+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 26 do 30 z 30

Temat: Owczarek niemiecki GERS z Poznania Pilnie potrzebuje domu

Domyślnie

Supergoga pomogę w ogłaszaniu Gersa. Póki co wrzuciłam go na naszą klasę tylko, ale jeszcze dzisiaj ( tylko troszkę później ) postaram mu się zrobić resztę ogłoszeń. Mam nadzieję, że tym razem znajdzie się ten właściwy dom.

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Przepraszam, że nie dotrzymałam słowa i to tyle trwało Ogłoszenia Gersa umieściłam na:

poznan.gumtree.pl
    kokosy.pl
    adopcjepsow.org
    hodowcy.com.pl
    aukcjezwierzat.pl
    kupiepsa.pl
    eoferty.com.pl
    ogloszenia.interpress.net.pl
    nasipupile.pl
    przygarnijzwierzaka.pl
    poznan.oxl.pl
    oglosze.pl
    nasza-klasa.pl

Domyślnie

Patrzę i oczom nie wierzę... Gers na potralu kupiepsa.pl ma 2771 wyświetleń Już tyle miesięcy ogłaszam psy na tej stronie i zawsze maksymalnie było to ok. 300 wyświetleń na ogłoszenie. Mam tylko ogromną nadzieję, że przełoży się to na jakiś idealny dom dla niego.

Ja dostałam jednego maila z zapytaniem, ale szczegóły przesłałam do Supergogi.

Domyślnie

a mail zachęcający? Co myslisz Lilmo?

Domyślnie

Niestety w mailu były tylko pytania o to czy istnieje możliwość zobaczenia pieska oraz o miejsce jego aktualnego pobytu, więc trudno na podstawie samych pytań wyciągnąć jakieś wnioski. Co prawda otrzymywałam już nie raz maile z takimi pytaniami, że od razu można było sobie odpuścić Myślę, że ankieta przedadopcyjna coś więcej powie o tym potencjanym domku, więc mam nadzieję, że Supergoga się tym zajmie

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia