[ Wyłącz reklamy ]

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 24 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 240

Temat: Zaniedbana wyciągnięta ze schronu Klara grzeje pupkę w domku :))))

Domyślnie Zaniedbana wyciągnięta ze schronu Klara grzeje pupkę w domku :))))

Klara to młoda sunia, mieszaniec owczarka niemieckiego, którą kilka dni temu Fundacja Psy Niczyje zabrała ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej gdzie była gryziona przez inne suki.

Sunia jest bardzo zaniedbana, okropnie brudna, sierść ma matową, posklejaną i wybrudzoną odchodami. Do tego dochodzą problemy przy poruszaniu, niedługo zostanie zdiagnozowana.

Jeśli ktoś chce pomóc w utrzymaniu i leczeniu Klary, proszony jest o wpłaty na konto:

65 1370 1109 0000 1706 4838 7306
    Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt Viva z dopiskiem: Klara

Nowe zdjęcia Klarci po kąpieli i fryzjerze str 11 wątku.

Edit: 4 lutego Klarcia zamieszkała w domu w Otrębusach.

Domyślnie

Podniosę, Klara potrzebuje pomocy

Domyślnie

cioteczki , zapraszamy na wątek Klary

Domyślnie

Idusiek, weźcie psa na tymczas do Mariolki, na co czekać? Ona się wnerwi w końcu.

Domyślnie

Fela dzisiaj z nią gadała, spokojnie Wszystko jest na dobrej drodze.
    Mysza dzwonil do mnie facet w sprawie Luny, brzmi niegłupio- podam Ci dane na PW.

Domyślnie

Jutro wstawię fotki Klary z dzisiejszego dnia - przesłodka jest dziewczyna ale... Te jej nóżki zauważyła też dziś Gos - coś jest nie tak. Ona tak chce biegać za Luna a biedna nie może Ale mimo wszystko na spacerki chodzi chętnie i pięknie chodzi na smyczy.

tel. 504-62-02-19

Domyślnie

kurde

a jednak kolejna kaleka idę się powiesić...

Domyślnie

Cytat Napisał idusiek Zobacz post
    kurde

a jednak kolejna kaleka idę się powiesić...
    Idusiek, poczekaj na to co powie lekarz - to młoda sunia - może to zaniedbania żywieniowe. Ona ma na dziewiątą wizytę u fryzjera ale ten fryzjera, a właściwie fryzjerka to żona weterynarza, który przyjmuje w gabinecie obok. Poproszę, żeby on też spojrzał na Sunie, jeżeli zaleci kupimy jej witaminy, odżywki i co tylko będzie jej potrzebne. Jak zaistnieje taka potrzeba pojedzie na prześwietlenie. w tygodniu zobaczy ją weterynarz, który do nas przyjeżdza i już będą dwie opinie.
    A może ja po prostu panikuję

tel. 504-62-02-19

Domyślnie

Cytat Napisał idusiek Zobacz post
    Fela dzisiaj z nią gadała, spokojnie Wszystko jest na dobrej drodze.
    Mysza dzwonil do mnie facet w sprawie Luny, brzmi niegłupio- podam Ci dane na PW.
    Ok, odpisalam. My mamz rezerwacje u Megii dla Amigo, to mozna je razem przywiezc.

Biedna ta Klara

Domyślnie

fcuck, głupia pipa jestem, że jej wcześniej nie sciągnełam, ale nie było jak i ludzi niet i miejsca i inne zdychające na sygnale woziłysmy

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 24 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia