I Jurand-W-Planach![]()
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Nam wszystkim życzę wygrania w Totka i duuuuużo zdrowia w 2012 Roku!
No, pięknie!
Astaroth, jak Tytus się czuje?
całkiem nieźle, posikuje, czasem wstaje zdrętwiały, albo chodzi na sztywnych łapkach ale na spacerach biega więc chyba nie jest tak źle
Ładnie to tak pokazywać język swojej ukochanej cioci ? (aczkolwiek nie mam złudzeń, uczucia Tytusa do mnie blakną z miesiąca na miesiąc)
Żebym jeszcze nie przyjechała, bo zamiast tego wybrałam rozpustę, hulanki i swawole - niestety, nie jest tak dobrze
Po 31 stycznia wystawię w końcu bazar, przede wszystkim dla Saby i Tytka (he, he - po raz pierwszy inny pies jest w gorszej sytuacji finansowej niż Tytus - ale dla mnie to taki śmiech przez łzy).
Do wpłat dla Tytka dopisuję 35 zł za 3 kg orzechów laskowych (ja kupiłam 1 kg za 15 zł, moja mama - 2 kg za 20 zł).
Tytku nie gniewaj sie
Prosze o zagłosowanie
![]()
Dzięki za wieści
Na Klembów już zagłosowałam.
Ja z małym off-topikiem.
Gorąco namawiam do głosowania na Maćka Czajkę w głosowaniu na kociarza roku:
http://www.cztery-lapy.pl/index.php/kociarz.html
Maciek daje nam duże upusty przy zabiegach naszych poschroniskowców. Tytus też przeszedł przez jego ręce![]()
Zagłosowałam, choć Tytus na pewno nie wspomina Maćka najlepiej
Byłyśmy wczoraj u Natalii, Tytus demonstrował nam, jak pięknie biega i skacze - niestety, pomimo ogromnych chęci - sił i zapału wystarczyło mu tylko na kilka podskoków
W kilku ratach udało się opłacić pobyt Tytka w DT w styczniu (przelewy: 150 zł, 100 zł + 50 zł gotówką przekazane wczoraj).
Mam problem z rozliczeniem, bo z pierwszego postu wynika, że Tytus jest kilkaset zł na minusie, ale na 100% wszystkie należności są uregulowane.
Możliwe, że uzupełniłam te braki z własnej kieszeni, bo czasem zdarzało się, że przekazywałam Astaroth gotówkę![]()
Zakładki