-
Szczeniaki do oddania . mają domy
Do oddania sa 4 sposrod 5 szczeniakow. Wsrod nich 1 pies i 3 sunie. Matka - bernardynka bez rodowodu, ojciec - amstaf. Pieski mieszkaja w Rosciszowie /k. Pieszyc/. Zainteresowanych prosze o kontakt na e-maila: agata@loskot.net
link do zdjec pieskow:
Psiaki do oddania! - a set on Flickr
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Co za dziwaczne skojarzenie
Na zdjęciu widzę kojec, więc rozumiem, że te szczeniaki to nie wpadka tylko celowe zamierzenie? No cóż, życzę im, żeby znalazły odpowiedzialny dom... Będzie ciężko, bo ludzie uważają asty za morderców a beny za olbrzymy. Mam nadzieję, że nie uznają,że takie szczeniaki to tylko na łańcuch... Mają jakieś ogłoszenia pieski? Przydałoby się trochę informacji o nich, w jakim są wieku, czy umieją się załatwiać na podwórku itd.
-
czyżby celowo Pseudo?
życzę żeby psy nie trafiły do takiego domu w jakim są teraz..
Podpis usunięty -> patrz Regulamin.
-
Moje drogie, nie oceniajcie pochopnie...!
Z tego co wiem to ci ludzie przygarneli na firme blakajaca sie sunie i niestety nie dopilnowali to raz a dwa nawet nie znacie ludzi ani firmy a juz komentarz typu:
"życzę żeby psy nie trafiły do takiego domu w jakim są teraz.." jesli mieszkasz drzwi w drzwi i masz dowody to rzucaj kamieniem ale tak... troche serca
nie popieram bron boze bezmyslnosci i durnego rozmnazania zwierzecych nieszczesc!
sama mam/mialam suczki i zawsze byly dopilnowane...
ale zamiast checi pomocy -> kiwanie glowa - ja tez sie wsciekam ale staram sie pomoc i edukuje...
najnowszy news sprzed chwili: wszystkie pieski znalazly dom a sunie-matke bede chcieli wysterylizowac...
Ostatnio edytowane przez drapieznik ; 19-08-2009 o 22:03
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia