Madzia to kiedy wpadniecie w odwiedziny? Po Waszej wizycie na drugi dzień Gin nie umiał sie najeść
PS. Na drugiego stałego bywalca mnie nie stać...no i mieszkanko za małe. Sakurka mi się marzy... ale to musi poczekać jeszcze kilka długich lat
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
[quote=Angelika_Roser;13129619]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą?!
u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień!Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....
chciałam dzisiaj porobić, ale pogoda była do kitu i nic z tego nie wyszłoa maluchy jak tylko wróciły do domu to się suszyły i poszły od razu spać
może jutro pogoda się polepszy
![]()
A ja nie bacząc na pogodę polazłam z Samurajem na ponad 3 godzinny spacer po lesiepo drodze spotkaliśmy kolegę Odiego, bokserek ze schroniska ze swoją pancią. Maluchy polowały na bażanty króliki i wszystko co się ruszało, mokre był caluśkie, brudniutkie.. a jakie szczęśliwe i wybiegane
potem była wizyta w klubie "Łączka" tzn nasze spotkania osiedlowe psów na łące pod lasem... i kolejna porcja zabawy i socjalizaci...!
Wróciliśmy mokszy i szczęśliwi do domu... każde dostało swoją michę i było git
Oto nowy mieszkaniec naszej ulicyprzedstawiam Melona
(takie imię wybrał mały Bartek
) czyli czekoladowego labradorka
ma teraz 15 tygodni , jest słodki
Nashi i Natsu już się z nim zapoznały
szykuje się dziś pierwszy wspólny spacerek z nowym kolegą
![]()
![]()
![]()
Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kgJest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek
![]()
![]()
tam zaraz odchudzić...mi też niektórzy mówili, ze Tano za dużo waży a młody wystartował właśnie w 5 miesiacu i teraz przy 7 się zatrzymał na 32 a linię ma niezła...ostatnio mu żeberka wystają więc albo mniej ruchu albo więcej żarciaMelonek śliczna czekoladka
[quote=Angelika_Roser;13134368]Natsu ma piękny precelek z ogonka
rzeczywiście nieźle nim wywija
![]()
Natsu faktycznie ładnie wydoroślałWidac, że jest harmonijnie zbudowany. A Nasheńka cudownie puchata... uściski dla kitek
![]()
Zakładki