-
Sznaucerek Amant - zaginął. Odnaleziony w nowym domu ;)
AMANT ZAGINĄŁ.
NIE MAMY NAWET WIEŚCI KIEDY I GDZIE.
SZUKAMY WSZELKICH ŚLADÓW I INFORMACJI.
KONTAKT W SPRAWIE AMANTA, GDYBY SIĘ ZNALAZŁ:
KARINA - 608 852 280
Amant to nieduży sznaucerem, z typowym, sznaucerkowym, nieco dominującym charakterem.
Jest pewny siebie i powoli oswaja się z warunkami w przytulisku.
Ma około 4 lata. Przybłąkał się pod dom, w którym mieszkała suczka – jednak nikt go do tej pory nie poszukuje. Natomiast swojej przygodzie zawdzięcza imię, które od nas dostał.
Nie jest agresywny do ludzi, ładnie chodzi na smyczy.
Poszukujemy dla Amanta doświadczonego w prowadzeniu sznaucerów domu, bez małych dzieci – gdyż na tyle nie znamy jego charakteru.
Długi pobyt w schronisku na pewno nie wpłynie dobrze na charakter Amanta, na jego socjalizację.
Musi mieć własny dom i kochających, ale także konsekwentnych opiekunów.
Piesek zostanie wydany do nowego domu po kastracji.
ROZLICZENIE WPŁYWÓW I WYDATKÓW
WYDATKI:
hotel - 735 zł (10.02 - 31.03.2010)
wet. 361 zł
karma do hotelu - 50 zł
strzyżenie -
WPŁYWY
z mojego bazarku powinno byc ok. 213 zł
wpłaty na moje konto dla Amanta - 437 zł: gackn - 20 zł
farmerka63 - 25 zł
malawaszka w sumie: 392 (w tym z bazarków, od Pauliny Ł, i od
Czrnych Gwiazd)
Pięknie dziekuje - bez Was nie dałabym rady - wiecie co, swoje w życiu przeżyłam, ale tak wzrusza mnie Wasza pomoc, że nie wiem co pisać.
To po prostu - DZIĘKUJĘ, ŻE NIE JESTEM SAMA.

Ostatnio edytowane przez supergoga ; 21-08-2010 o 14:56
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
-
-
-
Dzięki MOniko. Ja wstawiłam w stały zestaw całą trójkę. I już mi opadły ręce.
Zaprosiłam do niego malawaszkę - mam nadzieję, że jutro zajrzy!
-
jestem - jakiej on wielkości? jak BIS? raczej to mix sznaucera albo jakiegoś teriera - umaszczenie faktycznie sznupkowe, ale reszta trochę dziwnie - kurcze taki grubasek to powinien go ktoś szukać, chyba, ze własciciele niedopowiedzialni czekają aż sam wróci bo np często się wybierał "pa panny" ehhhhh zaraz go dam na stronę i na sznupkowe allegro tylko napiszcie jakiej jest wielkości
-
Amant jest mały - mniejszy od średniego sznupka. Paweł określił, że może mieć 25-30 cm w kłębie. Do ludzi ok, ale najlepszy byłby dom bez innych psów. Paweł wypuścił go z wszystkimi, bo tu tak chodzi stadko i nie był zachwycony sznupek. Może też duża ich ilość i to że sytuacja nowa dla niego spowodowały, że warkotał.
-
Na zdjęciach wygląda na większego niż 30 cm 
Ale śliczny jest - wierzę, ze szybko ktoś się w nim zakocha.
No chyba że znajda się właściciele...
-
taki grubasek to jakby miał jakąs starszą panią wyglada
-
Nikt w Buku go nie kojarzy. A jest w schronisku juz niedługo 2 tygodnie.
Jest mały - na Pawła zdjęciach wszystkie wyglądają na większe. Muszę się wybrać i fotki przy człowieku zrobić. Ale dzisiaj się upewniałam co do ich wielkości.
-
o matko, ładny, taka bisowa troszkę mordka 
no i faktycznie grubas, na ulicy takie się nie zrobił, chyba że go zwyczajnie ktoś wyrzucił bo się znudził?
-
No niektóre tak mają że na duże wychodzą, nasz Gigant na ten przykład tak samo. Kruszynka jakich mało a na zdjęciach wygląda na średniaka... I z Amantem podobnie.
-
Zrobiłam Amantowi ogłoszenia na takich stronach:
poznan.gumtree.pl
adopcjepsow.org
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
aukcjezwierzat.pl
oglosze.pl
interpress.net.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
poznan.olx.pl
Niech Cię ktoś wypatrzy piesku!
-
Dzięki. Wielka cisza na wątku Amanta
-
-
Boston znalazł domek to i na Amanta przyjdzie czas
-
Chyba że wczśniej cos się stanie. Mamy takie przepełnienie, że az ponad norme. Boję się..bardzo...
-
cicho, nic się nie stanie!
-
własnie! NIC!!! nie może się stać!!!! dałam już chłopaczka na stronę - oby to coś dało
-
Amant ma ok. 30 cm wzrostu, pieknie chodzi na smyczy, przychodzi na zawołanie. jest bardzo karny. Tylko ma średnie kontakty z innymi psami - ot, nie zawiera przyjaxni.
A w Buku kolejny pies, tym razem labek.
Mam dość.
-
a z suczkami też średnio?
-
Nie z suczkami lepiej. Znaczy on taki niedotykalski jest, ale mimo że chodzi z psami i mieszka z nimi nie żrą się póki co. On dośc karny i posłuszny. Musiał mnieć dom i był troche układany. MOże nawet w domu byłbny zupełnie inny. Schron to też nie jest wykładnia.
-
I nadal cisza?? Kurcze taki psiak fajny...
-
-
Amant niestety siedzi w schronisku i nikt nawet o niego nie zapytał. Szkoda.
Uprawnienia