+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 275 z 325

Temat: Luna- młoda onka ze schronu już w swoim domu :)))

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Trochę niepotrzebne te ogłoszenia...Lunka pojechała do nowego domku Więcej napisze na pewno Gusia
    Ja w ramach rozliczenia chciałam napisać że Luna miała u nas w sumie 488 zł (100 zł Mysza + 100 zł Mysza + 20 zł z Bruna + 11 zł Gusia + 257 zł od Lemona).
    Jej wydatki do 200 zł (30 zł odrobaczenie + 55 zł szczepienie + 5 zł dojazd weta+ 110 zł hotel).
    Zostaje 288 (chyba ze się pomyliłam to proszę mnie poprawić).
    Proszę o instrukcje co mam zrobić z tą nadpłatą

Domyślnie

Super wieści bardzo się cieszę.

Ewanka is on a distinguished road Avatar Ewanka
    Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Bardzo sie cieszę ... wspaniała wiadomość, tak czułam , że Luna zawładnie sercem Gusinych gości

Domyślnie

HURRRAAAA!!!! Gusia ma doskonałą rękę do adopcji

Domyślnie

SUPER!!!!! Strasznie się cieszę

Teraz będę wypatrywać zdjęć z nowego domu.
    jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ

Domyślnie

Cytat Napisał megii1 Zobacz post
    ...Lunka pojechała do nowego domku ...
    Dla takich wieści warto TU zajrzeć - najgorszy nastrój zawsze poprawią
    Ja bym zaproponował - bo wiem, Która z Was ma najmniejsze szanse przetrwania tej upiornej zimy w całości wraz ze wszystkimi swoimi/przygarniętymi stworkami. Ale nie moje składki wiec się wychylać nie będę

Domyślnie

No pojechała, pojechała
    Osobiście ją pod drzwi odwiozłam

W samochodzie anioł - troszkę bała się wejść, ale potem pogryzła ucho królicze i poszła spać.

Bardzo fajny ma domek
    Ludzi znam od kilku, a w zasadzie to już chba kilkunastu lat. Aga ze mną pracuje więc będę miała Lunę na oku
    To dom, gdzie od zawsze są zwierzęta.
    To dom, gdzie się o nie dba.
    To dom, w którym walczy się do końca.

Luna będzie miała inne imię, bo Agi córka ma na imię Łucja, czyli Luna, i byłyby dwie
    Syn, starszy, Gutek, Lunką od samego początku zachwycony
    Biegał z nią na smyczy, szalał - widać, że miłość od pierwszego wejrzenia.

W domu do towarzystwa Luna ma trzy koty
    Jeszcze nie wiem jak na nie zareagowała, ale wiem, że właśnie w tym momencie zażywa kąpieli

Piotrek, Lunkowy Pan, biega - na zawodach, w maratonach - ma trening ze 3 raz w tygodniu po 10, 15 km.
    Lunka będzie też biegać Dziś miała przymiarkę Piotrek mówi, że prędzej on się zmęczy niż ona

Jeszcze dziś będzie relacja i zdjęcia pewnie też

Domyślnie

Cytat Napisał megii1 Zobacz post
    Trochę niepotrzebne te ogłoszenia...Lunka pojechała do nowego domku Więcej napisze na pewno Gusia
    Ja w ramach rozliczenia chciałam napisać że Luna miała u nas w sumie 488 zł (100 zł Mysza + 100 zł Mysza + 20 zł z Bruna + 11 zł Gusia + 257 zł od Lemona).
    Jej wydatki do 200 zł (30 zł odrobaczenie + 55 zł szczepienie + 5 zł dojazd weta+ 110 zł hotel).
    Zostaje 288 (chyba ze się pomyliłam to proszę mnie poprawić).
    Megii, może przesuń na Amigo na razie. Jest u Ciebie, nie wiemy jak długo posiedzi... Ponoć szalony więc może nie być chętnych tak szybko.
    Kurde, a tyle siedziałam nad ogłoszeniami...

Domyślnie

Cytat Napisał gusia0106 Zobacz post
    Luna będzie miała inne imię, bo Agi córka ma na imię Łucja, czyli Luna, i byłyby dwie

rozumiem ze podalas im jej drugie imię czyli Brunhugę

a tak poważnei to super że Luna w domu
    i że będzie dom na oku
    dziękuję Aga

Domyślnie

Gusia, czy ja mogę na poadopcyjną wpaść za jakiś czas?

Dziękuję Ci bardzo

Domyślnie

Będzie Hilda, czy Brunhuga?

Opis brzmi, jak dom z marzeń. Tylko pozazdrościć, tak się cieszę~!

Cytat Napisał mysza 1 Zobacz post
    Kurde, a tyle siedziałam nad ogłoszeniami...
    Są inne owczarki, może któryś się załapie. Ja wiem, że ludzie zazwyczaj nie lubią zamienników, ale macie taki pakiet owczarków, że może ktoś znajdzieć coś dla siebie i Twój wysiłek nie pójdzie na marne

Ja wciąż czekam na zdjęcia Rity...
    jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ

Domyślnie

Mysza 1 Lunka znalazła domek z czego bardzo się cieszę. Deklarowałam na nią wpłatę w lutym. Podeślij mi proszę potrzebującego psiaka pod Twoją opieką -w lutym wespre Go skromnie bo na więcej narazie nie mogę sobie niestety pozwolić.

Domyślnie

Gusia, czy ja mogę na poadopcyjną wpaść za jakiś czas?

Dziękuję Ci bardzo
    Pewnie Zwłaszcza, że masz rzut beretem

Powiem Adze, żeby się zalogowała - sama będzie zdawać relacje.

Amigo niewyżyty po prostu Boi się facetów trochę

Domyślnie

...W domu do towarzystwa Luna ma trzy koty
    Jeszcze nie wiem jak na nie zareagowała,...
    Onki to najmądrzejsze psy na świecie - jeżeli tylko dotychczasowe przejścia nie wypaczyły Jej nadmiernie psychiki to nawet nie przepadając za kotami - błyskawicznie pojmie, że usuwanie ich z domu nie przypadnie do gustu właścicielom i będzie je zwyczajnie ignorować.
    Piotrek, Lunkowy Pan, biega - na zawodach, w maratonach - ma trening ze 3 raz w tygodniu po 10, 15 km...
    Gusia, czy ja mogę na poadopcyjną wpaść za jakiś czas? ...
    Taaak - trzeba uważać z "reklamą"
    Moja dawna Onka zwiedziła ze mną całą puszczę kampinoską (jeszcze wtedy glin na koniach tam nie było) oczywiście ja motorem bo na bieganie zawsze byłem za leniwy. Dopóki pilnuje się żeby psiak utrzymywał "kłus" a nie wchodził w "galop" (czego człowiek biegnący na długi dystans raczej nie przekroczy) można spokojnie takie dystanse ciągnąć nawet codziennie - co Onkowi jedynie na szczęście i zdrowie wyjdzie - negatywnie odbija się wyłącznie na zawartości portfela przy kupowaniu karmy

Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Fantastyczny domek Lunce się trafił ...
    młodzi, aktywni ludzie, dzieciaki chętne do zabawy, wymarzony dom - ogromnie się cieszę !!!

Teraz tylko bardzo prosimy o foty i relacje z nowego domku

Domyślnie

Cytat Napisał urwisek Zobacz post
    Taaak - trzeba uważać z "reklamą"

Za późno!!!

Domyślnie

Mysza1 jestem zadowolona Lunka ma dom.Deklarowałam na nią pieniążki w lutym.Podeślij mi portrzebującego psiaka pod Twoją opieką-wespre skromnie bo na więcej narazie nie moge sobie pozwolić.

Domyślnie

Cytat Napisał Igiełka Zobacz post
    Mysza1 jestem zadowolona Lunka ma dom.Deklarowałam na nią pieniążki w lutym.Podeślij mi portrzebującego psiaka pod Twoją opieką-wespre skromnie bo na więcej narazie nie moge sobie pozwolić.
    Na razie jest to Amigo, który ma kasę więc możesz pomóc Amigo lub innemu biedakowi, niekoniecznie mojemu Dzięki.

Ja na ulicy, na której Lunka mieszka kupuję jedzenie dla konia. To nie Wawer, to już Marysin wawerski

A wiecie ile dzisiaj było telefonów w sprawie Lunki, masa. Kończyło się allegro, wtedy zawsze jest najwięcej i do tego niedziela dzisiaj.

Domyślnie

Ja na ulicy, na której Lunka mieszka kupuję jedzenie dla konia. To nie Wawer, to już Marysin wawerski
    Może tak być Dla mnie tamta strona Wisły to zagadka

Koty został olane Zupełnie je ignoruje, Koty, prócz jednego, też ją ignorują.
    Próbuje sobie Luna dzieci ustawić i na nie poszczekuje. Nie do końca wie czy je traktować jak ludzi czy jak zwierzęta

Domyślnie

Może tak być Dla mnie tamta strona Wisły to zagadka

Koty został olane Zupełnie je ignoruje, Koty, prócz jednego, też ją ignorują.
    Próbuje sobie Luna dzieci ustawić i na nie poszczekuje. Nie do końca wie czy je traktować jak ludzi czy jak zwierzęta
    Mam nadzieję, że się uspokoi z dziećmi, małpa jedna.

Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Może tak być(...) Nie do końca wie czy je traktować jak ludzi czy jak zwierzęta
    Świetne )))) ... mądra Luna, próbuje na ile jej pozwolą wejść sobie na głowę
    Ostatnio edytowane przez Ewanka ; 24-01-2010 o 19:14

Domyślnie

Ja na ulicy, na której Lunka mieszka kupuję jedzenie dla konia.
    Taaa? A chodzą słuchy, że dla zimnioka kupujesz Dodsona z dostawą pod boks... 15% zniżki

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 13 OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia