Baca[*]
Trzymaj się, Bifara...
Wiem co przeżywasz, pożegnałam w ciągu ostatniego roku 4 moich tymczasowych staruszków...
Baca[*]
Trzymaj się, Bifara...
Wiem co przeżywasz, pożegnałam w ciągu ostatniego roku 4 moich tymczasowych staruszków...
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
strasznie mi przykroBiafra jak dobrze że miał Ciebie.
Ostatnio edytowane przez tula ; 05-09-2011 o 15:39
![]()
TRAGEDIA !: 1 kobieta - 70 psów, nie mają co jeść, zajrzyj proszę: http://www.dogomania.pl/threads/131629-60-psiaków-od-p-Ali-czyli-szukamy-domków?p=16861637#post16861637
o żesz ty.
Baca - pies symbol. Biafra, moje kondolencje.
baca nie żyje, ale myślę, że większość osób, które są związane z boguszycami - nigdy go nie zapomni.
Niedawno dostałam z DS informację o śmierci mojego byłego tymczasowicza kajka. umarli chyba tak samo, tzn kajko też umarł w nocy, nie obudził się. nie wiadomo, co się stało, żadnych objawów.
dla mnie te śmierci są przedwczesne.
KOMU POMOGAŁM ZNALEŹć DS DLA LOLI - Z HOTELIKU POD KIELCAMI? pw
Biafra,
wyrazy wspolczucia.
Prosze nie prosic mnie o pieniadze na Platne Domy Tymczasowe.
Szkoda wielkopsa. Miał szczęście,że chociaż 2 lata miał normalnego życia.
Trzymaj się Biafro, wiem,że nie jest Tobie łatwo ale pamiętaj,że zrobiłaś dla Bacy wiele. Dzięki Tobie miał dom, dzięki Tobie był kochany. I dobrze ,że odszedł we śnie. Nie cierpiał, zasnął i teraz biega za TM i spogląda na Ciebie i macha do Ciebie ogonkiem. Wiem,że to żadne pocieszenie ale .....
Baca, Kochany Piesku [*]
Czekałam długo na jakieś wieści o Bacy, zdjęcia a tu nagle przegladając wątki widzę nowe wpisyPsy niestety, żyją znacznie krócej.
Izo, Pan Józef mówił ,że Baca byl jednym z najłagodniejszych, spokojnych psów, ale jak większośc boguszków znał przez kilka lat tylko opiekunów. On nie wiedzial, że był aż czy tylko 2 lata, pewnie dla niego była to wieczność i Ty Jego ukochana Pani. Jeżeli masz z jego ostatniego okresu zdjęcia -poprosimy do naszego albumu. Baca dostał ostatnią szansę. Nienawidzę usypiania, boję się . Baca umarł we śnie spokojnie. To jedyne pocieszenie.
Izo bardzo, bardzo Ci dziękujemy za wszystkie boguszki.
I muszę to napisać; mamy Willego i Felicjana przywiezione z Inowłodza w ub.r . duże psy ok ,6-7 letnie. Glównie opiekuje sie nimi p.Józef . Niestety Willy wpadł w oko i rzekomo stał się ulubieńcem pewnej Pani BW . Jak onegdaj Dingo. Mając w pamięci m.in Bace , Siwa , Dakotę dopóki nam sił starczy ,póki zycia starczy, żaden pies nie stanie się własnościa tej kobiety, nie oddamy go pod Jej "opieke ". Dzisiaj usiłowała wmówić mi,że Willy to... staruszek, ledwo wstajea razem z innymi psami biega co na własne oczy w miniona sobotę widziałam. I dlaczego On jedzie gdzieś tam do nowego domu, jemu jest tu w Boguszycach tak dobrze
Jak Bacy, Dakocie, Siwej, Ajaksowi i wielu wielu innym ?! Ewa
Goska, sama bym chciała kiedys umrzeć we śnie....
bardzo mi przykro['] rzeczywiście ten rok jest wybitnie niedobry... ja pożegnałam dwie swoje starowinki
![]()
[*][*][*] biegajcie pieski szczęśliwe, biegajcie do woli, nikt Was już nie skrzywdzi![]()
czarna seria w tym roku, cholera jasna.
Biafra, wiesz, mnie wielu moich znajomych pyta, jak fundacja sobie radzi po tamtorocznej powodzi. po tej mega akcji popowodziowej wiele osób pamięta o was i dopytuje sie, jak sytuacja się unormowała, jak długoterminowe skutki, czy ziemia się usadziła, czy gmina sensownie ogarnęła sytuację.. i co najważniejsze, czy tegoroczne deszcze nie osłabiły jeszcze bardziej gruntu i domów?
przyznam, że ta pamięć mi jakoś ciepło na sercu robi.
Dopiero teraz doczytałam
Biegaj Baco, szczęśliwy za TM [*]
Biafra, wyrazy współczucia![]()
Nie wiem jak to się stało, ale dopiero teraz przeczytałam o Bacy...
Bardzo mi przykro
Biafra... Trzymaj się mocno kochana...
Baca [*]
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO "POLUBIENIA" NA FB PROFILU TYSKIEGO SCHRONISKA DLA ZWIERZĄT:
http://www.facebook.com/SchroniskoTy...page_new_likes
ja po prośbie
bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina
jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata
jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172
głosować można dzisiaj do północy
już dawno zagłosowałam. moja deklaracja na biafrowe kaukazy poszła jak co miesiąc.
jak nobiles?
deklaracje schodza
dziękujemy
nie ma Nobilesa![]()
odszedł 14 sierpnia
Nobiles - klik
nie wiedziałam....
Zakładki