+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 146 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 3635

Temat: Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Domyślnie

Może banerek dla małej pomoże :

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Super, moze ktos z koncu wejdzie... wzielam,

Domyślnie

Na 1 stronkę

Domyślnie

Podrzucam!

Domyślnie

Do góry po domek

Domyślnie

Do góry mała

Domyślnie

Wracaj do góry po domek ...

Domyślnie

Podrzucam...

Domyślnie

AguśS co słychać u Lenki?
    Zaraz wkleimy banerek.

Domyślnie

To dziwne. Jesli ta suczka była inna w domu,to pewnie u nowych włascicieli czegos sie wystraszyła? Chciałabym pomóc,ale pewnie tu potrzebna pomoc specjalisty.IDZ DO GÓRY ,moze ktos odpowiedni trafi na Ciebie?

Domyślnie

Wskakuj mała na górę .
    Mam na tymczasie bardzo podobną z wyglądu i z bojaźliwości sunie .
    Dla takich psiaków trzeba mieć duuuużo cierpliwości i wytrwałości .

Domyślnie

Hop...

Domyślnie

biorę banerek, ale myślę, że trzeba hoteliku szukać

Domyślnie

hopaj do góry

Domyślnie

mała w górę!!!!!!!!!!!!!!!

Domyślnie

podniose.........
    MÓJ NR TEL: 500-631-584 SMS
    ...Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Domyślnie

Suńka w górę Trzymaj się - i dla ciebie nadejdzie lepszy czas ...

Domyślnie

Samo podrzucanie nic nie pomoże, co zrobi

Domyślnie

Sytuacja bez zmian, jak wiecie nie mam możliwości i czasu na prowadzenie wątku na dogo, dziękuję Wam że chociaż jest tych kilka osób które podrzucają..

Nie mam pojęcia co robić, jeśli możecie to proszę porozsyłajcie linka do innych dogomaniaków, ja nie mam teraz jak się tym zajmować;(

Lena nadal u mnie, nadal zero chęci żeby wyjść na dwór, jak tylko usłyszy szmer na klatce to drze się pod drzwiami jak opętana, poprostu jakby dostawała jakiegoś szału, nie można jej wtedy opanować, nie wiem co robić. Przez to moja suczka też zaczęła się drzeć, ja nie wiem co to będzie jak urodzę, nie wyobrażam sobie tego, nie wiem czy nie będzie tak, że wrócę ze szpitala a okaże się ze Leny już nie ma. Codziennie muszę powstrzymywać mojego tatę żeby jej nie oddał do schronu, wcale mu się nie dziwię, bo byliśmy w bardzo trudnej sytuacji, teraz za to jesteśmy już poprostu w kompletnie BEZNADZIEJNEJ. Zachowanie naszej suczki uległo okropnej zmianie, nie umiem zapanować nad nimi obiema, ze nie wspomnę że moje dwa pozostałe psy są chwilowo "na wygnaniu" u babci, a przecież będą musiały w końcu tu wrócić. Niedługo pojawi się dziecko, a chaos panuje tu ogromny, jestem już poprostu załamana.

I co mam wybrać? Mam pozwolić żeby Lena była u mnie X czasu, gdzie nikt się nią teraz nie ma jak zająć, mam czekać aż zdarzy się cud i ktoś zdecyduje się pomóc?
    Czy mam pozwolić Tacie odwieźć ją do schronu?
    Przecież mi chyba serce pęknie, pies którego wykarmiłam z butelki, który został ocalony przed schroniskiem, teraz miałby znowu tam trafić i to w zimie, w takim stanie psychicznym, chyba się załamię ;(((((((((((((((
    Ale już naprawdę nie wiem co robić. Ktoś pisze- hotelik, płatny tymczas. No tak, byłoby super. Tylko kto się tym zajmie, jak ja nie mam możliwości? A trzeba by zorganizować zbiórkę pieniedzy na to, jakoś kierować wątkiem, wszystkim(
    Nie ma nikogo, kto zdecydowałby się przejąć ode mnie tą sprawę

BŁAGAM NIECH MI KTOŚ POMOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;(

Domyślnie

Aha- zapomniałabym- dziękuję za banerek...

Domyślnie

Cytat Napisał AguśSosnowiec Zobacz post
    Aha- zapomniałabym- dziękuję za banerek...
    Chcielibyśmybardziej pomoc Aguś

Ale my możemy teraz tylko podrzucając małą

Domyślnie

A ja wierzę w to ,ze pomoc przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Trzeba wierzyc!!!!!

Domyślnie

Ja wierzę w to ,ze pomoc przyjdzie w naj mniej spodziewanym momencie. Trzeba wierzyc!!!!!!! Póki co ,mała w górę!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 146 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 52 102 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia