+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 63 1 2 3 4 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 1563

Temat: Aria ma dom, Poker bardzo prosi o ogłoszenia!

Domyślnie Aria ma dom, Poker bardzo prosi o ogłoszenia!

Aria i jej dzieci mają już kochające domy, za to do mojej gromadki dołączył łobuziak Poker:

Zawołana przez sąsiada, któremu "cuś się pani w krzakach drze" poszłam na rekonesans.

Rzeczywiście, w krzakach za jego posesją jest podręczny magazyn wszystkiego, co się jeszcze kiedyś przyda - kilka łódek, jakieś beczki, rury, stare okna, opony, a wśród nich...

Tu znalazła schronienie szczeniąca się suka:

A tak wygląda Rybaczek (lub Rybeczka, bo to akurat dziewczynka)

Na zdjęciu ma około 4 tygodnia. W tej chwili maluchy mają około 6 tygodni.
    Są 2 suczki i piesek, prawie identyczne.
    Jedna z dziewczynek jest niezwykłego koloru - niby wygląda na podobną do rodzeństwa, ale jej kolor mogę określić jednym słowem- księżycowy.

Matka szczeniąt to płowy owczarek niemiecki (lub prawie owczarek)- jest bardzo piękna, jesteśmy w trakcie oswajania.

Szczenięta będą duże lub nawet bardzo duże.

Rozliczenie:

Wpływy:

Gonia66 -5zł
    Bona46- 30zł
    Ania +Milva i Ulver- 70zł
    Carpedijem - 50zł
    Ania +Milva i Ulver- 27zł
    Ania +Milva i Ulver- 60zł
    Soema - 50zł
    Marcin od Sabry - 100zł

Razem 392 zł

Wydatki:

Pyrantellum 5,68 x 2 = 11,36zł
    Wirusówki 3x 35zł = 105zł
    Mięso (Stoczek Łuk. - wołowina) 30kg x 1,70zł = 51zł
    Ryż 2 x 11,49zł = 22.98 zł
    Wirusówki powtórka 2 szczeniaki +suka 3x 35zł = 105zł
    Bento Kronen 15kg - 88.18zł

razem 383.52 zł
    Ostatnio edytowane przez Neris ; 25-05-2010 o 13:30

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Prosimy o pomoc !!
    Brakuje funduszy na utrzymanie maluchów!!
    Przyda sie jakakolwiek pomoc finansowa bądz karma!

Ogłoszenia dla rodziny pilnie potrzebne!

Sabra

Sreberko

Ostatnio edytowane przez Ania+Milva i Ulver ; 19-09-2009 o 18:48

Domyślnie

Ojej
    Maleństwa śliczne, pewnie domy uda się znaleźć szybko. Mogę pomóc w ogłoszeniach.

Domyślnie

Dziękuję Olu, każda pomoc na wagę złota...

Szczenięta mieszkają w tej chwili w tzw. chlewiku, sąsiad codziennie pyta kiedy je zabiorę. A ja nie mam dla nich ani miejsca ani kasy na ich odchowanie, ciągle mam jeszcze try 12-tygodniowe maluchy które jakoś nie mają szczęścia...

Ostatnio dokonaliśmy makabrycznego odkrycia - reszta rodzeństwa - no chyba, że to inne szczeniaki- straciła życie w studni. Nie mam pojęcia, kto i dlaczego to zrobił, koszmar...

Domyślnie

Się wpisuję i mam nadzieję, ze dzisiaj forum będzie działać.

Domyślnie

O, i rodzinka w komplecie

Ja się boję o te maluchy, syn sąsiada to dziwny człowiek.

Wczoraj matka maluchów podeszła do mnie na wyciągnięcie ręki, ale tylko dlatego że akurat przyjechało mięso i pakowałam je do torebek, suka przyszła zwabiona zapachem. Postała, pomyślała, po czym porwała 6kg mięcha i spyliła w krzaki.

Jeśli ktoś ma na zbyciu jakąkolwiek karmę dla niej i szczeniąt, byłoby super.
    Wczoraj dostałam od osoby spoza dogomanii pratel dla maluchów, dzisiaj niestety siedzę z paskudnym bólem głowy, ale jutro rano pójdę je odrobaczyć.

Domyślnie

Jutro wyśle ci paczkę z małą wyprawką
    Trzeba je ogłaszać- jak znajde chwile czasu to cos porobie.

Domyślnie

Isadorka powinna mieć zdjęcie domniemanego ojca, ja mam ale bardzo kiepskie.

Domyślnie

Cześć, mam trochę suchej karmy dla juniorów (royal dla psów średnich, te trochę duże ale raczej nie zaszkodzi). Chętnie się podzielę, tylko proszę o namiar gdzie można podrzucić.

Domyślnie

jakie piękne kluseczki

Domyślnie

Zadzwonił telefon

Pani szuka młodego psa lub szczeniaka do budy- "dopóki stary jeszcze żyje".
    Stary pies już głuchnie, niemrawo chodzi... to może sobie wymienimy.
    Może to tylko moja nadwrażliwość, ale to chyba nie jest dobry dom dla Rybaczków.

Domyślnie

Podrzuce szczeniaki - domków im potrzeba

Domyślnie

Mamusię miałam dzisiaj na 2 metry... ale oswoję ją i co dalej?

Domyślnie

k....
    może gdzies za matką popełzły.....mam nadzieje,że to nie sprawka sasiada

Domyślnie

One były w pomieszczeniu gospodarczym u sąsiada.
    Dzisiaj ich nie widziałam i nie słyszałam, matka ciągle koczuje pod jego bramą.

Sąsiad zapytany powiedział że "nie ma", on jest lekko opóźniony więc cięzko z nim rozmawiać, a tego nieupośledzonego nie było.

Przeryczałam pół poranka, ale to już nic nie zmieni...

Domyślnie

Neris... co się z nimi stało?

Domyślnie

nieeeeeeee, juz mialam domek dla jednego (( i qrde, trza bylo zabrac je stamtad zawsze jak za dlugo kombinujemy, to tak sie konczy..

Domyślnie

Są dwie suczki!!! Zdybałam sąsiada, przeniósł je gdzieś głębiej. Albo nie wiem, może po mojej wczorajszej aferze je zabrali z powrotem od kogoś?

Pieska nie ma i NIKT NIE WIE JAK znalazł się u ludzi we wsi.
    Teraz to już chyba nic nie zrobią tym suniom, ja jak się wkurzę jestem straszna...

Matka do mnie podbiegła, ale oszczekała mnie przy tym. Jest tak brudna że szok
    Dostałam dla moich psów paczkę suchego pedigree, wysypałam suni. Ona wieczorem podchodzi pod mój dom, ale jeszcze się bardzo boi...

Domyślnie

Ufff takie suczki na wsi to koszmar.....Trzeba koniecznie pomoc Neris znależć im odpowiedzialne domy.....To nie będą maleństwa tylko raczej spore Onko-kaukazo-coś tam....Gdyby Neris je wzięła do siebie, to pewnie razem z jamolami musialaby sie wkrotce wyprowadzić z domu, bo dla wszystkich nie starczyłoby miejsca....
    Może jakieś ogłoszenia?

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 63 1 2 3 4 11 51 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia