-
Bunia juz w Cieszynie, jazda z nia przypominala koszmar taki sam jak z Mona astka, na szczescie Bunia nie przejawia agresji ale to prawdziwe ADHD. Kupilam jej wczoraj na droge dwie kosci, powachala je tylko i zadnego zainteresowania. Wydaje mi sie ze ona powinna byc w nowym domu od poczatku w otwartym kenelu, zeby mozna ja bylo zamknac na czas wyjscia wlascieli. Tego zdanie tez byl p. Tomek jak zesmy o jej charakterku rozmawiali. Mam tylko cicha nadzieje ze po miesiacu bedzie troche do opanowania.
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
Oby, bo w przeciwnym przypadku ciężko będzie o jej losie decydować ...
-
No coz jesli tego dziewczyna sie nie nauczy to pozostanie jej kojec z buda, dzis widzialysmy z p. kasia 9 letniego Onka, totalna korba, i tyle lat pani z nim wytrzymala, ale niestety to pies nie do uratowania.
-
-
Jak sie dziewczyna dobrze spisze to bedzie miala domek, ktory na nia cierpliwie czeka.
-
Anioły nie odchodzą nigdy...[*]
__________________________________________________ _______
"Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki.
- Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą: cztery łapy, para uszu, oczy, nos i ogon". /L.J. Kern/
-
Oooo nie cierpliwosci, nie zapeszac, ma isc do Jaworzna, cala rodzinka wiadziala Bunie przed odjazdem do hotelu i to na razie tyle.
-

jak dobrze, że oprócz całej masy bezmózgich homonidów istnieją na tym świecie jeszcze LUDZIE
"Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki.
- Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą: cztery łapy, para uszu, oczy, nos i ogon". /L.J. Kern/
-
Nie zapeszam ale czekam co wyniknie. I trzymam moocno.
Kontakt 507176898

-
Dobre wiesci od p. Tomka o Buni. Wspanialy pies, nie niszczy, nie ucieka, chodzi wiernie za p. Tomkiem, moze isc do rodziny z dziecmi, nie goni kotow. Przyszla wlascicielka bedzie sama dzwonic i pytac o relacje, a pozniej tylko umowimy sie z pania zeby jechac razem do Cieszyna po Bunie.
-
Zastanawiałam się co słychać u Buni, a tu takie wieści
-
-
Najpozniej za dwa tygodnie Bunia bedzie w DS.
-
No to w oczekiwaniu na dobre informację odwiedzę Bunię o poranku
-
Chcialabym w przyszlym tygodniu pojechac z panstwem po Bunie.
-
To trzymam zeby sie udalo.
Kontakt 507176898

-
-
Nie dzis dopiero wtorek a zeby jechac po Bunie to ja musze dograc dzien tak zeby pasowal nam wszystkim, zwlaszcza ja musze zostawic swoje zwierzaki przynajmniej na 6 godzin.
-
Dalej sciskam kciuki.
aisai
Aisai, Duszka i Amelka pozdrawiają
-
Nie zapeszajac sytuacji, Bunia wraca z hotelu do adopcji w poniedzialek.
-
-
-
Bunia ma się dobrze. Jest grzeczna, zostaje sama w domu w salonie jak państwo wychodzą i do tej pory niczego nie zniszczyła
.
-
To wspaniałe wieści!!!
A czy można liczyć na jakieś fotki?
-
Na fotki poczekamy jeszcze, wizyta będzie na przełomie sierpnia i września.
Uprawnienia