-

Napisał
mala_czarna
Tworki murowane
Psy wyciągamy ze schronisk, to i jedną małą myszę z Tworek wyciągniemy, a co!
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
-
Ona nie docenia inwencji twórczej, zobaczycie, że zostanie Luna, ehh....
-

Napisał
Ewanka
Mnie się wydaje, że Klara była mniejsza od Luny ... ale może to złudzenie optyczno - fotograficzne
Mam nadzieję, że Megii wstawi nowe fotki nowych lokatorek ... i ciekawa jestem co znaczą słowa Megii, że Klara trochę gnębi Lunę?
Gnębi oznacza ze jak na razie Klara chce zdominować Lunę ale długo to nie potrwa bo w niedzielę będzie zmiana miejsc i rozdzielenie dziewczynek. Ale bez obaw - nic niebezpiecznego się nie dzieje - dominacja kontrolowana, bezkrwawa i chwilowa.
-
-

Napisał
megii1
Ładne fotki będą w weekend

a co do rozmiarów Luny to powiem tak - Mała czarna, Mysza i Gusia widziały moją Korę - Luna jest jak góra 2/3 Kory

To faktycznie karypel
-

Napisał
megii1
Gnębi oznacza ze jak na razie Klara chce zdominować Lunę ale długo to nie potrwa bo w niedzielę będzie zmiana miejsc i rozdzielenie dziewczynek. Ale bez obaw - nic niebezpiecznego się nie dzieje - dominacja kontrolowana, bezkrwawa i chwilowa.
Megii, dzięki za info
... trochę się przestraszyłam, to Klara wydawała się bardziej wycofana, a mała Luna to właściwie jeszcze dzieciak.
-
-
A tak na oko ciutkę przed kolano
-
mysza a dołożysz do wątku tez i Klarę?
One na tym samym wózku jadą.....i u jednego dorożkarza
-
Luna, Luna - tak już o niej myślę
, poproszę o numer konta na pw
-
-
No jak to nie w temacie. Wystarczy mieć coś z głową, coś z oczami, lub wykazywać się kreatywnością w wymyślaniu imion i już człowiek jest idealnie w temacie. Ponad 3 lata studiowałam w Warszawie i pojęcia nie miałam, że Wy tacy fajni jesteście
-

Napisał
gusia0106
Ona nie docenia inwencji twórczej, zobaczycie, że zostanie Luna, ehh....
Ładnie to tak o nieobecnych? 

Napisał
Greven
Psy wyciągamy ze schronisk, to i jedną małą myszę z Tworek wyciągniemy, a co!
Nie wybieram się, bez obaw.

Napisał
idusiek
mysza a dołożysz do wątku tez i Klarę?
One na tym samym wózku jadą.....i u jednego dorożkarza

Idusiek, nie bardzo mi pasuje. Zbieram tu kasę na nią, na swoje konto; ciężko mi będzie potem to rozdzielić. Za Klarę Wy chyba płacicie.
Załóż jej watek, ja tez mogę to zrobić, nie ma problemu.

Napisał
Greven
No jak to nie w temacie. Wystarczy mieć coś z głową, coś z oczami, lub wykazywać się kreatywnością w wymyślaniu imion i już człowiek jest idealnie w temacie. Ponad 3 lata studiowałam w Warszawie i pojęcia nie miałam, że Wy tacy fajni jesteście

Nie gadaj, a tak gadałaś na Warszawkę
Jeszcze obrywam za to elitarne pochodzenie
-
-
Aaaa, już 100zł przelałam Megii na odrobaczenie i szczepionki.
-
Witam,
Mam potencjalny domek dla suni.Państwo mieli owczarka,ale niestety odszedł za TM ze starości.
Domek jest w Poznaniu...
-
-
Mysza, Ty masz szczęście do poznańskich domków
-

Napisał
mysza 1
Dlaczego mnie to nie dziwi.

Poznań- 80% moich psów tam ląduje
Mogę prosić o kontakt do Państwa? Czy wolą zadzwonić do mnie- 507 443 597.
Jutro zadzwonię i podam Twój numer,ok? Wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzic,Państwo są za...
-
-

Napisał
Agata,Sonia
Jutro zadzwonię i podam Twój numer,ok? Wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzic,Państwo są za...
Ok, dziękuję.

Napisał
gusia0106
Mówiłam Mysza, żebyś się tam przeprowadziła

Po co jeździć w kółko

Kocham Warszafffkę
Przelewam jeszcze 100zł zaliczki za hotel, zawsze staram się zaliczkować.
-
Mysza a finanse Lunki jak wyglądają? hotel, szczepienia, odrobaczenie.....pewnie do tego karma by się przydała?
-

Napisał
Tora&Faro
Mysza a finanse Lunki jak wyglądają? hotel, szczepienia, odrobaczenie.....pewnie do tego karma by się przydała?
Wysłałam wczoraj 100zł na odrobaczenie i szczepienie. Drugą 100 wysyłam hotelowi jako zaliczkę w razie czegoś. Wpłacone mam już 150 więc jest ok 
Wszystko w pierwszym poście.
Zajrzycie do tych pięknot- proszę http://www.dogomania.pl/threads/1775...e-onki-i-MiluA
-
Rzuciłam okiem na wątek.....jezu Mysza skąd Ty wynajdujesz te psiaki....tam taki szczenior jest - Miluś
wieczorem tam wrócę i poczytam...
Uprawnienia