-
POWERADE Opole
Powerade jest wynikiem wielu miesięcy zastanawiania się "czy dobrze robimy", wielu nerwów, sporej ilości motywacji i chęci pogłębiania naszej wiedzy i pasji jaką jest agility.
Gdybyśmy byli klubem w pełnym słowa tego znaczeniu nie rozpisywałabym się tak jak teraz, na wstępie chciałabym więc zaznaczyć, że klubem jesteśmy w sporym cudzysłowie. Mimo nawiązania kontaktu z Związkiem Kynologicznym w Polsce z racji braku naszego doświadczenia od 2009 roku jesteśmy nieoficjalnym klubem. Nasze spotkania się formą aktywnego spędzania czasu, pogłębiania więzi z psem i przede wszystkim dobrej zabawy.
Naszym celem jest udostępnienie bezpiecznego miejsca do ćwiczeń. Nie szkolimy psów, jednakże w przypadku zainteresowania możliwe są warsztaty z doświadczonymi zawodnikami.
Ostatnio edytowane przez Endher ; 05-04-2011 o 14:38
Powód: zmiana www
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Nikt nie jest chętny? No proszę Was, klub jest darmowy, każdy może zobaczyć co i jak...
-
Gdyby było bliżej to na pewno mogłabym z Wami ćwiczyć, ale jednak ta odległość boliiiii.
-
Z krakowa to w sumie nie daleko
-
Ostatnio edytowane przez Endher ; 11-02-2011 o 17:32
-

Napisał
Endher
Jeżeli chcesz to zapraszamy,chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę.Jeżeli się zdecydujesz to zapraszam na maila (
the_cookie@op.pl ),będzie nam bardzo miło

.
Jakiś czas temu wiele osób z Górnego Śląska i Opolszczyzny narzekało,że nie ma gdzie poskakać a teraz gdy powstało miejsce do skakania - wszyscy milczą

.
Mamy 25 wolnych arów na skakanie,jakoś trzeba to wykorzystać

Bedziemy pisać i wpadniemy i pewnie już w grudniu
jak tylko warunki pozwola
-
-
A macie może jakies stałe dni treningów ??
-

Napisał
Śnieżynka
A macie może jakies stałe dni treningów ??
W soboty lub/i niedziele co dwa tygodnie w zależności od tego która godzina i dzień komu pasuje, ja jestem dość elastyczna i mogę się dostosować
.
Ostatnio edytowane przez Endher ; 11-02-2011 o 17:34
-
-
Też bym chętnie wpadła z rudym ale moj tata ma problemy z zawiezieniem mnie gdziekolwiek wiec nie da rady
Pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków ^^

<- Klik i hop na bloga

-
-

Napisał
Śnieżynka
Ze mną to jakoś 2-3 osóbki by były dodatkowo

wszystkie na poziomie prawie zerówkowym

ogólnie to jakoś interesuje mnie weekend 12-13 bądź 19-20

wszystko wyjaśnie się w najbliższym czasie jak będzie z kasą na paliwo

To świetnie, to ja bym umówiła się na 12-13, przynajmniej jeśli rodzice się zgodzą.
W końcu ktoś się interesuje klubem...
Też bym chętnie wpadła z rudym ale moj tata ma problemy z zawiezieniem mnie gdziekolwiek wiec nie da rady
Szkoda, ale porozmawiaj z tatą, może jakoś się zgodzi.
Albo może pociągiem?
-
Narazie staram sie gdzies blizej jechac czyt gliwice :P nawet sobie nie wyobrazasz jakiego moj tata ma lenia w 4 literach jak ma mnie gdziekolwiek zawieźc jeszcze z psem :O
Niemniej pozostaje mi życzyc dobrej zabawy na waszym torku :]
Pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków ^^

<- Klik i hop na bloga

-
-

Napisał
Wafelek
Milczą, bo wiesz, od "jakiegoś czasu" się trochę już zmieniło na Górnym Śląsku, i miejsca do skakania na Górnym Śląsku już są

, tak jak i coraz więcej - wreszcie

- pojawia się zawodników z Górnego Śląska na zawodach. Nie mniej na pewno miejsca na nowe miejsca

jest jeszcze duuuuuużo, zatem gorąco trzymam kciuki za inicjatywę i klub!!!
a jakby coś było potrzeba - chętnie służymy radą tudzież pomocą, bo bardzo dobrze pamiętam, jak trudne są samodzielne początki...
Dziękujemy za zaoferowanie się,jeżeli będziemy mieć problem to zgłosimy się 

Psikut - Szkoda
,ale teoretycznie nie musisz przyjeżdżać na każdy trening.
-
Od tygodnia w Opolu pada deszcz a jutro nie ma być inaczej.Nie rosnądnie byłoby ćwiczyć na śliskiej,mokrej trawie więc nie zostaje nam nic jak odwołać jutrzejszy trening.Ponadto zgłosiła się tylko jedna osoba (nie z ,nie wiem co z resztą.Myślałam nad przeniesieniem treningów na wiosnę,które trwałyby do późnej jesieni,ale z drugiej strony szkoda by odpuścić te wszystkie treningi.
-
-
-

Napisał
RudaPaskuda
Ja bym była chetna

Przeprowadziłam sie z moją czekodupką z Wrocławia do Nysy i tu nie ma gdzie poskakać a psu sie nudzi

Tak wiec czekam jak mega sniegi stopnieją!!
Dla niewtajemniczonych mam niespełna 2 letniego borderasa

Poziom umiejętności agilitowych to tak na poziomie "0"..
To świetnie,byłoby nam niezmiernie miło,wysyłam PW
-
-
No, to kto jest chętny?
nasze logo (znajdzie się na koszulkach, bandamkach i innych klubowych akcesoriach)
-
-
dubel
Ostatnio edytowane przez Ainee ; 08-02-2010 o 17:13
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia