Supergoga pomogę w ogłaszaniu Gersa. Póki co wrzuciłam go na naszą klasę tylko, ale jeszcze dzisiaj ( tylko troszkę później ) postaram mu się zrobić resztę ogłoszeń. Mam nadzieję, że tym razem znajdzie się ten właściwy dom.
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Patrzę i oczom nie wierzę... Gers na potralu kupiepsa.pl ma 2771 wyświetleńJuż tyle miesięcy ogłaszam psy na tej stronie i zawsze maksymalnie było to ok. 300 wyświetleń na ogłoszenie. Mam tylko ogromną nadzieję, że przełoży się to na jakiś idealny dom dla niego.
Ja dostałam jednego maila z zapytaniem, ale szczegóły przesłałam do Supergogi.
Niestety w mailu były tylko pytania o to czy istnieje możliwość zobaczenia pieska oraz o miejsce jego aktualnego pobytu, więc trudno na podstawie samych pytań wyciągnąć jakieś wnioski. Co prawda otrzymywałam już nie raz maile z takimi pytaniami, że od razu można było sobie odpuścićMyślę, że ankieta przedadopcyjna coś więcej powie o tym potencjanym domku, więc mam nadzieję, że Supergoga się tym zajmie
![]()
Zakładki