+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 39

Temat: POWERADE Opole

Domyślnie POWERADE Opole

Powerade jest wynikiem wielu miesięcy zastanawiania się "czy dobrze robimy", wielu nerwów, sporej ilości motywacji i chęci pogłębiania naszej wiedzy i pasji jaką jest agility.

Gdybyśmy byli klubem w pełnym słowa tego znaczeniu nie rozpisywałabym się tak jak teraz, na wstępie chciałabym więc zaznaczyć, że klubem jesteśmy w sporym cudzysłowie. Mimo nawiązania kontaktu z Związkiem Kynologicznym w Polsce z racji braku naszego doświadczenia od 2009 roku jesteśmy nieoficjalnym klubem. Nasze spotkania się formą aktywnego spędzania czasu, pogłębiania więzi z psem i przede wszystkim dobrej zabawy.

Naszym celem jest udostępnienie bezpiecznego miejsca do ćwiczeń. Nie szkolimy psów, jednakże w przypadku zainteresowania możliwe są warsztaty z doświadczonymi zawodnikami.

http://poweradeteam.wordpress.com/

Zapraszamy do kontaktu mailowego oraz telefonicznego, chętnie odpowiemy na Państwa pytania!
    Ostatnio edytowane przez Endher ; 05-04-2011 o 14:38 Powód: zmiana www

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Nikt nie jest chętny? No proszę Was, klub jest darmowy, każdy może zobaczyć co i jak...

Domyślnie

Gdyby było bliżej to na pewno mogłabym z Wami ćwiczyć, ale jednak ta odległość boliiiii.

Domyślnie

Cytat Napisał Śnieżynka Zobacz post
    Z krakowa to w sumie nie daleko
    Jeśli masz taką możliwość i trochę chęci to zapraszamy, na dogomani pokazujemy się raczej rzadko ale nasza skrzynka mailowa nscotia@interia.pl jest aktualizowana codziennie .
    Ostatnio edytowane przez Endher ; 11-02-2011 o 17:32

Domyślnie

Cytat Napisał Endher Zobacz post
    Jeżeli chcesz to zapraszamy,chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę.Jeżeli się zdecydujesz to zapraszam na maila ( the_cookie@op.pl ),będzie nam bardzo miło .
    Jakiś czas temu wiele osób z Górnego Śląska i Opolszczyzny narzekało,że nie ma gdzie poskakać a teraz gdy powstało miejsce do skakania - wszyscy milczą .
    Mamy 25 wolnych arów na skakanie,jakoś trzeba to wykorzystać
    Bedziemy pisać i wpadniemy i pewnie już w grudniu jak tylko warunki pozwola

Domyślnie

Bedziemy pisać i wpadniemy i pewnie już w grudniu jak tylko warunki pozwola
    Trzymam kciuki

Domyślnie

A macie może jakies stałe dni treningów ??

Domyślnie

A macie może jakies stałe dni treningów ??
    W soboty lub/i niedziele co dwa tygodnie w zależności od tego która godzina i dzień komu pasuje, ja jestem dość elastyczna i mogę się dostosować .
    Ostatnio edytowane przez Endher ; 11-02-2011 o 17:34

Domyślnie

Ze mną to jakoś 2-3 osóbki by były dodatkowo wszystkie na poziomie prawie zerówkowym ogólnie to jakoś interesuje mnie weekend 12-13 bądź 19-20 wszystko wyjaśnie się w najbliższym czasie jak będzie z kasą na paliwo

Domyślnie

Też bym chętnie wpadła z rudym ale moj tata ma problemy z zawiezieniem mnie gdziekolwiek wiec nie da rady
    Pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków ^^
    <- Klik i hop na bloga

Domyślnie

Ze mną to jakoś 2-3 osóbki by były dodatkowo wszystkie na poziomie prawie zerówkowym ogólnie to jakoś interesuje mnie weekend 12-13 bądź 19-20 wszystko wyjaśnie się w najbliższym czasie jak będzie z kasą na paliwo
    To świetnie,nasz klub wyjątkowo chętnie przyjmuje zaawansowanych jak i początkujących.Jeżeli uda Ci się coś ustalić to czekam na wieści

Psikut - Namawiaj

Domyślnie

To świetnie, to ja bym umówiła się na 12-13, przynajmniej jeśli rodzice się zgodzą. W końcu ktoś się interesuje klubem...

Też bym chętnie wpadła z rudym ale moj tata ma problemy z zawiezieniem mnie gdziekolwiek wiec nie da rady
    Szkoda, ale porozmawiaj z tatą, może jakoś się zgodzi. Albo może pociągiem?

Domyślnie

Narazie staram sie gdzies blizej jechac czyt gliwice :P nawet sobie nie wyobrazasz jakiego moj tata ma lenia w 4 literach jak ma mnie gdziekolwiek zawieźc jeszcze z psem :O
    Niemniej pozostaje mi życzyc dobrej zabawy na waszym torku :]
    Pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków ^^
    <- Klik i hop na bloga

Domyślnie

Cytat Napisał Endher Zobacz post
    Jakiś czas temu wiele osób z Górnego Śląska i Opolszczyzny narzekało,że nie ma gdzie poskakać a teraz gdy powstało miejsce do skakania - wszyscy milczą .
    Milczą, bo wiesz, od "jakiegoś czasu" się trochę już zmieniło na Górnym Śląsku, i miejsca do skakania na Górnym Śląsku już są, tak jak i coraz więcej - wreszcie - pojawia się zawodników z Górnego Śląska na zawodach. Nie mniej na pewno miejsca na nowe miejsca jest jeszcze duuuuuużo, zatem gorąco trzymam kciuki za inicjatywę i klub!!!

a jakby coś było potrzeba - chętnie służymy radą tudzież pomocą, bo bardzo dobrze pamiętam, jak trudne są samodzielne początki...

Domyślnie

Cytat Napisał Wafelek Zobacz post
    Milczą, bo wiesz, od "jakiegoś czasu" się trochę już zmieniło na Górnym Śląsku, i miejsca do skakania na Górnym Śląsku już są, tak jak i coraz więcej - wreszcie - pojawia się zawodników z Górnego Śląska na zawodach. Nie mniej na pewno miejsca na nowe miejsca jest jeszcze duuuuuużo, zatem gorąco trzymam kciuki za inicjatywę i klub!!!

a jakby coś było potrzeba - chętnie służymy radą tudzież pomocą, bo bardzo dobrze pamiętam, jak trudne są samodzielne początki...
    Dziękujemy za zaoferowanie się,jeżeli będziemy mieć problem to zgłosimy się
    Psikut - Szkoda ,ale teoretycznie nie musisz przyjeżdżać na każdy trening.

Domyślnie

Od tygodnia w Opolu pada deszcz a jutro nie ma być inaczej.Nie rosnądnie byłoby ćwiczyć na śliskiej,mokrej trawie więc nie zostaje nam nic jak odwołać jutrzejszy trening.Ponadto zgłosiła się tylko jedna osoba (nie z ,nie wiem co z resztą.Myślałam nad przeniesieniem treningów na wiosnę,które trwałyby do późnej jesieni,ale z drugiej strony szkoda by odpuścić te wszystkie treningi.

Domyślnie

Ja bym była chetna Przeprowadziłam sie z moją czekodupką z Wrocławia do Nysy i tu nie ma gdzie poskakać a psu sie nudzi Tak wiec czekam jak mega sniegi stopnieją!!

Dla niewtajemniczonych mam niespełna 2 letniego borderasa Poziom umiejętności agilitowych to tak na poziomie "0"..

Domyślnie

Dziewczyny może macie kogoś chętnego na to cudo
    Mam do oddania takie cudo ,może będzie ktoś zainteresowany.Suczka na rok, półtora przyjacielska bardzo żywiołowa najlepiej dla kogoś kto bawi się w jakieś szkolenia ,agility itp. niespożyta energia reaguje na siad ,waruj zapoznała się z klikerem bardzo ładnie reaguje na przywołanie nawet zostawia napotkanego psa .Nadaje sie do dzieci, kotów,i psów i suk, ale chyba raczej w jej wieku bo starszego może zamęczyć w razie pytań dzwońcie 607966462 mieszka w Brzegu opolskim

Suczka ma dwa tygodnie i czeka ją schron

Domyślnie

Cytat Napisał RudaPaskuda Zobacz post
    Ja bym była chetna Przeprowadziłam sie z moją czekodupką z Wrocławia do Nysy i tu nie ma gdzie poskakać a psu sie nudzi Tak wiec czekam jak mega sniegi stopnieją!!

Dla niewtajemniczonych mam niespełna 2 letniego borderasa Poziom umiejętności agilitowych to tak na poziomie "0"..
    To świetnie,byłoby nam niezmiernie miło,wysyłam PW

Domyślnie

monika_wiki,rozejrzymy się i popytamy

Wszystkich chętnych na treningi prosimy o zgłaszanie się,wiosna zbliża się małymi krokami i chciałyśmy uzgodnić listę chętnych w razie pytań - proszę pytać ze wcześniejszym upewnieniem się czy odpowiedzi nie ma na naszej stronie

Domyślnie

No, to kto jest chętny?

nasze logo (znajdzie się na koszulkach, bandamkach i innych klubowych akcesoriach)

Domyślnie

dubel 2

No to kto chętny? Robimy listę, na razie mamy 4 osoby chętne na 1 trening, zgłaszać się!

2 strefówki niedługo u nas powinny być
    Ostatnio edytowane przez Ainee ; 08-02-2010 o 17:14

Domyślnie

dubel
    Ostatnio edytowane przez Ainee ; 08-02-2010 o 17:13

Domyślnie

pisalam już Endher, że popytam rodziców, może jakoś to będzie,
    choć no trochę km od mojego miasta jest, ale od czego są pociągi i brat?

a tak w ogóle, to strona klubu świetna
    galeria - michael & reszta

Judyta & Michael / Visca el Barca y Visca el Catalunya

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia