-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
-

Napisał
Viris
Ja bywam w Opolu od czasu do czasu, na pewno będę pod koniec kwietnia (wtedy co wystawy) i chętnie byśmy u Was pobiegały z suczą.
Klara biegała w klubie, rozmiar S, trenujemy teraz same bo po wyprowadzce nie ma z kim.
Na regularne treningi Opole jednak za daleko - bo 300km

Czy tak "zaocznie" można się przyłączyć?
Jest sporo osób,które nie mogłyby regularnie przyjeżdżać więc doskonale Cię rozumiem.Ja myślę,że nie byłoby większego problemu na takie wyrywkowe treningi
Byłybyście normalnie zapisane tylko nie przyjeżdżałybyście na każdy trening.
A wszystkim innym przypominam o klubie,bo wiosna tuż tuż
-
-
-

Napisał
CHI
A ja się pytam na ogólnym o pokazy agility na Wystawie w Opolu.... i nikt się nie odzywa...

Jak chcecie mieć "oficjalny klub" przy ZK to zróbmy super pokazy - aby przyciągnąć do Was i do Oddziału ludzi...
"Jakby co" mogę pomóc

np przywieźć 4 kundle (w tym 2 dość "pokazowe" )+ 4 treningowe tunele... ew. do uzgodnienia..
Pozdrawiam
CHI & BBB
Wysłałam PW ponieważ sprawa wygląda nieco inaczej. 
A wszystkim z okolic jeszcze raz przypominam o nas
!
-
Informujemy o pierwszym (organizacyjnym, bez ćwiczeń agility) spotkaniu naszego składu. Kwestia omówień, wybranie ostatecznej nazwy, zapoznanie się ze sobą, z terenem, dojazdem, okolicami, pomysły i koszta treningów.
Data: 21 marzec
Miejsce: Opole (dzielnica: Kolonia Gosławicka), ul. Górna 37
Czas: 13:20
Do niedzieli potwierdzamy uczestnictwo !
Listę niezbędnych akcesorii treningowych dostępna jest na naszej stronie www, zamiast koca proponuję zabrać ze sobą krzesło
Przepraszam za post pod postem.
Ostatnio edytowane przez Endher ; 19-03-2011 o 12:51
-
A kiedy będzie pierwszy trening, bo tam ten odwołany ?
-

Napisał
Endher
Dnia 21 marca w Opolu (dzielnica : Kolonia Gosławicka) przy ulicy Górnej 37 o godzinie 13:20 odbędzie się pierwsze spotkanie naszego klubu.Kwestia omówień,wybranie ostatecznej nazwy klubu,zapoznanie z psami i ćwiczenia agility.Możecie liczyć na fotorelację,bo zamieram wziąć mój cud techniki.
Do niedzieli potwierdzamy uczestnictwo na treningu !
Listę niezbędnych akcesorii można znaleźć na naszej stronie
(
www.Fleeforfreedom.republika.pl )
Zamiast koca proponuję zabrać rozkładane krzesło,bo ziemia może być zimna.
Przepraszam za post pod postem.

-
Króliniu, cieszę się, że odczytałaś wiadomość, bo miałam obawy, że nikt tego nie zrobi. Nasze kolejne spotkanie prawdopodobnie odbędzie się 27 marca, siedzę na szpilkach śledząc zapowiedzi meteorologiczne w nadziei, że uda nam się załapać na bezchmurny dzień.
Ostatnio edytowane przez Endher ; 26-03-2011 o 16:49
-
Cieplutkooo jest ostatnio
-
-
Ostatnio edytowane przez Endher ; 11-02-2011 o 17:43
-
Uwaga !
POWERADE rusza z nową stroną, nowymi pomysłami i nowym składem !

Startujemy w kwietniu, nabór do nowej grupy skaczących otwarty od 14 marca.
http://poweradeteam.wordpress.com/
W razie pytań - chętnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia