+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Pilnie potrzebny dom dla psa z tarnowskich gÓr inaczej czeka go ŚmierĆ!!

Domyślnie Pilnie potrzebny dom dla psa z tarnowskich gÓr inaczej czeka go ŚmierĆ!!

"Pies, mały- sięga do połowy łydki, mieszaniec z jamnikiem, wiek około 4 lat, czarny. Umierał na zapalenie płuc i stawów...w krzakach, po leczeniu antybiotykami, zdrowy. W schronisku zostałby uśpiony. Jest odrobaczony, zaszczepiony na wściekliznę. Był bity, warczy na dzieci zbliżające się do jego żeber. Szukam domku z ogródkiem, pies czujny, posłuszny i mądry. Ma czas do końca czerwca, dłużej go nie mogę mieć. Daj mu szansę, albo czeka go eutanazja. "

OGŁOSZENIE ZNALAZŁAM NA JEDNYM Z FORÓW,BARDZO CHCĘ POMÓC TEMU PSU!! MYŚLĘ O MOŻE JAKIMŚ DOMU TYMCZASOWYM,LUB MOŻNA POMYŚLEĆ O HOTELU,JEŚLI NIKT GO NIE ADOPTUJE!!

ADRES FORUM NA JAKIM JESZCZE UMIEŚCIŁAM PSA!

www. adopcje . fora .pl

PIESEK PILNIE CZEKA NA DOM!!!NIE WYOBRAŻA SOBIE ŚMIERCI!! A TO JUŻ TAK BLISKO!! JEŚLI NIKT MU NIE POMOŻE,STRACI SWOJE KRÓTKIE ŻYCIE<SZANSĘ....
    Ostatnio edytowane przez asiailawa ; 22-06-2009 o 18:24

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

psiak ma juŻ maŁo czasu,zbliŻa siĘ koniec czerwca i za razem jego niechciana ŚmierĆ.....

Domyślnie

Czy ten pies nie ma już wątku?
    Czy to nie ten sam pies?
    http://www.dogomania.pl/forum/f28/wr..._pilne-137522/

Domyślnie

na to wygląda

Nie mogę przyjmować zaproszeń na nowe wątki
    NIE WCHODŹCIE NA SZARY KUPON, TO WIELKIE OSZUSTWO

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki