Oj nie, niestety, niewpadłam tylko na wątek
![]()
Oj nie, niestety, niewpadłam tylko na wątek
![]()
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
hehehe, a juz myslalamAle co sie odwlecze to nie uciecze
moze kiedys sie nadarzy okazja bys mogla zawitac do mrusiow
![]()
Rex Rexusinski - bez piesia to nie zycie - Psio-koci blog - zapraszamy
_______
I may be bad but I’m perfectly good at it
Madcat liczymy że kiedyś i na żywo odwiedzisz tyskie mruczki
Tarunia juz pochowana obok Tenorka , Beni i Lackiego u mojej kolerzaki ...
A tez chiałam poinformowac ze kociak Tajga ma juz swój domek![]()
Ojej to super![]()
Nie udało mi sie dzis wejść do piwnicy aby wyłapać te maluszkiJutro moja koleżanka ma prosić swa kolerzanke o klucze i zobaczymy ....
Być moze Kika i Felix będą miały Tymczas do czasu oswojenia u mojej koleżanki ale jeszcze nic pewnego , musi sie nad tym dobrze zastanowić bo ma w domu małe dziecko i trzeba to tak rozwiazac aby wszystko było OK
Mam nadzieje, ze z tymczasem sie uda![]()
_______
Tygrys wraca do formy , juz mi w dwóch miejscach zaznaczył swą obecność .... Kitek nadal szuka Taruni![]()
To dla nich na pewno straszne dni![]()
_______
Melduję się na wątku, trudno mi się jakoś przebić przez dogomanię, chyba miau jest mi bliższepodnoszę tyskie mruczki
Milko, jeszcze nie tak dawno Dogo bylo bardzo fajneTeraz to zadna przyjemnosc dla oka, gdyby nie te bidy tu, tez by mnie tu dawno nie bylo
![]()
Ostatnio edytowane przez Caragh ; 09-12-2009 o 01:20
_______
No a ja mam wiesci od Tygryska , już znaczy teren co mnie sie nie podoba ale tym razem sie tak ucieszyłam bo to znaczy ze wraca do '' żywych '' od po odejściu Taruni [*] i Tenorka [*] wpadł w pustke i nie j adł , nie pił i nawet nie znaczył terenu ...
Mam wiesacxi od Tajgi :
Tajga jest chyba zadowolonaJewszcze troche prychają na siebe z Kicią . Jarek ogłosi zbiórke - możw sie uda coś zebrać
Bardzo sie ciesze z tego sms ka![]()
Czarne , bure i łaciate , mlode , dorosłe i seniorki czekają na dom , na swą szanse w zyciu a czy będzie im dana .......
Schorowany Ozzy - rezydent
ZUZU I FROTKA
ZUZU I Marley (?)
TYGRYSEK
ZUZU
![]()
_______
Miło mi poznać całą szajkęzwłaszcza Tygryska - nie wiem jak go odróżnić od Zuzu hihihi Ozzy jest śliczny
Marley taki rudesiński
A co można powiedzieć o Frotce? Widać tylko tyle, ze straszna pieszczoszka
Mnie się ostatnio wciąż śni kot z podobnym umaszczeniem pyszczka jak Tygrysek - różowy nos, ciemna obwódka noska i pyszczka.... nie wiem skąd te sny, może podświadomie przygotowuję się na przyjęcie kota do domu
Szkoda, że nie mam swojego własnego mieszkania
![]()
HeheheNo wiec sa 3 bardzo do siebie podobne koty ;D
Zuzu - ma biale skarpetki
Majeczka - tez ma biale skarpetki, ale mniejsze, nie na wszystkich lapkach, nie ma ogonka, bardziej blyszczace futerko, prawdziwa kocia dama
Tygrysek - bez skarpetek
Tutaj Majeczka:
![]()
_______
No właśnie:O Ten nosek![]()
A Ozzyego to kazdy podziwiaBiedny teraz caly czas rwia kicha. To taka oaza spokoju jest
A traktorkiem mu nikt nie dorownuje, wlaczony jeszcze dlugo po skonczonym mizianku
A o Frotce do tylko tyle co na poczatku jest napisaneChoc coraz bardziej oswojona
Daje sie glaskac i nawet jej juz dotyk tak nie rusza
![]()
Madcat, Zuzu od Tygryska to jeszcze latwo odroznic![]()
Przy rudzielcach to nie wiem, normalnie nie wiem. Na pewno to te dwa gagatkiAle ktory jest ktory
nie mam pojecia. Btw. Koty, które się nie znoszą, a tu proszę, ciotka Caragh przyszła i śpią kolo siebie
A tu chyba na odwrót:
Tutaj rudzielce z Ozzym:
![]()
_______
Śliczniaki, wszystkie bez wyjątku![]()
Ale jawieksze wyzwanie to czarne rozpozanć a sa to Kitek , Rafi , Prima prawie identyczne , jedynie Rafi ma dłuższe łapki a Prima ma minimalne białe włoski na piersibo długowłosa Malwinka i z urwanym ogonkiem Kika są do rozpoznania
![]()
Ojjj tak, czarne to juz wogoleAle czarne to tak fajnie razem sie nie klada
![]()
_______
Zakładki