+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 248

Temat: Pabianice-połamany, wychudzony, sfilcowany BOUVIER JUŻ W NOWYM DOMU!!

Domyślnie

Skudłacić to psiak się potrafi bardzo szybko. A wychudzenie to może być czas ok. miesiąca nawet.
    A psiaka nie jest łatwo odnaleźć. Czasami ludzie nie wiedzą gdzie i jak szukać.
    Bo mnie ten krótki ogonek zastanawia. Przecież nierasowym pieskom chyba tego się nie robi.
    Albo może z jakiejś pseudochodowli.

No nic najważniejsze że ma teraz dobrą opiekę.
    Oby tylko znalazł się ktoś kto go pokocha.

Została sama FIGA w typie spanielka cavaliera ?
    http://www.dogomania.pl/threads/2212...5%82a-bez-domu!

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

no raczej pseudogodowla, chociaż z normalnej hodowli tez może być i bez tatuażu, nasz owczarek nie ma.

jedno swoje dziecko molosowe odesłałam do adopcji i masz babo placek...drugi...wcale nie mniejszy ehh ja to mam szczęście ale jaki to pieszczoch to wiary byście nie dały. Taki wielki koń a jakby dał radę to cały wszedłby mi na kolana albo rozkłada się długi i masuj mu teraz brzusio

ale co do sierści...to może i jego włos ma predyspozycje to kołtunów, ale to co on miał na sobie to było starannie wyhodowane. A może on był zwykłym podwórkowym psem i dlatego wygląda jak wygląda??nie wiem. Moznaby w Zgierzu porozwieszać ogłoszenia że znaleziono takiego psa, tylko pytanie za 100 pnk. kto to zrobi.

nigdy o tobie nie zapomnę... 11.07.96-12.05.10[*]

Domyślnie

To on duży jest ? Bo tak na filmiku to nie wygląda na dużego. Może też przez to że został troche obcięty.

To może ktoś ze Zgierza by takie plakaty mógł porozwieszać, tam jest ta fundacja Medor. To może i na ich stronie by takie ogłoszenie zrobić.

Domyślnie

no on malutki nie jest może i drobny pluki co, ale do połowy uda mi sięga

Domyślnie

wyglada jak bouvi kurcze moze ma tatu albo chip zaraz dam go na bouvi forum moze sie uda a siersc bardzo szybko mozna doprowadzic do okropnego stanu
    ANETA I BOUVIERY DWA
    WWW.BOUVIER.ORG.PL

GG 5603889

Domyślnie

super że mamy już kogoś od Bouvków ja na watek bouvierów już go dałam, chyba że chodzi o jakieś inne nie ma tatuażu kurcze już go całego obejrzałam, ale jutro zrobię setną próbę on jak ja juz zaczynam mu się przyglądać to się trzęsie bo wie co jest grane :P dziś bylismy na dłuższym spacerze niż zwykle ale chyba ruch uliczny jeszcze go przerasta,bo był rozkojarzony, więc wróciliśmy. Ale to co mnie zastanawia to to, że bardzo przykleja się do moich nóg jak idę!! czemu on to robi,czy nie chce iśc?czy daje mi tym do zrozumienia?nie wiem, inni gdy z nim wychodzą tez tak robi.
    Na spacerku śmiesznie fika tymi nóżkami Dziś jak mnie zobaczył po dwóch dniach to powiedzmy że mało mu sie pupa nie urwała razem z tym ogonkiem ehh jak on się sieszył skubaniec już się nauczył że jak zje michę (pyszną) to w drugiej kieszeni mam coś na przekąskę...a dziś nie miałam to wsadził łeb (cały)!! do kieszeni i mimo wszystko szukał no więc musiałam wrócić do biura i mu przynieść bo był nie pocieszony ehh niesamowity jest!!! gdyby nie to pierwsze piętro to bym go wzięła

odnośnie sierści, to to co on miał na sobie tego nie da sie opisać...moje oczy nie widziały wcześniej nic takiego...nawet w telewizji Kasia przyszła na chwile jak go obcinaliśmy...to widziała, ja 3 razy wychodziłam bo mu się cofało...taki fetor...
    ale teraz chłopak cud malina jest i o tamtym chcę szybko zapomnieć!!

Domyślnie

witam dodalam pieska na nasze forum male jest ale moze ...........
    ANETA I BOUVIERY DWA
    WWW.BOUVIER.ORG.PL

GG 5603889

Domyślnie

Fakt, mówiłaś piechcia jak przyszłam, że Ci ciut niedobrze Ale teraz misiu jest piękny. Czy dostał już od Ciebie jakieś imię?

Domyślnie

orginalna nie byłam i został Misiu, bo tylko to przechodzi mi przez gardło gdy przytulam sie do tego kochasia

Domyślnie

To Misiu raczej się do domu ze schodami nie nadaje ?

Domyślnie

ojj nie nie, dziś byłam pełna podziwu weszłam z nim do biura, a chłopak kicał po schodach jak zdrów wprawdzie tylko 3 schodki ale zawsze, nie miał najmniejszego problemu
    na spacerku spotkaliśmy się także ze schroniskowym ONkiem no i chłopaki sie obwąchali i nić...zero agresji tylko jak ONek skoczył na Misia bo się chciał bawić to Misiu...warknął!!! Byłam w szoku, mega szoku, że on ma głos!
    dziś jak zawsze zrobilismy kilka kroków więcej niż dzień wcześniej, ale nadal obawia się "żywego świata" i zwalnia gdy za dużo zaczyna się dziać na ulicy typu, ludzie i wiele samochodów, wtedy sobie zawracami i idziemy ku ciszy, tak gdzie Misiowi jest najlepiej Potem opędzlował dwie michy i poszedł spać
    Czipa i tatuażu szukałam po raz kolejny i nic...nie pojawił się

Domyślnie

Żeby tak trafił się domek, który pokocha Misia.

Domyślnie

Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL.

http://www.dogomania.pl/threads/1219...ZEBIE-w-A-odzi

Domyślnie

Cytat Napisał Pluto Zobacz post
    Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL.

http://www.dogomania.pl/threads/1219...ZEBIE-w-A-odzi
    ale co my mamy z tym wspólnego? z czego mamy się tłumaczyć? siejesz zamęt na wątkach, nie wiem w jakim celu...
    co w tym dziwnego że schronisko skupia wokół siebie różne fundacje czy organizacje?! celem żadnej z organizacji nie jest nadzorowanie schroniska! od tego jest powiatowy wet chociażby, a żadna fundacja nie ma takiej władzy żeby wpływać na funkcjonowanie schroniska!

Domyślnie

i jeszcze kilka zdjęć BigMisia

Domyślnie

ależ on fajny - słodki i ta dupinka chudziuśka jejku noooo

Domyślnie

ojjj jaki on piękny chyba wam pogoda sprzyjała mój słodziaczek kochany tą śnupkę ma urodzą, nic tylko całować

Domyślnie

Cytat Napisał piechcia15 Zobacz post
    ojjj jaki on piękny chyba wam pogoda sprzyjała mój słodziaczek kochany tą śnupkę ma urodzą, nic tylko całować
    Piździło jak nie wiem za przeproszeniem Ale chociaż nie padało... A Misu jest superrrr

Domyślnie

Big Misiu .
    A jaką on ma sierść, taką miekką ? Bo tak na zdjęciu wygląda, jakby była delikatna bardzo.
    A doopinke to on ma faktycznie biedny chudzitką .

Domyślnie

Strasznie piękna mordka.
    A jak wygląda jego sytuacja obecnie ? Jak jego zdrowie ? Czy już nadaje się do adopcji ?

Domyślnie

sierść ma jak pudel, mięciutka jak wata sytuacja....hmm ciężko ocenić. Najlepiej jakby trafił się dobry zaufany dom, który przyłożyłby sie sumiennie do jego rehabilitacji. W tym tygodniu postaram się jakoś dogadać ze schronem odnośnie RTG i zawiozę go na fotki

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia