+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 44 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 1094

Temat: Sznaucerek Amant - zaginął. Odnaleziony w nowym domu ;)

Domyślnie Sznaucerek Amant - zaginął. Odnaleziony w nowym domu ;)

AMANT ZAGINĄŁ.
    NIE MAMY NAWET WIEŚCI KIEDY I GDZIE.
    SZUKAMY WSZELKICH ŚLADÓW I INFORMACJI.

KONTAKT W SPRAWIE AMANTA, GDYBY SIĘ ZNALAZŁ:
    KARINA - 608 852 280

Amant to nieduży sznaucerem, z typowym, sznaucerkowym, nieco dominującym charakterem.
    Jest pewny siebie i powoli oswaja się z warunkami w przytulisku.
    Ma około 4 lata. Przybłąkał się pod dom, w którym mieszkała suczka – jednak nikt go do tej pory nie poszukuje. Natomiast swojej przygodzie zawdzięcza imię, które od nas dostał.

Nie jest agresywny do ludzi, ładnie chodzi na smyczy.
    Poszukujemy dla Amanta doświadczonego w prowadzeniu sznaucerów domu, bez małych dzieci – gdyż na tyle nie znamy jego charakteru.
    Długi pobyt w schronisku na pewno nie wpłynie dobrze na charakter Amanta, na jego socjalizację.
    Musi mieć własny dom i kochających, ale także konsekwentnych opiekunów.

Piesek zostanie wydany do nowego domu po kastracji.

ROZLICZENIE WPŁYWÓW I WYDATKÓW

WYDATKI:

hotel - 735 zł (10.02 - 31.03.2010)
    wet. 361 zł
    karma do hotelu - 50 zł
    strzyżenie -

WPŁYWY

z mojego bazarku powinno byc ok. 213 zł
    wpłaty na moje konto dla Amanta - 437 zł: gackn - 20 zł
    farmerka63 - 25 zł
    malawaszka w sumie: 392 (w tym z bazarków, od Pauliny Ł, i od
    Czrnych Gwiazd)

Pięknie dziekuje - bez Was nie dałabym rady - wiecie co, swoje w życiu przeżyłam, ale tak wzrusza mnie Wasza pomoc, że nie wiem co pisać.
    To po prostu - DZIĘKUJĘ, ŻE NIE JESTEM SAMA.

Ostatnio edytowane przez supergoga ; 21-08-2010 o 14:56

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Supergoga rozbroiłaś mnie zupełnie tymi 3 nowymi biedakami. Przecież to można naprawdę stracić motywację do walki o te biedne psiaki, gdy na 1 psa, który poszedł do adopcji przybywają 3 następne To przecież walka z wiatrakami, ale trudno będziemy z nimi walczyć do skutku.

Amant to cudownej urody pies, więc bardzo bym chciała, żeby pobyt w przytulisku będzie bardzo krótkim epizodem w jego życiu. Pomogę w ogłaszaniu, ale najwcześniej jutro wieczorem, bo teraz już nie jestem w stanie
    Ostatnio edytowane przez Lilmo ; 03-01-2010 o 10:38

Domyślnie

Dzięki MOniko. Ja wstawiłam w stały zestaw całą trójkę. I już mi opadły ręce.

Zaprosiłam do niego malawaszkę - mam nadzieję, że jutro zajrzy!

Domyślnie

jestem - jakiej on wielkości? jak BIS? raczej to mix sznaucera albo jakiegoś teriera - umaszczenie faktycznie sznupkowe, ale reszta trochę dziwnie - kurcze taki grubasek to powinien go ktoś szukać, chyba, ze własciciele niedopowiedzialni czekają aż sam wróci bo np często się wybierał "pa panny" ehhhhh zaraz go dam na stronę i na sznupkowe allegro tylko napiszcie jakiej jest wielkości

Domyślnie

Amant jest mały - mniejszy od średniego sznupka. Paweł określił, że może mieć 25-30 cm w kłębie. Do ludzi ok, ale najlepszy byłby dom bez innych psów. Paweł wypuścił go z wszystkimi, bo tu tak chodzi stadko i nie był zachwycony sznupek. Może też duża ich ilość i to że sytuacja nowa dla niego spowodowały, że warkotał.

Domyślnie

Na zdjęciach wygląda na większego niż 30 cm
    Ale śliczny jest - wierzę, ze szybko ktoś się w nim zakocha.
    No chyba że znajda się właściciele...

Domyślnie

taki grubasek to jakby miał jakąs starszą panią wyglada

Domyślnie

Nikt w Buku go nie kojarzy. A jest w schronisku juz niedługo 2 tygodnie.
    Jest mały - na Pawła zdjęciach wszystkie wyglądają na większe. Muszę się wybrać i fotki przy człowieku zrobić. Ale dzisiaj się upewniałam co do ich wielkości.

Domyślnie

o matko, ładny, taka bisowa troszkę mordka

no i faktycznie grubas, na ulicy takie się nie zrobił, chyba że go zwyczajnie ktoś wyrzucił bo się znudził?

Domyślnie

No niektóre tak mają że na duże wychodzą, nasz Gigant na ten przykład tak samo. Kruszynka jakich mało a na zdjęciach wygląda na średniaka... I z Amantem podobnie.

Domyślnie

Zrobiłam Amantowi ogłoszenia na takich stronach:

poznan.gumtree.pl
    adopcjepsow.org
    kokosy.pl
    hodowcy.com.pl
    kupiepsa.pl
    eoferty.com.pl
    aukcjezwierzat.pl
    oglosze.pl
    interpress.net.pl
    nasipupile.pl
    przygarnijzwierzaka.pl
    poznan.olx.pl

Niech Cię ktoś wypatrzy piesku!

Domyślnie

Dzięki. Wielka cisza na wątku Amanta

Domyślnie

kurcze a ja odcięta od świata nie moge nawet go dodać na stronę nie mam netu i nie wiem ile jeszcze nie będę miała

trzymaj się malutki!!!!!!

Domyślnie

Boston znalazł domek to i na Amanta przyjdzie czas

Domyślnie

Chyba że wczśniej cos się stanie. Mamy takie przepełnienie, że az ponad norme. Boję się..bardzo...

Domyślnie

cicho, nic się nie stanie!

Domyślnie

własnie! NIC!!! nie może się stać!!!! dałam już chłopaczka na stronę - oby to coś dało

Domyślnie

Amant ma ok. 30 cm wzrostu, pieknie chodzi na smyczy, przychodzi na zawołanie. jest bardzo karny. Tylko ma średnie kontakty z innymi psami - ot, nie zawiera przyjaxni.

A w Buku kolejny pies, tym razem labek.
    Mam dość.

Domyślnie

Nie z suczkami lepiej. Znaczy on taki niedotykalski jest, ale mimo że chodzi z psami i mieszka z nimi nie żrą się póki co. On dośc karny i posłuszny. Musiał mnieć dom i był troche układany. MOże nawet w domu byłbny zupełnie inny. Schron to też nie jest wykładnia.

Domyślnie

Amant niestety siedzi w schronisku i nikt nawet o niego nie zapytał. Szkoda.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 44 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia