-
Skudłacić to psiak się potrafi bardzo szybko. A wychudzenie to może być czas ok. miesiąca nawet.
A psiaka nie jest łatwo odnaleźć. Czasami ludzie nie wiedzą gdzie i jak szukać.
Bo mnie ten krótki ogonek zastanawia. Przecież nierasowym pieskom chyba tego się nie robi.
Albo może z jakiejś pseudochodowli.
No nic najważniejsze że ma teraz dobrą opiekę.
Oby tylko znalazł się ktoś kto go pokocha.
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
-
To on duży jest ? Bo tak na filmiku to nie wygląda na dużego. Może też przez to że został troche obcięty.
To może ktoś ze Zgierza by takie plakaty mógł porozwieszać, tam jest ta fundacja Medor. To może i na ich stronie by takie ogłoszenie zrobić.
-
-
-
wyglada jak bouvi kurcze moze ma tatu albo chip zaraz dam go na bouvi forum moze sie uda a siersc bardzo szybko mozna doprowadzic do okropnego stanu
-
nooo witamy miłośniczkę Bouvików
-
-
witam dodalam pieska na nasze forum male jest ale moze ...........
-
Fakt, mówiłaś piechcia jak przyszłam, że Ci ciut niedobrze
Ale teraz misiu jest piękny. Czy dostał już od Ciebie jakieś imię?
-
orginalna nie byłam i został Misiu, bo tylko to przechodzi mi przez gardło gdy przytulam sie do tego kochasia
nigdy o tobie nie zapomnę... 11.07.96-12.05.10[*]
-
To Misiu raczej się do domu ze schodami nie nadaje ?
-
-
Żeby tak trafił się domek, który pokocha Misia.
-
-
Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL.
http://www.dogomania.pl/threads/1219...ZEBIE-w-A-odzi
-
-
-
ależ on fajny - słodki i ta dupinka chudziuśka jejku noooo
-
-
-
-
Strasznie piękna mordka.
A jak wygląda jego sytuacja obecnie ? Jak jego zdrowie ? Czy już nadaje się do adopcji ?
-
-
Witaj, cudny czarny nochalu!
Uprawnienia