznie i szczęśliwi dziś dotarł razem z Łukaszem

Zmęczony poszedł szybciutko spać.... zdjęcia troche nie ostre ale nie chciałam mu pstrykać fleshem....

Domyślnie

Gdzie te zdjęcia są nieostre ?

A mały cudny jest

Domyślnie w nowym domku

Kilka świeżych zdjęć po przebudzeniu

Domyślnie

Po spacerku trochę zabawy

"Wredziol" się doczekał! A Gin poostrzył ząbki

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 149 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki