+ Odpowiedz na ten temat
Strona 80 z 80 PierwszyPierwszy ... 30 70 77 78 79 80
Pokaż wyniki od 1,976 do 2,000 z 2000

Temat: TYSKIE MRUCZKI - Potrzebne wsparcie finansowe

Domyślnie

Zaznaczam, może pod koniec miesiąca się zgłoszę....

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Ozzi nie sika , nie je , nie pije zrobił tylko odrobinkę kupki ... Zaraz mi podam strzykawką conwa , ale jak do rana sie nie wysika jedziemy do weta .

Mam dzis totalnego doła , bo umarła moja koleżanka Maryla[*]
    Nie raz mi pomagała na łapankach dziczków ( ostatnio w listopadzie tego czarnulka którego nie dało sie złapać ) a przed świętami trafiła do szpitala i juz z niego nie wyszła
    A w domu została juz bardzo wiekowa mama i 4 letni kot Filuś ....
    Maryla zawsze wieczorem zanosiła bezdomnym kotom jeść , nawet budkę im postawiła a teraz .....

Iljova is on a distinguished road Avatar Iljova
    Mieszka w
    Bydgoszcz, (Chorzów) Poland

Domyślnie

Tak mi przykro Justa ...przytulam, ślę ciepłe myśli i pozytywną energię...
    Ozzi No...sikaj...,
    może wtedy by jadł

Domyślnie

Ozzi dziś rano na reszcie siknął , nie sikał od czwartku
    No a przed chwilka to całym strumieniem siknął , tak ze moze i ten kryzys zwyciężymy ....
    Nadal dostaje codziennie antybiotyk .

Mieszka w

Domyślnie

Uff... Ulżyło mi No Ozzi tak trzymaj lej na całego
    Witajcie w niedzielny zimowy poranek

Domyślnie

Bardzo Ważne !!!
    DO WSZYSTKICH PRZYJACIOL PRZYSTANI OCALENIE

KOCHANI MOI

W poniedziałek czeka mnie dość poważna operacja kręgosłupa. W chwili obecnej zostałem zmuszony w znaczny sposób ograniczyć mój fizyczny wkład w działalność stowarzyszenie a tym samym naszego przytuliska. Mam nadzieję, że operacja przebiegnie bez komplikacji i czas rehabilitacji będzie na tyle krótki, że uda mi się, szybko wrócić w pełni do moich społecznych obowiązków. W związku z moją chorobą wynikły pewne kłopoty z przeorganizowaniem pracy w przytulisku i kontakcie z naszymi darczyńcami oraz innymi ludźmi z którymi w mniejszy lub większy sposób prowadzimy współpracę w zakresie działalności związanej z ochroną i obroną praw zwierząt. Mam nadzieje, że obecne pogorszenie nie wpłynie negatywnie na Wasze poparcie dla naszej działalności, pozdrawiam

Dominik Nawa

TERAZ MY RESZTA ZARZADU KPDZ

http://pszczyna.naszemiasto.pl/artyk...b9eca78e72ce86

kochani nieśmiało prosimy o poparcie,należy się to DOMINOWI,JESZCZE TERAZ KIEDY W SZPITALU CZEKA NA OPERACJE POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY DOROTA I GRAZYNA

Mieszka w

Domyślnie

Justynko ja już zagłosowałam i zamieściłam to na FB a trafiłam na ten apel na wątku Przystani ...
    Mam Nadzieję że dużo ludzi zagłosuje na niego bo gdyby nie on i pozostali nie byłoby tego wspaniałego miejsca

Domyślnie

Dobrze,że Ozzi się wysiurkał,teraz kolego ładnie pij,bo jak nie to welfron i sól fizjologiczna i ładne kupki rób,uwierz przyjacielu jesteśmy "stuknięte" i uwielbiamy twoje koopy i siuśki ot, takie nasze zboczenie... wybacz Ozulek I do roboty zdrowiej zdrowiej i raz jeszcze zdrowiej,trzymam kciuki za Ciebie psinko!!!

Domyślnie

Ozzi od soboty , od godz 18 tej nie sikał , pęcherz był ogromy .
    Miał dzis USG i był w premedykacji cewnikowany , ma wszyty cewnik i przez około 5-10 dni będzie go miał . Powodem zatrzymania nie był kamień , lecz sam pęcherz który jest bardzo słaby , nie wypycha moczu , mogło dojść do porażenia nerwów
    Dostaje codziennie antybiotyk , w czwartek kolejny zastrzyk Cartrophenu .

Tofik jest nadal na antybiotyku z powodu pęcherza , ale w środę go dam kastrować, nie wyrabiam z jego sikaniem ( znaczeniem terenu ) nawet u weta w gabinecie sie podpisał

W środę też będzie obcinany w premedykacji Fobi , kołtuny mu bardzo przeszkadzają .

Domyślnie

Poszukuje kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Gliwicach ( koło katedry ) dla Tofika .
    PS. Od wczoraj jeden z moich kotów jest po zabiegu , ma wszyty cewnik i jest przy nim sporo pracy i bede znacznie mniej na forach proszę do mnie dzwonić 507 300 768 w tej sprawie ...

Tofik od wczoraj mi nie nasikał na wersalkę , pracujemy i sa już maleńkie efekty
    Jutro kastracja

Domyślnie

Dzis był kastrowany Tofik , Fibi był w premedykacji obcięty, . Fibi ma coraz większy problem z miednicą i bólem tej połamanej łapki , od dzis przez kilka co 5 dni będzie dostawać zastrzyki na te bóle .

A teraz Kociara 82 jest u mnie i dzięki temu mogę coś pisać , Ozzi jest teraz bardzo absorbujący ...

Domyślnie

Ozzi teraz wymaga całodobowej opieki , nie jest lekko ... na szczęście ma apetyt , mruczy . Bardzo sie boje co będzie po wyjęciu cewnika .
    Dzis dostał cartrophen i antybiotyk .

A wczoraj Mati dostała co tygodniowa dawke antybiotyku .

A Tofiś nie lubi kołnierza , a jak mu go zdejmuje to sie interesuje rana po zabiegu gagatek jeden
    No a też dzis rano znów nasikał mi na wersalkę , kurcze aby tylko przestał .....

Domyślnie

Dziś do adopcji poszedł Morfeusz , mam nadzieje że szybko zaaklimatyzuje sie A poszedł do córki od Pani która kilka lat temu adoptowała już ode mnie kotkę a teraz wyszła za mąż i tez chce mieć u siebie kota a mają już psa Mam nadzieje że sie dogadają

Ozziemu musiałam wczoraj wyjąć cewnik , bo bardzo sie denerwował , zaczął nawet mnie gryźć , ale jak go wyjęłam poczuł sie znacznie lepiej zaczął lepiej jeść no ale nie sika sam :crying: Jutro jade z nim do weta.

A Fibi po zastrzykach o wiele lepiej chodzi , nawet biega po schodach i chce szaleć z piłeczką , jutro jedziemy do weta na kolejny zastrzyk .

Do weta też jadę z Karolkiem bo ma problem z zębami .

A z Tofim jest lepiej , znacznie lepiej W sobotę rano nie było siku na wersalce i dzis tez nie ale wyprowadzam go w nocy jeszcze po 12 tej i rano nie późnej niż 5 rano a potem to juz normalnie o 9 tej i tak dalej ...

Domyślnie

Tak jak juz pisała Kociera Ozziek w nocy zrobił siku jego brzuch już był tak wielki jak u kotnej kotki , przed chwilka też zrobił siku
    A u weta dostał kolejne leki i w czwartek znów dostanie lek n pęcherz .

Fibi też dziś dostał zastrzyk na te jego bolesną miednice/stawy , i jest już coraz lepiej . W piątek kolejny zastrzyk .

A Karolek miał dziś przycięte zęby .

No a Tofik mi dzis rano znów nasikał , no ale rano to sie może zdążyć , ale po powrocie ze spaceru obsikał świeży koc - legowisko i to dwa razy ....

Mieszka w

Domyślnie

Czy to się kiedyś uspokoi wszystko ???

Domyślnie

Cytat Napisał Iljova Zobacz post
    Czy to się kiedyś uspokoi wszystko ???
    Pewnie nie , wiesz te zdrowe idą do adopcji a n ich miejsc trafiają chore ....

Domyślnie

Ozzi i dziś ładnie sie wysiurał Dostał antybiotyk jutro cartrophen .
    Eustaszek dziś dostał też cartophen ( dostaje co 3 tyg ) .
    A Mati dostała co tygodniową dawke antybiotyku .
    No a wizyta p/a w sprawie Tofika wypadła super i zamieszka w Gliwicach

Domyślnie

Wczoraj wysłałam dwa sms y do ds który mieł przyjechec po Tofika z zapytaniem o której przyjada a otrzymałam póżnym wieczorem takiego sms a :

Witam,mam zla wiadomość . jestem jeszcze w pracy,i dostałam awans . w związku z tym niemoge mojego małego przyjaciela zabrać , ponieważ wyjezdzam za granice na szkolenie półroczne .a tak chciałam mieć Tofcia . niech pani mu znajdzie domek, taki gdzie super traktowany.przepraszam ja niechciałam aby tak wyszło

Mieszka w

Domyślnie

I do kitu tyle nadziei że będzie miał domek i nic z tego

Domyślnie

Tofik przegryzł kabel komputera, doszło do zwarcia na płycie głównej. W związku z tym pilnie poszukujemy laptopa dla Justy taniego i na raty. Bardzo pilnie, ponieważ z tym już nic nie da się zrobić.

Mieszka w

Domyślnie

Cytat Napisał Kociara82 Zobacz post
    Tofik przegryzł kabel komputera, doszło do zwarcia na płycie głównej. W związku z tym pilnie poszukujemy laptopa dla Justy taniego i na raty. Bardzo pilnie, ponieważ z tym już nic nie da się zrobić.
    Zamieszczam linki do wątków tyskich mruczków na miau bo Justa ma problemy Z zalogowaniem się na dogo więc gdyby kogoś interesowało co się dzieje to poniżej linki :
    Do wątku ogólnego

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...921&start=1305
    *
    Do wątku jamnika Tofika
    http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...37692&start=75

Domyślnie

Mam prośbę do forumowiczów miau, o głosy w wewnętrznej ankiecie do konkursu KrakVetu: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0 na Trzy karmicielki z Pomorza Zachodniego: kinia098, iza71koty, Cudak1

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 80 z 80 PierwszyPierwszy ... 30 70 77 78 79 80

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia