+ Odpowiedz na ten temat
Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10
Pokaż wyniki od 226 do 248 z 248

Temat: Pabianice-połamany, wychudzony, sfilcowany BOUVIER JUŻ W NOWYM DOMU!!

Domyślnie

no nieźle nieźle ale chyba okazalej wygląda w pełnym futrze tyle że kłopot z pielęgnacją
    a widzi coś zza tej grzywy??

gdzieś czytałam że takie grzywy zostawianie u psów to ludzki wymysł mody i gustu, bo psom wcale nie sa potrzebne i to wcale nieprawda, że sa rasy które ślepną bez tego.Tak tylko czytałam i mi utkwiło

nigdy o tobie nie zapomnę... 11.07.96-12.05.10[*]

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Misiek wszystko widzi nawet zza tej grzywy a najlepiej wychodzi mu wypatrywanie kotów i ganianie ich

Domyślnie

Super, ślicznie Misiu wygląda w nowym wydaniu

Domyślnie

to ja u Miśka proszę o głosowanie na missieek

bardzo BARDZO proszę Was o głosy na missieek w ankiecie dogo
    http://www.dogomania.pl/threads/1997...a-stycze%C5%84

Domyślnie

Dzisiaj mija rok jak Misiek jest u nas Ani przez chwilę nie żałowaliśmy naszej decyzji Nasz kudłacz jest kochany,mądry i w ogóle naj naj naj No i dzisiaj sprawiliśmy Miśkowi prezent w postaci nowego kolegi do zabawy : Jest nim 2 miesięczny szczeniaczek Bouvier des Flandres i wabi się GRAFF

Misiek na początku był bardzo ciekawski nowego kolegi ale po krótkiej chwili zaczął zachowywać się tak jakby Graff mieszkał z nami od zawsze

Domyślnie

matko to już rok...ale ten czas leci!!

a jednak nie wytrzymaliście i jest nowy nabytek ale chociaż jakiś wadliwyczy perfect?? bo kiedyś mieliście wziąć sunię jakąś z odrzutu

Domyślnie

Ano to już rok minął
    No i nie wytrzymaliśmy ale tak jak rozmawialiśmy kiedyś że chcemy mieć rasowego kudłacza i w końcu nam się udało co nie znaczy że Misiek będzie mniej przez nas kochany o to to nie
    Graff jest rasowym Bouvierem z rodowodem
    Może nawet wybierzemy się z nim na wystawy

Domyślnie

Ale ten czas leci... dopiero co pamiętam Miśka u nas. Bardzo się cieszę, że tak Wam się udało

No i żeby Graff się dobrze chował!

Domyślnie

gratuluję nowego dziecka

Domyślnie

Dziękujemy bardzo
    Teraz mamy 4 psy,2 koty i chomicka

Domyślnie

noo niezłe stadko jest co karmić i z kim chodzić na spacery

Domyślnie

Ano jest ale dajemy radę

Domyślnie

Daaaaaaaaaaaaaaaaawno nic nie pisaliśmy co tam słychać u naszego Miśka,więc trzeba trochę nadrobić zaległości
    Misiek ma się dobrze,biega po podwórku jak szalony nie zapominając oczywiście pogonić kotów jak znajda się w zasięgu wzroku O tym że jest inwalidą przypomina sobie dopiero wtedy jak coś zbroi i krzykniemy na niego Wtedy zaczyna kuleć Ze swoim nowym towarzyszem Graffem rozrabia uczy go nie zawsze dobrych rzeczy Przylepa jest z niego straszna i czasami aż musimy się odganiać od niego a łatwo nie jest bo wagę swoja on ma
    Niedługo postaramy się wrzucić kilka nowych fotek z Miśkiem

Domyślnie

no tak pieszczochem to on był od samego początku
    kurcze tęsknię za nim za tą kupą futra szkoda, że jesteście tak daleko jak byłam niedawno na wystawie psów i obaczyłam bouviera to głęboko sobie westchnęłam
    a oto dowód na to jak bliski jest mi Miesiek...zaistniał nawet na moim urodzinowym torcie ta kupa czarnego futra na górze i z prawej strony to on

pozdrowionka i mizianko dla Misia no i całej psiej ekipy

Domyślnie

Fajny torcik
    Misiek jest kochany i czasami strasznie upierdliwy
    takie tam nowe Miśka

Domyślnie

Misio zaistniał już na stronie naszego schroniska w dziale psów w nowym domu, oto on
    http://www.schronisko-pabianice.eu/i...d=880&Itemid=3

Domyślnie

O kurcze,patrząc na pierwsza fotę ze schroniska i późniejsze juz jak był u nas to różnica jest straszna.Szkoda tylko,ze nie mozna do każdego opisu wstawiać komentarzy no ale trudno
    Z ostatnich wieści od Miśka to ogólnie nasz kudłacz ma się dobrze chociaż ostatnio po dłuższych spacerach coś z kondycją u niego kiepsko bo pod koniec spaceru juz nie ma tyle siły i kładzie sie po drodze gdzie popadnie.Chociaz w sumie nie ma co sie jemu dziwić,że jest tak zmęczony jesli przez cały spacer lata po lesie i zagląda w różne zakamarki i jak wydaje się nam że jest on tam gdzie nam ostatnio zniknął i jak Miśka wołamy to pojawia się w zupełnie innym miejscu którego byśmy się w ogóle nie spodziewali

Domyślnie

co prawda nie dotykałam go i nie wiem ile ma teraz tłuszczyku to wydaje mi sie że powinien być nieco szczuplejszy przez te połamane miednice i reszty gnatów. Napewno byłoby mniejsze obciążenie i nie byłoby mu tak ciężko. Przeważnie psom po takich poważnych kontuzjach zaleca się linię osy a nawet mała niedowagę, aby wszystko działało jak potrzeba.

kolezanka która ma sunię z połamaną miednicą i każde biodro w inna stronę to lekarz zalecił jej nawet lekką niedowagę, aby lżej było tym kościom.tzn kiedyś miała taki uraz teraz jest juz poskładana

Domyślnie

No gruby to nasz Misiaczek tez nie jest bo przez cały dzień ma gdzie pobiegać ale linii osy też raczej nie ma (chociaż przez tą furę kłaków ciężko określić ) w kazdym razie ma się dobrze i szaleje z pozostałymi naszymi psiakami aż miło

Jak już wspomniałem,jak będziesz kiedyś w naszej okolicy (3city,kaszuby) to możemy zaaranżować jakieś spotkanie z Miśkiem

Domyślnie

Może dla podniesienia tematu z przepastnych czeluści Dogomanii napiszemy ze Misiu ma się wspaniale,pilnuje podwórka jak prawdziwy pies stróżujący (jak gość jest na podwórku to jest OK,ale jak tylko wyjdzie już za bramkę na zewnątrz to jest tak obszczekiwany że niesie się jego-Misia głos po całej wsi ),po za tym wspaniale dogaduje się z pozostałymi psami a z Graffem gania sie po podwórku i uskutecznia czasami niezłe gonitwy pomimo tego ze kuśtyka

Domyślnie

hehe Misio góruje widze jest w swoim żywiole strasznie się cieszę, że trafił mu sie taki domek!! spadliście mu z nieba

Domyślnie

Cytat Napisał malawaszka Zobacz post
    a fotki??? prosimy

hmmmmmmmmmmmm w najbliższym czasie postaramy się jakieś zamieścić

piechcia dziękujemy

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia