-
Bella - moja sportowo sztuczkowa labradorzyca
© Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania zdjęć, tekstów, filmów bez zgody autora! ©
Może na początku w „skrócie” opisze ta wstrętną i niewychowana labradorzyce 
Bella ma ponad 2 lata, jest biszkoptową labradorką, ponad wszystko kochająca jedzonko, uwielbiającą się uczyć, ale przede wszystkim kochającą inne psy… stanowczo za bardzo kochającą inne psy. Uwielbia dzieci i ogólnie ludzi. Jest psem nie potrafiącym normalnie szczekać… Ale cóż, nie można mieć wszystkiego…
Belcia zna całe mnóstwo sztuczek- od przybijania piątki poczynając, przechodząc przez sprzątanie zabawek, kończąc na chodzeniu po drabinie. Niemal codziennie uczy się czegoś nowego-ona kocha "coś” robić, a jeszcze lepiej gdy to "coś" jest nowe, po prostu lubi myśleć dziewczyna 
Poza sztuczkami trenujemy: dog dance, obedience, frisbee, agility i tropienie(ups… o tropieniu nam się troszkę zapomniało…) Wszystko całkowicie same i „domowo”. We frisbee oczywiście jesteśmy na etapie mojej nauki rzucania(i nie tylko) ale idzie mi już znacznie znacznie lepiej. Jako, że o Belli mogę gadać godzinami, nie przedłużam już i wstawiam jakieś zdjęcia
http://www.labbella.wordpress.com

Ostatnio edytowane przez BellaLab ; 16-11-2010 o 19:00
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
-
Cześć!
Czy to wy macie filmy na YT z masą sztuczek??
-
-
-
zdolna jest i piękna
-
-
-
-
-
-
http://i43.tinypic.com/2zdodw9.jpg urocza. i nawet pakować się potrafi
-
Właśnie oglądam wasze sztuczki - rewelacja
-
-

Napisał
Inkaa
Właśnie oglądam wasze sztuczki - rewelacja

Dziękujemy 

Napisał
tina i irish
z chęcią też bym je zobaczyła, można prosić link?

Pewnie 
YouTube - Bella - tricks - świadomość ciała i równowaga
YouTube - Bella robi za psa asystenta - sztuczki psa asystenta(m.in. zapalanie lampki, otwieranie szuflady, podawanie różnych przedmiotów)
YouTube - Bella, tricks-part 4 - m.in. jazda na deskorolce, podnoszenie tylnej łapy, przykrywanie się kocykiem
YouTube - Bella-tricks, part 5 - m.in. krzyżowanie łap,
zakładanie kółek na patyk, wyciąganie chusteczki z kieszeni
YouTube - Our new trick
Filmów jest jeszcze trochę, jakby ktoś chciał mogę wstawić
Ostatnio edytowane przez BellaLab ; 25-10-2009 o 17:48
-
-
-
-
ciekawa sprawa z tą równowagą

jeśli wyjdzie nam ze świadomością zadu, co idzie nam ciężko, to też może spróbujemy
-
Witam poniedziałkowo!
A czego się uczycie aktualnie?
-
-

Napisał
BellaLab
Witam, witam
Aktualnie to ja męczę się z YT

Zaczęłam teraz podnoszenie 2 bocznych łap, kończę "pakowanie się" i walczę ciągle z puszczaniem dysków na ziemię
Czyli będzie nowy film? 
-
-
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia