-
nie nie nie ,ty musisz skopiowac obrazek0 kliknij na niego prawym klawiszem myszy i zazacz KOPIUJ a potem tak jak juz napisałam
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Owszem kopiuj ale co? tam jest - Kopiuj adres odnośnika , kopiuj adres obrazka, kopiuj adres odnośnika i co ?
-
jak najedziesz na bannerek to pojawia ci sie lapka, klikasz prawym i masz KOPIUJ - tzn kopiujesz obrazek
-
Cały czas wyskakuje Invalid File
-
Pożyczam banerek i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia pięknej suni!!!
Ile Rawa ma lat?
-
Jak sunia czy po kroplówkach trochę lepiej?
-
I co z sunieczką? Czy już się troche poprawiło???
-
wątek się że tak powiem nie rozkręcił, ale na szczęście Rawa już w domu. Miałam wspaniałą opeikę dzięki Fundacji Rottka i opiekunkom z centrum edukacji kynologicznej Canac
a teraz ma wreszcie dobry dom
-
-
-
to super, wątek się nie rozkręcił ale jest szczęśliwe zakończenie 
Może zmień w tytule, że sunia ma domek.A ja w takim razie usuwam banerek może innemu psiakowi się przyda...(ale będę zaglądać na wątek, może będą fotki...)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia