+ Odpowiedz na ten temat
Strona 45 z 45 PierwszyPierwszy ... 35 42 43 44 45
Pokaż wyniki od 1,101 do 1,116 z 1116

Temat: Bella - moja sportowo sztuczkowa labradorzyca

Domyślnie

Cytat Napisał Kinia Zobacz post
    Hej!
    Jak tu wakacyjnie, fajne zdjęcia
    http://lh6.ggpht.com/_nC7TEm_DP5Y/TJ...12/D%20835.jpg
    pomocnik w warsztacie
    Cześć dzięki

Bellowata w klimacie jesiennym

W końcu mamy odbicie od pleców połączone ze złapaniem dysku i jeszcze jeden nowy vault... Teraz tylko muszę znaleźć jakiegoś fotografa i uwiecznić to

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

http://i829.photobucket.com/albums/z...laLab/D863.jpg
    do pyska jej w tym liściu

nam za nic nie wychodzi odbicie od pleców ze złapaniem dysku. Zawsze pies najpierw odbija się od pleców a dysk łapie dopiero jak już wyląduje na ziemi

Domyślnie

Bella jest po prostu niesamowita!
    Nie znam psa, który potrafiłby aż tyle komend. Jestem pełna podziwu dla Was!
    Motywujecie mnie do pracy. Chyba na poważnie zacznę porządnie szkolić Toffika, brakuje mi tylko czasu.

Domyślnie

gratuluje, vaultów nawet uczyć mojej nie zaczynałam, bo jakoś tego nie widzę, a wskakiwanie na plecy chyba musze pomęczyć

Piekne zdjecia i faktycznie do pyska jej w tym liściu
    ZmoroGaleria, zapraszamy!
    Bezpłatne sesje zdjęciowe dla schroniskowców, hotelowców - jak mnie ktoś dowiezie
    Płatne sesje dla psów rasowych - niskie ceny + zwrot kosztów dojazdu (weekendy woj. wlkp)

Domyślnie

Cytat Napisał Daga & Maks Zobacz post
    http://i829.photobucket.com/albums/z...laLab/D863.jpg
    do pyska jej w tym liściu

nam za nic nie wychodzi odbicie od pleców ze złapaniem dysku. Zawsze pies najpierw odbija się od pleców a dysk łapie dopiero jak już wyląduje na ziemi
    dzięki może musisz wcześniej wyrzucać dysk? Ja zawsze rzucałam za późno, albo za szybko i Bella nie miała nawet szansy go złapać. Teraz jeszcze w najlepszym momencie nie rzucam, ale już wiem w która stronę iść.

Cytat Napisał SandraiToffik Zobacz post
    Bella jest po prostu niesamowita!
    Nie znam psa, który potrafiłby aż tyle komend. Jestem pełna podziwu dla Was!
    Motywujecie mnie do pracy. Chyba na poważnie zacznę porządnie szkolić Toffika, brakuje mi tylko czasu.
    dzięki
    dzięki, w ogóle to nie wiem czemu, ale nie moge przyjąć dogowego zaproszenia do znajomych od Ciebie

Cytat Napisał netheter Zobacz post
    gratuluje, vaultów nawet uczyć mojej nie zaczynałam, bo jakoś tego nie widzę, a wskakiwanie na plecy chyba musze pomęczyć

Piekne zdjecia i faktycznie do pyska jej w tym liściu
    dzięki!

Nowy filmik

Domyślnie

Filmik, tak jak wszystkie Wasze inne filmy, jest świetny.
    Najbardziej podoba mi się wchodzenie do klatki. Jak nauczyłaś tego Bellę?

Domyślnie

Łoł, ładnie cię odrzuca przy tych vaultach.
    Chcialabym chyba z moja tez to zrobic, no ale.. jak zaczynalas? Mozesz opisac albo podac link?
    ZmoroGaleria, zapraszamy!
    Bezpłatne sesje zdjęciowe dla schroniskowców, hotelowców - jak mnie ktoś dowiezie
    Płatne sesje dla psów rasowych - niskie ceny + zwrot kosztów dojazdu (weekendy woj. wlkp)

Domyślnie

super filmik, aż mnie naszła chętka żeby czegoś nowego mojego psa nauczyć

Domyślnie

Cytat Napisał SandraiToffik Zobacz post
    Filmik, tak jak wszystkie Wasze inne filmy, jest świetny.
    Najbardziej podoba mi się wchodzenie do klatki. Jak nauczyłaś tego Bellę?
    dzięki, jak większości rzeczy uczyłam kształtując, czyli czekałam na reakcje psa i K/S za wszystko co zbliżało do celu. Najpierw uczyłam samego wchodzenia do otwartej klatki, a potem otwierania i zamykania, tzn. tego w sumie nie uczyłam teraz, bo Bella już to znała(wcześniej umiała otwierać i zamykać szuflady/pudełka/drzwi).

Cytat Napisał netheter Zobacz post
    Łoł, ładnie cię odrzuca przy tych vaultach.
    Chcialabym chyba z moja tez to zrobic, no ale.. jak zaczynalas? Mozesz opisac albo podac link?
    no, wygląda to dość strasznie. Ale ja tego aż tak strasznie nie czuje. Szukam gdzieś jakiegoś filmiku, ale coś nie mogę znaleźć, wiec zostaje mi opisanie tego.

Bella umie bez problemu wskakiwać na kolana jak gdzieś siedzę i od tego się w sumie zaczęło. Do tej pory nagradzałam ją tylko jak była na kolanach, nie jak schodziła. Teraz to zmieniłam, żeby nie było żadnego zatrzymywania i gdy tylko wskakiwała rzucałam smaki/piłkę na ziemie i dosłownie ułamki sekundy przed tym klikałam. Potem to ćwiczyłyśmy tylko na krześle, chodzi o to, żebym mogła schować nogi pod coś. Bellowata dalej "odbijała" się od tego samego miejsca, z ta różnicą, że ja byłam coraz bardziej pionowo. No i w końcu już nie siedziałam, tylko stałam z lekko ugiętymi nogami.
    Tu widać właśnie ten moment, ja stoję, mam lekko ugięte nogi i pies się odbija. Potem wyszłam z tym na dwór i po kilku powtórzeniach Bella zaczęła się odbijać nie od nóg, a od brzucha/klatki piersiowej.

Matko, cięzko mi to opisać, nagram chyba jakiś filmik instruktażowy, czy co... mam nadzieje, że chociaż część da się zrozumieć
    Cytat Napisał Daga & Maks Zobacz post
    super filmik, aż mnie naszła chętka żeby czegoś nowego mojego psa nauczyć
    dzięki!

Sisters

Domyślnie

Znów zaczyna się zbierać spora grupa na labowe spacery! W niedziele 7 labów podbijało park Były zdecydowanie największą atrakcją

Bellcia

Tajson, Bella, Badyl, Gościu i z tyłu chyba Teyla

więcej niebawem wstawię na blog i może cześć tutaj

Domyślnie

fajnie że macie takie spacery labradorów u mnie o takich zorganizowanych spacerach można tylko pomarzyć

Domyślnie

Cytat Napisał dagaa111 Zobacz post
    fajnie że macie takie spacery labradorów u mnie o takich zorganizowanych spacerach można tylko pomarzyć
    czasem udaje się zebrać większą grupę

Trochę mnie tu nie było Dogo mnie "trochę" denerwuje ostatnio... przyszłam po parę zdjęć, które są tylko tu w galerii, to już coś skrobnę
    Ale w sumie nic nowego u Nas.

Mamy nowy filmik:

lepiej wygląda z dźwiękiem

Styczniowa Bellcia

jakieś świeże info i zdjęcia można znaleźć na Bellowym blogu

Domyślnie

Śliczna Bella
    Aż sama na taki labowy spacer nabrałam ochoty...
    Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem (czyt. studia we Wrocławiu) to może się kiedyś przyłączymy

Domyślnie

Cudowna
    https://lh6.googleusercontent.com/_n.../D%201697k.jpg
    Jaka zapatrzona :P Czyżby na jakiegoś psiego amanta? ;D

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 45 z 45 PierwszyPierwszy ... 35 42 43 44 45

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia