Ja też mam Klarę w banerku![]()
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Mi też się nie udało wstawić banerka....
Pięknieje ... z dnia na dzień![]()
OdżywaI dobrze jej ta kąpiel zrobiła, a krzywizn w strzyżeniu nie widać
![]()
Jeśli chodzi o weta, to jak najgoręcej i najserdeczniej polecam Art Vet w Markach:
http://www.artvet.pl/
Full wypas i wszystko można od razu w jednym miejscu zrobić, zoperować, prześwietlic itd.
jejku jaka biedulka śliczna. Gdzie się nie obrócić tam biedy, oczy proszące o pomoc... dlaczego tak jest?
Dziś przyszła karma dla Klary także od jutra ma liczony pobyt po 8 zł za dzień.
A tak zmieniając temat to podziwiam wszystkich, którzy pomagają jako wolentariusze w schroniskach. Ja dziś byłam w Józefowie... masa onkowatych, rotwailerowatych, amstafowatych. Wszystkie biedne, przestraszone i Ci pracownicy schroniska... Będziemy stamtąd wyciągać dwie kaukazki - jak już uda się je wyrwać zaproszę was na wątek.
Ale mam strasznego doła, przeraża mnie to ze tyle tam pięknych, mądrych psów i nie mogę im pomóc![]()
Tam jest mnieja le Ci ludzie, którzy się nimi opiekują - moze nie będę nic pisać. Widziałam dwa śliczne onki, widziałam super rotwailerowatego miziaka, który zrobiłby wszystko, zeby go wygłaskać i widziałam młodego boksiowatego psiaka z wielką raną na ogonie. Młodziak kleił się do nas a pracownicy go przeganiali. Śliczny czarny, pręgowany tylko ta rana przy ogonie brzydka - nie wiem ile tam pożyje...
Zrobiłam zdjęcie terierce walijskiej i kudłaczowi i wysłałam już do Leni od kudłaczy i szorściaków. W niedzielę też tam jadę![]()
Terierka ma już wątek
http://www.dogomania.pl/threads/1783...chronisku-HELP
Moze jest ktoś chętny do przejażdzkę ze mną w niedzielę po nią? Boję się że będą problemy... ale poprosiłam już mojego Darka, ze jak mi się nie uda w niedzielę to on pojedzie w poniedziałek i to załatwi. Już nie wnikam jak![]()
Zakładki