+ Odpowiedz na ten temat
Strona 142 z 142 PierwszyPierwszy ... 42 92 132 139 140 141 142
Pokaż wyniki od 3,526 do 3,550 z 3550

Temat: BACA zostaje na emeryturze u Biafry,FRED ma dom! DZIĘKUJEMY! zajrzyjcie do nas czasem

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

strasznie mi przykro Biafra jak dobrze że miał Ciebie.
    Ostatnio edytowane przez tula ; 05-09-2011 o 15:39

TRAGEDIA !: 1 kobieta - 70 psów, nie mają co jeść, zajrzyj proszę: http://www.dogomania.pl/threads/131629-60-psiaków-od-p-Ali-czyli-szukamy-domków?p=16861637#post16861637

Domyślnie

o żesz ty .
    Baca - pies symbol. Biafra, moje kondolencje.

baca nie żyje, ale myślę, że większość osób, które są związane z boguszycami - nigdy go nie zapomni.

Niedawno dostałam z DS informację o śmierci mojego byłego tymczasowicza kajka. umarli chyba tak samo, tzn kajko też umarł w nocy, nie obudził się. nie wiadomo, co się stało, żadnych objawów.

dla mnie te śmierci są przedwczesne.
    KOMU POMOGAŁM ZNALEŹć DS DLA LOLI - Z HOTELIKU POD KIELCAMI? pw

Domyślnie

Cytat Napisał sleepingbyday Zobacz post
    o żesz ty .
    Baca - pies symbol. Biafra, moje kondolencje.

baca nie żyje, ale myślę, że większość osób, które są związane z boguszycami - nigdy go nie zapomni.

Niedawno dostałam z DS informację o śmierci mojego byłego tymczasowicza kajka. umarli chyba tak samo, tzn kajko też umarł w nocy, nie obudził się. nie wiadomo, co się stało, żadnych objawów.

dla mnie te śmierci są przedwczesne.
    pamietam Kajko

chciałabym żeby wszystkie psy umierały we śnie

Domyślnie

Biafra,
    wyrazy wspolczucia.
    Prosze nie prosic mnie o pieniadze na Platne Domy Tymczasowe.

Domyślnie

Szkoda wielkopsa. Miał szczęście,że chociaż 2 lata miał normalnego życia.

Domyślnie

Już normalnie nie daję rady

Zaczęło się od zimy jak moja Granda oślepła, a potem albo choroby albo śmierć.
    Straszny rok dla starych wielkopsów

Domyślnie

Cytat Napisał Biafra Zobacz post
    Już normalnie nie daję rady

Zaczęło się od zimy jak moja Granda oślepła, a potem albo choroby albo śmierć.
    Straszny rok dla starych wielkopsów
    Trzymaj się Biafro, wiem,że nie jest Tobie łatwo ale pamiętaj,że zrobiłaś dla Bacy wiele. Dzięki Tobie miał dom, dzięki Tobie był kochany. I dobrze ,że odszedł we śnie. Nie cierpiał, zasnął i teraz biega za TM i spogląda na Ciebie i macha do Ciebie ogonkiem. Wiem,że to żadne pocieszenie ale .....
    Baca, Kochany Piesku [*]

Domyślnie

Czekałam długo na jakieś wieści o Bacy, zdjęcia a tu nagle przegladając wątki widzę nowe wpisy Psy niestety, żyją znacznie krócej.
    Izo, Pan Józef mówił ,że Baca byl jednym z najłagodniejszych, spokojnych psów, ale jak większośc boguszków znał przez kilka lat tylko opiekunów. On nie wiedzial, że był aż czy tylko 2 lata, pewnie dla niego była to wieczność i Ty Jego ukochana Pani. Jeżeli masz z jego ostatniego okresu zdjęcia -poprosimy do naszego albumu. Baca dostał ostatnią szansę. Nienawidzę usypiania, boję się . Baca umarł we śnie spokojnie. To jedyne pocieszenie.
    Izo bardzo, bardzo Ci dziękujemy za wszystkie boguszki.
    I muszę to napisać; mamy Willego i Felicjana przywiezione z Inowłodza w ub.r . duże psy ok ,6-7 letnie. Glównie opiekuje sie nimi p.Józef . Niestety Willy wpadł w oko i rzekomo stał się ulubieńcem pewnej Pani BW . Jak onegdaj Dingo. Mając w pamięci m.in Bace , Siwa , Dakotę dopóki nam sił starczy ,póki zycia starczy, żaden pies nie stanie się własnościa tej kobiety, nie oddamy go pod Jej "opieke ". Dzisiaj usiłowała wmówić mi,że Willy to... staruszek, ledwo wstaje a razem z innymi psami biega co na własne oczy w miniona sobotę widziałam. I dlaczego On jedzie gdzieś tam do nowego domu, jemu jest tu w Boguszycach tak dobrze Jak Bacy, Dakocie, Siwej, Ajaksowi i wielu wielu innym ?! Ewa

Domyślnie

Trzymaj się Biafro!

Domyślnie

Goska, sama bym chciała kiedys umrzeć we śnie....

Domyślnie

bardzo mi przykro ['] rzeczywiście ten rok jest wybitnie niedobry... ja pożegnałam dwie swoje starowinki

Domyślnie

Dzisiaj też odszedł za TM Brail, Onek, którego też bardzo skrzywdził człowiek.....

Domyślnie

[*][*][*] biegajcie pieski szczęśliwe, biegajcie do woli, nikt Was już nie skrzywdzi

Domyślnie

czarna seria w tym roku, cholera jasna.

Biafra, wiesz, mnie wielu moich znajomych pyta, jak fundacja sobie radzi po tamtorocznej powodzi. po tej mega akcji popowodziowej wiele osób pamięta o was i dopytuje sie, jak sytuacja się unormowała, jak długoterminowe skutki, czy ziemia się usadziła, czy gmina sensownie ogarnęła sytuację.. i co najważniejsze, czy tegoroczne deszcze nie osłabiły jeszcze bardziej gruntu i domów?

przyznam, że ta pamięć mi jakoś ciepło na sercu robi.

Domyślnie

Bardzo współczuję - złapałaś z nim świetny kontakt, dobrze Wam było razem, idealna sytuacja dla Bacy .
    Dwa tygodnie temu musiałam uśpić moją ukochaną Rivusię, nie dane jej było odejść we śnie
    Trzymaj się Biafro i dzięki za te 2 lata !

Domyślnie

BIafro, trzymaj się
    Baco, bądź tam szczęśliwy...
    [i]

Domyślnie

Dopiero teraz doczytałam
    Biegaj Baco, szczęśliwy za TM [*]
    Biafra, wyrazy współczucia

Domyślnie

Nie wiem jak to się stało, ale dopiero teraz przeczytałam o Bacy...
    Bardzo mi przykro
    Biafra... Trzymaj się mocno kochana...
    Baca [*]
    ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO "POLUBIENIA" NA FB PROFILU TYSKIEGO SCHRONISKA DLA ZWIERZĄT:

http://www.facebook.com/SchroniskoTy...page_new_likes

Domyślnie

ja po prośbie
    bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina

jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata

jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172

głosować można dzisiaj do północy

Domyślnie

już dawno zagłosowałam. moja deklaracja na biafrowe kaukazy poszła jak co miesiąc.

jak nobiles?

Domyślnie

Cytat Napisał sleepingbyday Zobacz post
    już dawno zagłosowałam. moja deklaracja na biafrowe kaukazy poszła jak co miesiąc.

jak nobiles?
    deklaracje schodza
    dziękujemy

nie ma Nobilesa
    odszedł 14 sierpnia

Nobiles - klik

Domyślnie

nie wiedziałam....

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 142 z 142 PierwszyPierwszy ... 42 92 132 139 140 141 142

Zakładki