+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 32 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 275 z 799

Temat: Galeria NASHI i NATSUKASHII Kazoku Kanshin

Domyślnie

Madzia to kiedy wpadniecie w odwiedziny? Po Waszej wizycie na drugi dzień Gin nie umiał sie najeść

PS. Na drugiego stałego bywalca mnie nie stać...no i mieszkanko za małe. Sakurka mi się marzy... ale to musi poczekać jeszcze kilka długich lat

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Cytat Napisał Madziadalena Zobacz post
    Kasia_Dawid i macie rację, bo widzę po Negai, jak łatwo można przecholowac Jego żołądek chyba jest bez dna
    a ile Negai teraz waży??

Domyślnie

Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą ?!

u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....

Domyślnie

[quote=Angelika_Roser;13129619]
    Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą ?!

u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....

chciałam dzisiaj porobić, ale pogoda była do kitu i nic z tego nie wyszło a maluchy jak tylko wróciły do domu to się suszyły i poszły od razu spać może jutro pogoda się polepszy

Domyślnie

A ja nie bacząc na pogodę polazłam z Samurajem na ponad 3 godzinny spacer po lesie po drodze spotkaliśmy kolegę Odiego, bokserek ze schroniska ze swoją pancią. Maluchy polowały na bażanty króliki i wszystko co się ruszało, mokre był caluśkie, brudniutkie.. a jakie szczęśliwe i wybiegane potem była wizyta w klubie "Łączka" tzn nasze spotkania osiedlowe psów na łące pod lasem... i kolejna porcja zabawy i socjalizaci...!
    Wróciliśmy mokszy i szczęśliwi do domu... każde dostało swoją michę i było git

Domyślnie

Oto nowy mieszkaniec naszej ulicy przedstawiam Melona (takie imię wybrał mały Bartek ) czyli czekoladowego labradorka ma teraz 15 tygodni , jest słodki Nashi i Natsu już się z nim zapoznały szykuje się dziś pierwszy wspólny spacerek z nowym kolegą

Domyślnie

Gratulujemy ślicznego sąsiada i nowego kolegi, maluchom na pewno się bardzo przyda jego towarzystwo

Czekam na fotki ze wspólnego spaceru

Domyślnie Maltka Gruszeczka :)

Znalazłam fotki Nasheńki, które swojego czasu przesłała mi babcia Kasia
    Taka byłam królewna

Domyślnie

Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek

Domyślnie

Angelika dziękujemy za zdjęcia maleńkiej Nasheńki

Domyślnie

Cytat Napisał Madziadalena Zobacz post
    Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek
    no to Negai nieźle waży chyba trzeba go trochę odchudzić

Domyślnie

z dzisiejszego spacerku pierwszy wspólny spacer z Melonem

Domyślnie

Natsu ma piękny precelek z ogonka

Domyślnie

tam zaraz odchudzić...mi też niektórzy mówili, ze Tano za dużo waży a młody wystartował właśnie w 5 miesiacu i teraz przy 7 się zatrzymał na 32 a linię ma niezła...ostatnio mu żeberka wystają więc albo mniej ruchu albo więcej żarcia Melonek śliczna czekoladka

SPRZEDAM ROGZ ManMat

Domyślnie

Piekny ten Melonik i jakie oryginalne imie !!!!!!!

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_Dawid Zobacz post
    no to Negai nieźle waży chyba trzeba go trochę odchudzić
    Moze watro byloby go przeglodzic troszke, ale pewnie i tak Ngai przeslanie niedlugo tyc i tylko bedzie sie rosl w gore .

Domyślnie

[quote=Angelika_Roser;13134368]
    Natsu ma piękny precelek z ogonka

rzeczywiście nieźle nim wywija

Domyślnie

Cytat Napisał Shirai - Koki Zobacz post
    Piekny ten Melonik i jakie oryginalne imie !!!!!!!
    Wiem, że w hodowli wołali na niego Gin, ale mały Bartek tzn. synek naszego sąsiada, wymyślił Melon i tak zostało, ciągle pytał, kiedy będzie Melon, więc został Melon i w hodowli też zaczęli na niego tak wołać

Domyślnie

ciąg dalszy fotorelacji z wczorajszego spacerku

Domyślnie

Widzę, że przyszły champion też nieźle urósł
    A Nasheńka ma niesamowitą kite

Domyślnie

Cytat Napisał Kasia_Dawid Zobacz post
    ciąg dalszy fotorelacji z wczorajszego spacerku

, ale Natsu sie zmienil !!!!

Domyślnie

Natsu faktycznie ładnie wydoroślał Widac, że jest harmonijnie zbudowany. A Nasheńka cudownie puchata... uściski dla kitek

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 32 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia