+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 325

Temat: Luna- młoda onka ze schronu już w swoim domu :)))

Domyślnie

Ciekawe co na to Mysza.....

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Mysza, ladny masz nowy nabytek. Moze wyrosnie z niej Hugonek.

Mam obiecaną stówkę za ciuszki z Irlandii- od Iwonki tez, Twojej imienniczki. Zaraz ją zaproszę na wątek i poproszę o przelanie tych pieniędzy na tego mlodego żurka.

Domyślnie

Chciałam poinformować, ze Sunia nie ma żadnych szczepień. Rozmawiałam z Beką i powiedziała, ze Luna była krótko w schronie i nie zdążyli jej zaszczepić. W poniedziałek będzie u nas Pani weterynarz i może Lunę zaszczepić. Koszt szczepienia na miks wścieklizny i zakaźnych 55 zł. Pani weterynarz bierze niezależnie od ilości psiaków 10 zł za dojazd ale jest już do niej jeden chętny na czyszczenie uszek także za 60 zł będzie już full opcja. Szczepić?
    Fiprex i odrobaczenie ma wbite.

Domyślnie

Cytat Napisał Tora&Faro Zobacz post
    Ciekawe co na to Mysza.....
    Uważam, że będzie zachwycona
    jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ

Domyślnie

Cytat Napisał emilia2280 Zobacz post

Mam obiecaną stówkę za ciuszki z Irlandii- od Iwonki tez, Twojej imienniczki. Zaraz ją zaproszę na wątek i poproszę o przelanie tych pieniędzy na tego mlodego żurka.
    Dobry wieczór, to o mnie tutaj Emilka wspomniała

Tak, mam do wpłacenia 100 złotych za ciuszki, które Emilka w swojej uczynnej dobroci mi zakupiła, a pieniążki za nie przeznaczyła na tą śliczną onkową sunieczkę
    Poproszę dane do wpłaty to zrobię z przyjemnością przelew

Domyślnie

Cytat Napisał megii1 Zobacz post
    Chciałam poinformować, ze Sunia nie ma żadnych szczepień. Rozmawiałam z Beką i powiedziała, ze Luna była krótko w schronie i nie zdążyli jej zaszczepić. W poniedziałek będzie u nas Pani weterynarz i może Lunę zaszczepić. Koszt szczepienia na miks wścieklizny i zakaźnych 55 zł. Pani weterynarz bierze niezależnie od ilości psiaków 10 zł za dojazd ale jest już do niej jeden chętny na czyszczenie uszek także za 60 zł będzie już full opcja. Szczepić?
    Mysza jako opiekunka pewnie się jutro wypowie, ale przypuszczam że zgodzi się żeby szczepić...kasa się znajdzie

Domyślnie

Kasa już się powoli znajduje, bo mysza ma to coś, co przyciąga dobrych ludzi
    jeśli nie ma mnie na dogo, to kontakt 798 442 669 lub proequo@gmail.com KUP BUZIAKA ZA PIĄTAKA; SIANKO NA WIGILIJNY STÓŁ

Domyślnie

Cytat Napisał Iv_ Zobacz post

Tak, mam do wpłacenia 100 złotych za ciuszki, które Emilka w swojej uczynnej dobroci mi zakupiła, a pieniążki za nie przeznaczyła na tą śliczną onkową sunieczkę
    Iwonko, bardzo Ci dziękuję za blyskawiczny odzew
    Mysza juz się chyba pospala, ale jutro na pewno niezwlocznie poda Ci swoje konto, podczas gdy ja jeszcze będę snila o niebieskich migdalach- do poznego poludnia

Domyślnie

podczas gdy ja jeszcze będę snila o niebieskich migdalach- do poznego poludnia
    Jak chcesz, to puszczę Ci strzałkę o 8 rano... a potem co piętnaście minut

Domyślnie

Cytat Napisał Greven Zobacz post
    Jak chcesz, to puszczę Ci strzałkę o 8 rano... a potem co piętnaście minut
    Ozesz, 8 to tez jest zboczona pora, więc nie skorzystam z uprzejmej propozycji . Nawet do pracy wstaję o 8.30 najwczesniej (w porywach do 9.30). Jezdem na wakacjach i spię do poludnia- 12.00 Chocbym miala zgnic w lózku, stopy spod koldry nie wystawię wczesniej

Domyślnie

Przecież ona się powinna nazywać MYSZA!
    Widać na pierwszy rzut oka. Luna.......phi, też mi pomysł

Domyślnie

Mi też Mysza do tej suni pasuje
    Pomożcie... DRAMAT !!! Psy zamarzaja na betonie. Nie ma gdzie ich zabrać a jest ich kilkanaście w złym stanie !!! http://www.dogomania.pl/threads/2221...una-pilnie-dt!!

Domyślnie

Cytat Napisał gusia0106 Zobacz post
    Przecież ona się powinna nazywać MYSZA!
    No, a Marley powinien nazywać się Gusik, albo Gusiak

Ewanka is on a distinguished road Avatar Ewanka
    Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Hihihi, też miałam taki plan, jak przez moment miałam nadzieję, że będę mogła zaopiekować się sunią , że nazwę ją Mysza vel Myszatka

... do dzisiaj nie odzywam się do ślubnego, że podstawił (wprawdzie dobrze umotywowany) szlaban na sunię.

Domyślnie

Bardzo, bardzo dziękuję.

Cytat Napisał megii1 Zobacz post
    Mam prośbę, podajcie jej dzisiaj albo jutro Aniprazol. Nie wierzę w schroniskowe oświadczenia, że miała A potem oczywiście szczepimy.

Uważam, że będzie zachwycona
    Nie komentuję

Cytat Napisał Iv_ Zobacz post

Bardzo dziękuję , zaraz podam dane do przelewu.

Kasa już się powoli znajduje, bo mysza ma to coś, co przyciąga dobrych ludzi

Cytat Napisał Ewanka Zobacz post
    Hihihi, też miałam taki plan, jak przez moment miałam nadzieję, że będę mogła zaopiekować się sunią , że nazwę ją Mysza vel Myszatka

... do dzisiaj nie odzywam się do ślubnego, że podstawił (wprawdzie dobrze umotywowany) szlaban na sunię.
    Mysza to niezbyt ładne imię, raczej jestem przeciwna.
    A propos argumentów- uważam, że psy trzymane w domu pojedyńczo są znudzone i nieszczęśliwe. Zwłaszcza w domu, bo mieszkanie ogranicza.

Cytat Napisał 3 x Zobacz post
    Laura albo Lidka
    Laura ładnie zwłaszcza zesiedzi z Klarą
    czyli Laura i Klara - cudo
    albo Izka
    Laura ładnie ale źle się woła.
    Pomyślimy.

Domyślnie

P.S. Wcale nie spałam, Hugo ma biegunkę, budził do 2 w nocy kilka razy, chyba dopiero wtedy leki zaczęły działać...
    A o 6 pobudka. Jestem rzeźka jak cholera...

Domyślnie

Ale z Ciebie błyskawica Mysza Piękna sunia, jestem pewna, że szybko znajdzie domek!!! Narazie jednak wrzuć mi proszę numer konta, dorzucę coś do jej utrzymania

Domyślnie

Cytat Napisał Ewa Marta Zobacz post
    Ale z Ciebie błyskawica Mysza Piękna sunia, jestem pewna, że szybko znajdzie domek!!! Narazie jednak wrzuć mi proszę numer konta, dorzucę coś do jej utrzymania
    Dziękuję, numer konta jest w pierwszym poście

Domyślnie

Cytat Napisał mysza 1 Zobacz post
    Dziękuję, numer konta jest w pierwszym poście
    Mysza, ja bym je usunęła i wysyłała na PW.
    Bo jak się znajdzie ktoś "życzliwy" to może donieść, że robisz publiczną zbiórkę pieniędzy. A to nielegalne

Domyślnie

Bo jak się znajdzie ktoś "życzliwy" to może donieść, że robisz publiczną zbiórkę pieniędzy. A to nielegalne
    Gusia ale ty przytomna jesteś Dokładnie - masz rację.
    Gdyby ktoś potrzebował informacji jak zbiórkę publiczną zorganizować - to się polecam.

Domyślnie

Nie wiem jakie w końcu imię wybierzecie sunieczce , ale ja właśnie zrobiłam na nią przelew w wysokości 100 złotych z dopiskiem "na Lunę"

Ewanka is on a distinguished road Avatar Ewanka
    Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Cytat Napisał mysza 1 Zobacz post
    (...)
    A propos argumentów- uważam, że psy trzymane w domu pojedyńczo są znudzone i nieszczęśliwe. Zwłaszcza w domu, bo mieszkanie ogranicza. (...)
    Też jestem tego zdania, dom jest wprawdzie nieduży, my w średnim wieku, oboje na rencie, sił mało, kasy jeszcze mniej, moja renta 650 zł/mies, nie mogę więc pomóc psiakom finnsowo, dlatego pomyslałam o mini-hoteiku domowym.

Z sunią to był poryw serca, ale zrodziło się wiele wątpliwości m.in. niewiadoma z reakcją naszego psa-panikarza, wystarczy, że długopis upadnie na stół, on się zrywa i ucieka z pokoju itp.
    U dogomanki Pati, od której go adoptowaliśmy, był dwa tygodnie i cały czas chodził w kagańcu, bo atakował jej psy.

Opuściliśmy stolicę 3 lata temu, mieszkamy 75 km od Warszawy na zachód, zapraszam do nas na kawę i rekonesans

Domyślnie

Cytat Napisał Ewanka Zobacz post
    Opuściliśmy stolicę 3 lata temu, mieszkamy 75 km od Warszawy na zachód, zapraszam do nas na kawę i rekonesans
    Ja to się na pewno wproszę przy najbliższej okazji

Domyślnie

Mysza, ja bym je usunęła i wysyłała na PW.
    Wiem, chyba, ze podatek bym odprowadziła od darowizny.
    Ja czasem na początku umieszczam, bo nie kazdemu chce się pytać o pw. Ale wystraszyłaś mnie teraz to usunę.

Ewanka, rozumiem, nie każdy pies musi mieć towarzystwo ale z mojego doświadczenia powiem, że na większość działa to pozytywnie i terapeutycznie. Zwłaszcza młoda laska pomagająca przełamać lęki.
    Nie namawiam, absolutnie, radzę

Gdybyś sie zdecydwowała kiedyś dawać płatny DT daj nam znać, przyjedziemy, pogadamy

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia