+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 81 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 2020

Temat: TARNÓW - 4 psiaki, koń i rodzina. Podaruj radość na Święta!

Domyślnie

postaram się załatwić monitor, ale nie obiecuję i jeśli to taki ctr nie lcd . Dam znać w przyszłym tygodniu .

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Rudzia mamy juz i monitor
    właścicielka komputera powiedziuała, ze kupi sobie jednak nowy a zaoszczędzi najwyzej na jedzeniu

Domyślnie

tak i myszke :]

Domyślnie

Cytat Napisał Asior Zobacz post
    Rudzia mamy juz i monitor
    właścicielka komputera powiedziuała, ze kupi sobie jednak nowy a zaoszczędzi najwyzej na jedzeniu

To super

Camara is on a distinguished road Avatar Camara
    Mieszka w
    okolice Krakowa
    Wpisów
    1

Domyślnie

Asior, będziecie tam jechać, czy wysyłać paczki?

Ja już trochę uzbierałam - zeszyty, długopisy i inne takie szkolne pierdoły oraz dodam trochę art. żywnościowych. Razem to ciężkie będzie

Domyślnie

Camarko, będziemy to zawozić
    Taa ilość by chyba nie była do wysłania
    Wybieramy się tam z Izą chyba na początku grudnia

Domyślnie

na razie zaznaczam postaram się coś zorganizować...

Domyślnie

ja też zaznaczam. Postaram się coś wysłać. Wspaniała akcja
    Jestem w podróży. Nie ma mnie na Dogo do 25/01.

Domyślnie

mój mąż oferuje specjalnie jechać- jeśli będzie taka potrzeba

Domyślnie

Jestem Asiu... Oczywiście zaczynam przetrzepywać dom. Pomyśl proszę o jakimś zagrabnym hasłowo, uderzającym w oczy (jaskrawym) banerku.

Domyślnie

Jestem czekam na rozmiary
    Podpis usunięty - patrz regulamin.

Domyślnie

Cytat Napisał anado Zobacz post
    Jestem czekam na rozmiary
    Mamę też proszę pomierzyć...

Domyślnie

Cytat Napisał Camara Zobacz post
    Asior, będziecie tam jechać, czy wysyłać paczki?

Ja już trochę uzbierałam - zeszyty, długopisy i inne takie szkolne pierdoły oraz dodam trochę art. żywnościowych. Razem to ciężkie będzie
    Widze Camara, ze juz tu jestes

Jezeli cos komus wisze, to prosze mi dac znac!!

Domyślnie

Mam jeszcze pytanie, czy zamiast wysyłać pocztą, można te rzeczy dla Rodzinki zawieźć bezpośrednio do Fundacji? A jeżeli tak, to najlepiej w jakich godzinach?

Domyślnie

Cytat Napisał majqa Zobacz post
    Jestem Asiu... Oczywiście zaczynam przetrzepywać dom. Pomyśl proszę o jakimś zagrabnym hasłowo, uderzającym w oczy (jaskrawym) banerku.
    Dziekuje za linka
    we srode wezme sie do roboty
    szkoda ludzi...szkoda zwierzat
    Kocham boksery i mojego męża.

Domyślnie

Ja też się kręcę w okolicy wątku, w zasadzie od pierwszej strony, ale coś nieśmiałość mnie dzisiaj dopadła wrodzona zresztą i nie śmiem się odezwać.

Domyślnie

Zaznaczam wątek.

Domyślnie

nie mam czasu czytać, ale zaznaczam sobie bo mam trochę ciuchów na zbyciu- poczekam tylko aż napiszecie rozmiary... rozmiary rodziców też poproszę
    ... coś musi być do cholery za zakrętem....

Domyślnie

Cytat Napisał wtatara Zobacz post
    mój mąż oferuje specjalnie jechać- jeśli będzie taka potrzeba
    ssstrasznie dziękujemy Pani Wando!!!!
    Cytat Napisał dorota1 Zobacz post
    Mam jeszcze pytanie, czy zamiast wysyłać pocztą, można te rzeczy dla Rodzinki zawieźć bezpośrednio do Fundacji? A jeżeli tak, to najlepiej w jakich godzinach?
    myśle, ze można, tylko trzeba się będzie bezpośrednio z Biafrą umówić, bo tam jest tylko siedziba fundacji i nie zawsze tam ktoś jest....
    Iza chyba dopiero jutro wejdzie, bo skonana po egzaminach jest.....
    Cytat Napisał Isadora7 Zobacz post
    Ja też się kręcę w okolicy wątku, w zasadzie od pierwszej strony, ale coś nieśmiałość mnie dzisiaj dopadła wrodzona zresztą i nie śmiem się odezwać.
    normalnie, gdybym Cię nie znała to bym uwierzyła
    Ty nieśmiała
    Dzięki że jesteś

Domyślnie

zaznaczam wątek, zobacze czego jeszcze mogłabym sie pozbyć z domu. Troche z tym będzie trudno ponieważ na bieżąco pomagam kuzynce mojej koleżanki z pracy, która jest wdową i ma 7 dzieci. A czy Fundacja zbiera też jakieś środki finansowe??

Domyślnie

Zatkało mnie. Nie raz widziałam umierającego konia...wiem jakie to przygnebiajace uczucie...ta bezradnosc, kiedy już wiadomo ,że nie mozna nic zrobić. Jeszcze nie spotkalam sie w swoim zyciu z takim podejscie do konia.... rzadko ktory otrzymuje dozywocie za swoją prace. Wielkie uklony w stronę tej Rodziny. A swoją drogą...cudowne jest to moj kochany Asiorze ,że pomagając zwierzętom.... zauważacie rownież tragedie ludzkie. To ważne. Na tym forum wiele osbo pomaga zwierzetom....jednoczesnie plujac na ludzi. Jestem pod wrażeniem.... Oczywiscie rozsylam watek....i przyłączam sie do akcji. Z tym ,że moze paczkę dowiozę i sama ...... bo mam turniej w Krakowie.

Domyślnie

Asior wielki szacun za ten wątek i nie tylko !
    Wy w Krakowie naprawdę jesteście oddane temu co robicie.

Domyślnie

Nie przeczytałam dokładnie całego wątku, ale pomóc oczywiśice trzeba i mam dwie propozycje:

1. rzeczy używane są na pewno potrzebne, ale myślę, że dziewczyny, jak to dziewczyny, na pewno mają coś co bardzo by chciały, coś wymarzonego nowego i tylko dla nich - nie wiem np. markowe dzinsy, buty na obcasie, szalik - no nie wiem, ale jesli Biafra by się dowiedziala, to może znalazly by sie chętne ciotki, które takie prezenty by zrobiły.

2. I skoro o prezentach mowa - to co chłopiec chcialby na Gwiazdkę? Mam syna w tym wieku więc wiem, że możliwosci jets trochę -- komiksy, lego, warhammery, gormity ? Jesli tylko będzie to w moich możliwościach finansowych to chętnie kupię.

Domyślnie

no dobra, już dobra... przestańcie ....
    bo się czerwienię....

nie dało się przejść obok tych ludzi obojętnie..... .. nie kiedy widać jak ludzie cierpią kiedy ich przyjaciel odchodzi....
    mówię Wam.. ta ciepła woda mnie rozłożyła na łopatki....
    a przecież to głupia woda tylko

nescca, a Ty nie obiecuj , ze osobiście bo tak obiecujesz ten przyjazd i co
    Kiedy ten turniej ???

sonikowa, nie wiem czy przy tych psich potrzebach na dogo ktoś jeszcze wysupła pare groszy na nowe rzeczy.... Ja i tak jestem powalona tym ogromnym odzewem..... nie myślałam, ze aż tylu ludzi będzie chętnych pomóc.... kuźwa.. to chyba będą pierwsze prawdziwe ich święta... z prezentami i w ogóle....

Cytat Napisał Grosziwo Zobacz post
    Asior wielki szacun za ten wątek i nie tylko !
    Wy w Krakowie naprawdę jesteście oddane temu co robicie.
    oddana to jest Biafra, która jechała tyle kilometrów, z malutkim dzieckiem, żeby ratować tego konia...
    ja byłam w domu przed pierwszą w nocy a Ona grubo po 2-giej... a mała razem z nią.... To dopiero poświęcenie...

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 81 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia