-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
-
no to się super Brunhudze udało
-
Super wieści bardzo się cieszę.
-
Bardzo sie cieszę ... wspaniała wiadomość, tak czułam , że Luna zawładnie sercem Gusinych gości
-
HURRRAAAA!!!! Gusia ma doskonałą rękę do adopcji
-
-
a ja jestemciekawa na jakie imię zdecydują się nowi piekunowie
Brunhuga czy Luna
-

Napisał
megii1
...Lunka pojechała do nowego domku

...
Dla takich wieści warto TU zajrzeć - najgorszy nastrój zawsze poprawią 
Proszę o instrukcje co mam zrobić z tą nadpłatą
Ja bym zaproponował - bo wiem, Która z Was ma najmniejsze szanse przetrwania tej upiornej zimy w całości wraz ze wszystkimi swoimi/przygarniętymi stworkami. Ale nie moje składki wiec się wychylać nie będę
-
No pojechała, pojechała
Osobiście ją pod drzwi odwiozłam
W samochodzie anioł - troszkę bała się wejść, ale potem pogryzła ucho królicze i poszła spać.
Bardzo fajny ma domek
Ludzi znam od kilku, a w zasadzie to już chba kilkunastu lat. Aga ze mną pracuje więc będę miała Lunę na oku
To dom, gdzie od zawsze są zwierzęta.
To dom, gdzie się o nie dba.
To dom, w którym walczy się do końca.
Luna będzie miała inne imię, bo Agi córka ma na imię Łucja, czyli Luna, i byłyby dwie
Syn, starszy, Gutek, Lunką od samego początku zachwycony
Biegał z nią na smyczy, szalał - widać, że miłość od pierwszego wejrzenia.
W domu do towarzystwa Luna ma trzy koty
Jeszcze nie wiem jak na nie zareagowała, ale wiem, że właśnie w tym momencie zażywa kąpieli
Piotrek, Lunkowy Pan, biega - na zawodach, w maratonach - ma trening ze 3 raz w tygodniu po 10, 15 km.
Lunka będzie też biegać
Dziś miała przymiarkę
Piotrek mówi, że prędzej on się zmęczy niż ona
Jeszcze dziś będzie relacja i zdjęcia pewnie też
-

Napisał
megii1
Trochę niepotrzebne te ogłoszenia...Lunka pojechała do nowego domku

Więcej napisze na pewno Gusia

Ja w ramach rozliczenia chciałam napisać że Luna miała u nas w sumie
488 zł (100 zł Mysza + 100 zł Mysza + 20 zł z Bruna + 11 zł Gusia + 257 zł od Lemona).
Jej wydatki do
200 zł (30 zł odrobaczenie + 55 zł szczepienie + 5 zł dojazd weta+ 110 zł hotel).
Zostaje
288 zł (chyba ze się pomyliłam to proszę mnie poprawić).
Proszę o instrukcje co mam zrobić z tą nadpłatą

Megii, może przesuń na Amigo na razie. Jest u Ciebie, nie wiemy jak długo posiedzi... Ponoć szalony więc może nie być chętnych tak szybko.
Kurde, a tyle siedziałam nad ogłoszeniami...
-
-
Gusia, czy ja mogę na poadopcyjną wpaść za jakiś czas?
Dziękuję Ci bardzo
-

Napisał
gusia0106
Luna będzie miała inne imię, bo Agi córka ma na imię Łucja, czyli Luna, i byłyby dwie
Będzie Hilda, czy Brunhuga? 
Opis brzmi, jak dom z marzeń. Tylko pozazdrościć, tak się cieszę~!

Napisał
mysza 1
Kurde, a tyle siedziałam nad ogłoszeniami...
Są inne owczarki, może któryś się załapie. Ja wiem, że ludzie zazwyczaj nie lubią zamienników, ale macie taki pakiet owczarków, że może ktoś znajdzieć coś dla siebie i Twój wysiłek nie pójdzie na marne 
Ja wciąż czekam na zdjęcia Rity...
-
Mysza 1 Lunka znalazła domek z czego bardzo się cieszę. Deklarowałam na nią wpłatę w lutym. Podeślij mi proszę potrzebującego psiaka pod Twoją opieką -w lutym wespre Go skromnie bo na więcej narazie nie mogę sobie niestety pozwolić.
-
-

Napisał
gusia0106
...W domu do towarzystwa Luna ma trzy koty

Jeszcze nie wiem jak na nie zareagowała,...
Onki to najmądrzejsze psy na świecie - jeżeli tylko dotychczasowe przejścia nie wypaczyły Jej nadmiernie psychiki to nawet nie przepadając za kotami - błyskawicznie pojmie, że usuwanie ich z domu nie przypadnie do gustu właścicielom i będzie je zwyczajnie ignorować.
Piotrek, Lunkowy Pan, biega - na zawodach, w maratonach - ma trening ze 3 raz w tygodniu po 10, 15 km...

Napisał
mysza 1
Gusia, czy ja mogę na poadopcyjną wpaść za jakiś czas? ...
Taaak - trzeba uważać z "reklamą" 
Moja dawna Onka zwiedziła ze mną całą puszczę kampinoską (jeszcze wtedy glin na koniach tam nie było) oczywiście ja motorem bo na bieganie zawsze byłem za leniwy. Dopóki pilnuje się żeby psiak utrzymywał "kłus" a nie wchodził w "galop" (czego człowiek biegnący na długi dystans raczej nie przekroczy) można spokojnie takie dystanse ciągnąć nawet codziennie - co Onkowi jedynie na szczęście i zdrowie wyjdzie - negatywnie odbija się wyłącznie na zawartości portfela przy kupowaniu karmy
-
-
-
Mysza1 jestem zadowolona Lunka ma dom.Deklarowałam na nią pieniążki w lutym.Podeślij mi portrzebującego psiaka pod Twoją opieką-wespre skromnie bo na więcej narazie nie moge sobie pozwolić.
-
-
-

Napisał
gusia0106
Może tak być

Dla mnie tamta strona Wisły to zagadka
Koty został olane

Zupełnie je ignoruje, Koty, prócz jednego, też ją ignorują.
Próbuje sobie Luna dzieci ustawić i na nie poszczekuje. Nie do końca wie czy je traktować jak ludzi czy jak zwierzęta

Mam nadzieję, że się uspokoi z dziećmi, małpa jedna.
-
Ostatnio edytowane przez Ewanka ; 24-01-2010 o 19:14
-

Napisał
mysza 1
Ja na ulicy, na której Lunka mieszka kupuję jedzenie dla konia.
Taaa? A chodzą słuchy, że dla zimnioka kupujesz Dodsona z dostawą pod boks... 15% zniżki
Uprawnienia