-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
Nie znam sie na chartach, ale dzis dowiedzialam sie od osob ktore ja znalazly ze Bunia jest w typie charta norweskiego, zachowaniem tez przypomina charta.
-
Musimy zwolac tu charciarzy, zeby nam przyblizyli na ile Bunia jest chartem.
-
Dobrze ze na razie bezpieczna.
Kontakt 507176898

-
jak dla mnie to piekna sunia, i wyglada na charta. Juz zwoluje reszte charciarzy na ustalenie tego faktu i pomoc.
Aisai, Duszka i Amelka pozdrawiają
-
Kontakt 507176898

-
Jutro będę miała więcej fotek od p Kasi i charciarze będą mogli ocenić na ile sunia jest w typie rasy.
-

Napisał
IKA & SONIA
Jutro będę miała więcej fotek od p Kasi i charciarze będą mogli ocenić na ile sunia jest w typie rasy.
Super
aisai
-
To chociaz na razie pokaz sie.
Kontakt 507176898

-
-
-
Faktycznie jak dla mnie to ona jest w typie rasy charta, ale poczekajmy na ciotki od chartow, co one na to powiedza.
-
Ona ma ten ogon charakterystyczny, taki podkręcony ciut do góry jak u charta. Kochana jest, ale to wulkan energii.
-
Hej,
pozbieralam opinie charciarzy. Generalnie wszystkim sie bardzo podoba, choc sunia jednak malo chartowata sie wydaje.
Ale i tak sliczniutka, a u takich psiakow jak ona charakter bardziej sie liczy niz przynaleznosc rasowa, nie? 
Podsylam opinie:
Jak dla mnie to cos jest w niej charciego tylko na zdjeciu , na ktorym siedzi przy osobie w czerwono-bialym sweterku.
to młodziutka sunia, ma jeszcze młodzieżową sylwetkę, więc pewnie z wiekiem nabierze masy, ale ja też uważam, że trudno się w niej dopatrzyć charta...
z pewnością wygląda uroczo z tymi złożonymi uszkami i dużymi ciemnymi oczami w czarnych obwódkach, ale myślę, że nie ma się co w niej doszukiwać rasy na siłę, ot, zgrabny, przyjemny dla oka kundelek o miłym charakterze
mam nadzieję, że znajdzie szybko dom, trzymam kciuki
Pozdrawiam,
aisai
-
-

Napisał
Ada-jeje
Tak wiec charta na sile z naszej Buni robic nie bedziemy, ale charakterek to jednak chyba charci ma. Tak mowi p. Kasia ze i tak ja bardzo lubi, pomimo ze juz sporo zniszczen ma na swoim koncie, nawet linoleum osatnio gryzla, jak juz wszystko zabezpieczone bylo.

No, to panna musi byc bardzo sludziuchna zeby wcinanie linoleum wynagrodzic
Tak mi sie przypominalo, ze moja Duszka tez kiedys byla charcikowata. Podrosla, nabrala ciala i charcikowatosc jej minela. Ale to super charakter, i nie wymienilabym jej na zadna inna. 
Wiec i Bunia znajdzie swojego amatora. Jest okreslona jako charcikowata w ogloszeniach - i sadze, ze tak nie jest zle. Zwraca uwage, a jednoczesnie nie jest napisane, ze jest chartem, skoro nie jest... sama nie wiem, ale mnie charcikowatosc Duszki zainteresowala w ogloszeniu, bo skojarzyla mi sie z lagodnoscia i smukloscia. Lagodnosc zostala, smuklosc poszla w zapomnienie, zostala "pasztecikiem" jak ja ktos kiedys okreslil, ale skubana nadal szybka jest bardzo i tylko z charcica nie wygrywa 
Wiec Bunia na pewno znajdzie swego amatora.
Trzymam kciuki za nia bardzo mocno,
aisai
-
W stadku p. Kasi do tej pory Rudaska byla najszybsza, niestety teraz wyprzedza ja Bunia, a Rudaska musi sie zadowolic drugim miejscem. Jak ja p. Kasia wypusci to musi kilka razy obleciec dookola podworko kilka razy, ktore wcale nie jest male.
-
-
To podniose piekna panne.
Kontakt 507176898

-
Bunia potrzebuje dużo ruchu, dlatego przydałby się jej właściciel lubiący aktywnie spędzać czas.
-
Kontakt 507176898

-
Kontakt 507176898

-
Ostatnio edytowane przez IKA & SONIA ; 16-01-2010 o 17:49
-
I widac kawalek tego nowego wyrosnietego juz szczeniora, ia Bunia znalazla sobie nowa ofiare.
-
Uprawnienia