+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 243

Temat: Zaniedbana wyciągnięta ze schronu Klara grzeje pupkę w domku :))))

Domyślnie

Zaraz będą fotki

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Cytat Napisał Ewanka Zobacz post
    Już nie pusto ... myślimy też o Klarci ... martwię się o jej tylne łapki, a właściwie o kręgosłup, bo coś wyraźnie jej dolega.
    Niestety, na zdjęciach też to widać

Ewanka is on a distinguished road Avatar Ewanka
    Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Śliczna suńka, ale rzeczywiście widać, że ma problemy z chodzeniem, myślę, że konieczny rtg i konsultacja u weta. Mam nadzieję, że to nic groźnego i uda jej się z tego wyjść, po ewentualnej rehabilitacji.

Domyślnie

Mysza wkleiła ładne fotki a ja mam takie, które pokazują chociaż trochę jak chodzi Klara... Moze jutro będę mogła napisac coś więcej o tym co może dolegać małej.

Domyślnie

Ojoj, to może być pourazowe ( Nie zauważyłyśmy tego wcześniej, bo Klara regularnie ganiana przez inne suki chowała się w budzie.

PS
    Jeśli będzie trzeba skonsultować u ją u dra Janickiego, oczywiście bierzemy to na siebie (z ewentualną pomocą transportową, u nas z tym krucho bardzo ).

Domyślnie

półtoraj nieszczęścia

ciotki, konsultujcie, trzeba ja leczyc jak można ...

Domyślnie

Śliczna dziewczynka,ale z nóżkami faktycznie coś jest...Biedulka.

Domyślnie

Trzymam kciuki żeby dało się to jakos naprostować i zeby mała wyzdrowiała. Bidula straszna a taka śliczna.
    Pomożcie... DRAMAT !!! Psy zamarzaja na betonie. Nie ma gdzie ich zabrać a jest ich kilkanaście w złym stanie !!! http://www.dogomania.pl/threads/2221...una-pilnie-dt!!

Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Tak, trzeba przyznać, że na tych fotach wygląda to dramatycznie ... może wadła pod samochód ... ale i tak cud, że chodzi, a nie leży sparaliżowana.

Coś czuję, że bez operacji się nie obejdzie ...

Domyślnie

Bidula, fatalnie to wygląda

Domyślnie

Ida mówiła że nie zauważyła żadnych problemów wcześniej, czyli w grę wchodzi jakiś uraz zewnętrzny

Domyślnie

Cytat Napisał beka Zobacz post
    Ida mówiła że nie zauważyła żadnych problemów wcześniej, czyli w grę wchodzi jakiś uraz zewnętrzny
    Może bidula niedojadała i stąd ma problemy... ? Do tego dostała porządnie po tyłku i mamy efekt. Ale my to sobie możemy gdybać, sunia musi byc przebadana i skonsultowana wtedy bedzie cos wiadomo na pewno.
    Pomożcie... DRAMAT !!! Psy zamarzaja na betonie. Nie ma gdzie ich zabrać a jest ich kilkanaście w złym stanie !!! http://www.dogomania.pl/threads/2221...una-pilnie-dt!!

Domyślnie

Dzisiaj Klarcia ma kąpanie, poczuje się dużo lepiej, bo strasznie śmierdząca była

Domyślnie

Cytat Napisał mysza 1 Zobacz post
    Dzisiaj Klarcia ma kąpanie, poczuje się dużo lepiej, bo strasznie śmierdząca była

No tak, panienka od 9 rano siedzi w salonie
    Straszna bida na tych zdjęciach... oby jak najszybciej lekarz powiedział co jej jest i żeby to nie było nic poważnego...

Domyślnie

ciotki wezcie bo ja aż się boję.....

Klara nie dojadała i miała krzywicę,czy to możliwe ze tak az by się jej zrobiło?

Nie..............

Domyślnie

Cytat Napisał idusiek Zobacz post

Klara nie dojadała i miała krzywicę,czy to możliwe ze tak az by się jej zrobiło?

Nie..............

Pewnie, że możliwe....

Domyślnie

Cytat Napisał idusiek Zobacz post

Nie..............
    Wg mnie to jakiś uraz, bo sądząc po zdjęciach, chód ma chwiejny.

Mieszka w
    wieś na Mazowszu zach.

Domyślnie

Klara chyba już w domku, u fryzjera miała być, o ile pamiętam, do 15-tej (?)
    Ciekawe, jak się czuje i co powiedział wet ???

Domyślnie

Klarcia już po fryzjerze Pani Fryzjerka była nią zachwycona- grzeczna , inteligentna, posłuszna, reagująca na to co się do niej mówi. Podobno była przeszczęsliwa. Teraz jest już pachnąca i ma nową obróżkę. Jeżeli chodzi o weterynarza to nie było go w godzinach kiedy Klara była na zabiegach. Ale jutro ma przyjechaż do nas nasza wetka, która szczegółowo obejrzy małą i zobaczymy jaką ona poda diagnozę. Mi się wydaje, że tak czy inaczej skończy się na konsultacjach w Warszawie i w związku z tym mam pytanie czy jest ktoś chętny kto małą zawiezie do specjalisty bo u nas z wyjazdami do Wawy są problemy - zajmują w sumie parę godzin i inne psiaki siedzą same, bez opieki. Poza tym przydałyby się na to jakieś fundusze - za kąpanie założyłam ale z wizyta u specjalisty może być kiepsko. Jutro dam znać jakie są zalecenia Pani weterynarz i przydałoby się coś szybko organizować bo pomóc małej trzeba jak najszybciej.

Domyślnie

A, że się tak zapytam, bo nie wiem, kto zobowiązał się do pokrywania kosztów związanych z hotelowaniem i opieką u Ciebie megii?

Domyślnie

No właśnie, trzeba chyba zacząć zbierać jakąś kasę? Narazie na wątku Lemonka trwa dyskusja na kogo przeznaczyć fundusze po Lemonie. Proponowalam, żeby posżły na trzy dla Luny, Klary i Amigo, który ma przyjechać do Megii. Szkoda suni, trzeba działać, a Mysza nie da rady wziąć na siebie kolejnej sunieczki.

Domyślnie

Dlatego właśnie pytam - bo ktoś ją wyciągnął i nie była to Mysza, dlatego się dopytuję.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia