ksiezniczka dostala dom na swieta,powodzenia Thalio badz szczesliwa w tym domku ,juz na zawsze.
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Czy wiadomo kiedy sunia jedzie do domu??? Będą jakieś relacje od nowych Państwa? Wiem, wiem...jestem wymagająca, ale może akurat...
Kontakt do mnie: 696 08 58 48 - dzwonić jak nie odpowiadam na pw
Po Thalię przyjechała bardzo fajna babkaMówiłam pani o dogomanii, o tym ze dziewczyny z całej Polski martwiły się o Thalię, żeby znalazła fajny domek. Pani obiecała, że zaloguje się tutaj i wstawi zdjęcia
![]()
Super wiadomość - oby tych jak najwięcej przed B.N.
![]()
https://www.facebook.com/events/341224752554878/
"Ponieważ współczucie w stosunku do zwierząt jest tak nierozerwalnie związane
z dobrocią charakteru, można zaufać poglądowi,
że jeśli ktoś jest okrutny wobec zwierząt, to nie może to być dobry człowiek"
Arthur Schopenhauer (filozof niemiecki, 1788-1860)
Bardzo, bardzo się cieszę. Ja też polecałem Thalię każdemu kto tylko pytał o ONka, bo żaden inny pies mnie tak nie ujął za serceCzekamy w takim razie na tych Państwa i zdjęcia szczęśliwej Thalinki
![]()
Rocky (*) Żegnaj mój najlepszy i najwierniejszy Przyjacielu (*)
Zawsze będę Cię kochał... Czekaj tam na mnie...
Wspaniałe wieści!!! Oby Pani się tutaj pojawiła i pokazała nam już wiecznie uśmiechnieta Thalinkę![]()
List od właścicielki Thalii, ktora teraz nazywa się Layla
20.12.2009 to data pierwszego dnia w nowym domu dla Layli- całuśnej suni ze skrzywiną główką
Nie potrafię pojąć, jak taki cudowny pies mógł znaleźć sie poza ogniskiem domowym.
Grzeczna jak żaden inny psiak- spośród 3 w moim zyciorysie. Już po 2 pierwszych dniach i niepoliczalnej ilości nagródek- Layla przestała chodzić na smyczy, bo na każde przywołanie biegnie jak oszalała do swoich domowników. Z resztą nie dziwi mnie to wcale, bo jest dokładnie taka jak wyrażali sie o niej wolontariusze- potrafi zacałować na śmierć.
Ulubiona jej rozrywka to oczywiście liczne spacery, po których potrafi położyć się koło nas by godzinami być drapaną
Na dzień dzisiejszy- czyli 06.01 - jeszcze boi się innych piesków, ale wraz z innymi opiekunami czworonogów- organizujemy jej na ogromnym boisku (gdzie wychodzimy z psami) sesje zapoznawcze z innymi psiakami i po godzinie obcowania- wariuje jak cała reszta.
Pewnie potrwa to jeszcze jakiś czas, ale jest dzielna, grzeczna i niesamowita w swojej łagodności.
"Woła" na dwór- czyli niemiłosiernie piszczy, ale żadnych "ktastrof"nie pozostawia w domowym ognisku
...bo to po prostu cudowny pies, a moja córka Marta, która nazywa samą siebie jej Panią wydaje sie być najszczęśliwszym dzieckiem pod słońcem.
Dziekuję Wam moim drodzy, że wybraliście dla nas psa o takim charakterze, którego można tylko...kochać
Życzę szczęcia w Nowym Roku 2010.
![]()
Napisałam do pani, żeby zalogowała się na dogo![]()
Witam wszystkich "kibiców" Kochanej Suni
Cóż moge jeszcze dodać do tego co napisałam...znacie ją z opisów innych zakochanych w niej osób- naprawdę prawdziwa z niej Księżniczka
Każdego zachwyca nie tylko wyjątkową urodą, ale również błogim spojrzeniem i radością jak u małego dziecka.
Nigdy nie miałam tak ufnego psa.
Wyobraźcie sobie, ze przy ściąganiu szwów po sterylizacji- nawet się nie poruszyła. Patrzyła mi sie w oczy, ja ją głaskałam a Pan Wet, smiał się, ze nie spotkał chyba jeszcze tak zakochanego psa
Dziewczynka szybko się uczy.
Reaguje już na gwizdek, komendę "siad", "do mnie", "do siebie"a jej miejsce w domu to pokój mojej córki, która śpi teraz ze mną, by Layla miała dużo miejsca by sie wyciągnąć
I tak wypoczywa w salonie, w nocy jednak sprawdzając czy aby nie przebudziłam sie by wyjść na chwilkę na spacer.
Myslę, że gdyby w Wigilię przemówiła, to byłaby sama słodycz.
Zadawajcie prosze pytania, bo nie wiem czy czasem ten postnie jest za długi
Dorota
Witaj
Świetnie, że zarejestrowałaś się na dogo. Tutaj, na dogo wszyscy mówimy sobie na Ty
Tak jak Ci opowiadałam Thalia ups..Layla to cukiereczek, cudowna suczka.
Cieszę się, że do Ciebie trafiła![]()
Witaj Doroto!
Bardzo bardzo bardzo się cieszę, że Layla trafiła akurat do WasA czytanie takich listów i postów naprawdę dodaje otuchy i pokazuje, że warto walczyć o każde psie istnienie, bo takie wspaniałe domy istnieją! Mam nadzieję, że Layla wniesie Wam do życia jeszcze wiele szczęścia
No i oczywiście czekamy na zdjęcia, możecie nas nawet nimi zasypać. I takimi listami również![]()
Witaj Doroto wśród psiarzy! Cudownie, ze sunia ma u Was jak w raju i że daje Wam tyle radosci!
Czekam na zdjecia! Szczególnie z córką![]()
Mam zdjęcie Layli z córeczką, ale nie wiem czy mogę wstawić
Jak Dorotka pozwoli to tu wrzucę.
To zapytaj, bo wszyscy z chęcią by je razem zobaczyli!![]()
Pewnie, ze pozwalam
Na tej fotce, Sunia jest jeszcze w "ochraniaczu", który przy tak grzecznym psie zakładałam jej tylko na noc.
Jutro postaram sie zrobić zdjecie "wybiegu" Layli.
Postaram sie też sfotografować ją jak brnie w śniegu. Skacze zupełnie jak królik- no , moze ogon troche przydługi
Teraz już swobodnie bawi się ze swoimi koleżankami (bo to same sunie) z podwórka.
Jutro tj. 11.01 nie będziemy na meetingu czworonogów, ale we wtorek w takim razie zrobię fotki w towarzystwie i spróbuję je wkleić.
Myślę, ze dobrze jej u nas, bo nie dość że nie siedzi sama w domu, bo pracuję na zasadzie homeoffice, to i na dwór wychodzimy nawet z 5x dziennieCóż, nawet na ziemi raj istnieje
D
Proszę.................
![]()
Cudna para![]()
Zakładki