Ciekawe co na to Mysza.....![]()
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Mysza, ladny masz nowy nabytek. Moze wyrosnie z niej Hugonek.
Mam obiecaną stówkę za ciuszki z Irlandii- od Iwonki tez, Twojej imienniczki. Zaraz ją zaproszę na wątek i poproszę o przelanie tych pieniędzy na tego mlodego żurka.
Chciałam poinformować, ze Sunia nie ma żadnych szczepień. Rozmawiałam z Beką i powiedziała, ze Luna była krótko w schronie i nie zdążyli jej zaszczepić. W poniedziałek będzie u nas Pani weterynarz i może Lunę zaszczepić. Koszt szczepienia na miks wścieklizny i zakaźnych 55 zł. Pani weterynarz bierze niezależnie od ilości psiaków 10 zł za dojazd ale jest już do niej jeden chętny na czyszczenie uszek także za 60 zł będzie już full opcja. Szczepić?
Fiprex i odrobaczenie ma wbite.
jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ
Kasa już się powoli znajduje, bo mysza ma to coś, co przyciąga dobrych ludzi![]()
jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ
Mi też Mysza do tej suni pasuje![]()
Pomożcie... DRAMAT !!! Psy zamarzaja na betonie. Nie ma gdzie ich zabrać a jest ich kilkanaście w złym stanie !!! http://www.dogomania.pl/threads/2221...una-pilnie-dt!!
Hihihi, też miałam taki plan, jak przez moment miałam nadzieję, że będę mogła zaopiekować się sunią , że nazwę ją Mysza vel Myszatka
... do dzisiaj nie odzywam się do ślubnego, że podstawił (wprawdzie dobrze umotywowany) szlaban na sunię.
Laura albo Lidka
Laura ładnie zwłaszcza zesiedzi z Klarą
czyli Laura i Klara - cudo
albo Izka
Bardzo, bardzo dziękuję.
Mam prośbę, podajcie jej dzisiaj albo jutro Aniprazol. Nie wierzę w schroniskowe oświadczenia, że miałaA potem oczywiście szczepimy.
Nie komentuję
Bardzo dziękuję, zaraz podam dane do przelewu.
Mysza to niezbyt ładne imię, raczej jestem przeciwna.
A propos argumentów- uważam, że psy trzymane w domu pojedyńczo są znudzone i nieszczęśliwe.Zwłaszcza w domu, bo mieszkanie ogranicza.
Laura ładnie ale źle się woła.
Pomyślimy.
Ale z Ciebie błyskawica MyszaPiękna sunia, jestem pewna, że szybko znajdzie domek!!! Narazie jednak wrzuć mi proszę numer konta, dorzucę coś do jej utrzymania
![]()
Też jestem tego zdania, dom jest wprawdzie nieduży, my w średnim wieku, oboje na rencie, sił mało, kasy jeszcze mniej, moja renta 650 zł/mies, nie mogę więc pomóc psiakom finnsowo, dlatego pomyslałam o mini-hoteiku domowym.
Z sunią to był poryw serca, ale zrodziło się wiele wątpliwości m.in. niewiadoma z reakcją naszego psa-panikarza, wystarczy, że długopis upadnie na stół, on się zrywa i ucieka z pokoju itp.
U dogomanki Pati, od której go adoptowaliśmy, był dwa tygodnie i cały czas chodził w kagańcu, bo atakował jej psy.
Opuściliśmy stolicę 3 lata temu, mieszkamy 75 km od Warszawy na zachód, zapraszam do nas na kawę i rekonesans![]()
Wiem, chyba, ze podatek bym odprowadziłaod darowizny.
Ja czasem na początku umieszczam, bo nie kazdemu chce się pytać o pw. Ale wystraszyłaś mnie teraz to usunę.
Ewanka, rozumiem, nie każdy pies musi mieć towarzystwo ale z mojego doświadczenia powiem, że na większość działa to pozytywnie i terapeutycznie. Zwłaszcza młoda laskapomagająca przełamać lęki.
Nie namawiam, absolutnie, radzę
Gdybyś sie zdecydwowała kiedyś dawać płatny DT daj nam znać, przyjedziemy, pogadamy![]()
Zakładki