+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 149 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 14 54 104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 100 z 3722

Temat: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin

Domyślnie

Hahaha mało tego ,że musi wrócić do łóżka to jeszcze śpi jak zabity a Ginuś od 6 już łobuzuje i biedna ja znów nie wyspana

Kasiu no ba, że o lepszej nie mogłaś marzyć wiesz jak on był przez nas wystęskniony

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie :):):):)

Pogoda piękna więc pojechaliśmy na spacerek

Jak się schowam to mnie znajdą?!

Razem troche mamy śmieszne minki

Domyślnie

Cytat Napisał Shirai - Koki Zobacz post
    Ha ha.. my na lozko nie pozwalalismy Shirai'kwi wchodzic dopiero jak zrozumial pewne sprawy..., za malucha przede wszystkim spal w legowisku.
    robiliśmy dokładnie tak samo.. teraz musze specjalne zaproszenia dawać Anacie, żeby weszła na łóżko, a nawet ją wnosić

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    cudna minka

Domyślnie

Daria, Shirai tez sam na lozko nie wskakuje, tez potrzebuje zaproszenia i tak samo z wchodzeniem do mieszkania .

Domyślnie

Mam nadzieje,że mnie też się ta sztuka powiedzie
    póki co staram się być konsekwentna a Gin całkiem dobrze to znosi.

Domyślnie nasz piękny las i polanka :)

I co ja mam z tym patykiem zrobić?!

Oooo widzę coś...

Moja nowa koleżanka Malamutka

Czai się...

Domyślnie :):):):)

Obudziłam się rano, patrze a Gin ma stojąc uszki

Barfiar

Domyślnie

Pewnie, że doroślej ale przy okazji eros mu się włączył

Domyślnie

Cytat Napisał Angelika_Roser Zobacz post
    Pewnie, że doroślej ale przy okazji eros mu się włączył
    Z uszkami stojacymi wyglada uroczy, a czy przez cytat wyzej chcialas powiedziec ze Gin probuje "bzykac" was ?

Domyślnie

Haha dokładnie to miałam na myśli , jak się uweźmie na jakąś noge to ohohohooo.....

Domyślnie

To w takim razie to nie Eros...he he...nie wiem , czy wiesz, ale to znaczy ze w ten sposob Gin chce Was dominowac , Shirai tez tak robil w trakcie zabawy i wtedy natychmiast zabawa sie konczyla..., generalnie on szybko lapal wszystki dawane mu sygnaly i naszczescie nie robi juz w stosunku do nas "tego", ale nadal wszystkie napotkane suczki i psy probuje ......., te co ulegna to chetnie pozniej sie z nimi bawi, a te, ktore nie to zazwyczaj nawet dluzej nie chce kolo nich stac i zaczyna szczekac.

Domyślnie

Dziękuje za cenną wskazówkę !!!!!! Napewno będziemy trzymać się Twojej rady

Domyślnie

Ja, Angelika za bardzo nie wypada zebym dawala "rady", tylko pisze jak bylo w moim przypadku, he he na dawanie rad mam zbyt malo doswiadczenia z Akitkami , ale z Shirai'kiem powoli nadrabiamy niewiedze w praktyce

Domyślnie

Ale skoro u Ciebie się sprawdziło to warto to u nas powtórzyć

Domyślnie z wczorajszych odwiedzin

Domyślnie leśno błotkowy spacer

Domyślnie

gratuluje stojących uszek!!!

a erosy akitkom też się dosyć szybko włączają.. Taishi w wieku ok 3-4 miesięcy zwiał za suczką z cieczką

Domyślnie kąpiel

Jak wasze kitki reagowały na początku na kąpiel?

Domyślnie

haha co za nieszczęście na pysku
    chyba żadny psiak nie przepada za kompielami.. moja panienka mimo, że ma już ich sporo za sobą nadal niechętnie idzie pod prysznic

ja troche nie rozumiem czemu tak szybko go upraliście??

Domyślnie

bo już był tak ufajdany błotem i czymś żółtym klejącym nie wiem co to było,że zwykłe mycie mokrą szmatka już nic nie dawało

Domyślnie

http://i728.photobucket.com/albums/w...9813041500.jpg

Kto tak strasznie unieszczęśliwił mojego wnusia

http://i728.photobucket.com/albums/w...1898130400.jpg

Kapitalna fotka!

Do zobaczenia w poniedziałek Już się doczekać nie mogę wytarmoszenia Ginusia ślicznusia
    Kasia_i_Łukasz i Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. ARASHI Tajgeta; Int.Ch., Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. AIDA Puchate liski; Ch.Pl., Mł.Ch.Pl. MEISHI Kazoku Kanshin oraz G'HACHI GO Sara Hana Kensha

Domyślnie

Celar się boi i raczej bać się będzie.

Baaj przyjmuje na luzie, ale też nie kocha.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 149 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 14 54 104 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia