Ale oczka ropieją czy "zachodzą"?
GPooLCLD jak to dojrzałaś![]()
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Oczko Buni zachodzi mgielka niebieska tak jak w przypadku zaćmy, poprosze Kierownika, zeby jeszcze raz doktor obejrzal to oczko.
to ogłoszenie na cafeanimal dla suni nr 3:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/...psy/pudel,7607
Mam tyko pytanie, jaka to miejscowość, w której jest - Jedlicze czy Jedlicz?
Na nasza mielecka Bunie prosze o podanie nr tel. 17 583 15 32, kontakt P.Kierownik Andrzej Skowron, mail : mielec@bezdomne.com , www.mielec.bezdomne.com, Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat, 39-300 Mielec, ul. Targowa 11.
Suczka pochodzi z Jedlicza. Jedlicze maja podpisana umowe z Mielcem, stad sunia jest w Mielcu.
Oto piękny kudłacz. Podobny do hiszpańskiego psa wodnego. Teraz przebywa w hotelu w Krakowie.
Pies 1,5 roczny, przyjazny, trochę szalony, bardzo żywy...potrzebuje dużo ruchu.
Może mieszkać z dziećmi, toleruje psy, nie wiem jak z kotami, ma dużą wole
współpracy z ludźmi, szybko się uczy, potrzebuje dużo ruchu, do tej pory mieszkał w kojcu ale najlepiej gdyby trafił do domu. Jest zdrowy.
"Na zdjęciach tego nie widać ale Kobi jest duży - wielkości owczarka niemieckiego lub wyżła. Jest też bardzo, bardzo żywy - na przemian biega i skacze, ciężko mu wytrzymać w jednym miejscu. Ma bardzo pogodny charakter - ze wszystkiego się cieszy. Nie potrafi chodzić na smyczy, strasznie ciągnie. Idealny byłby dla niego dom z ogrodem."
Czyli szukamy dla niego jakiegoś aktywnego właściciela....
Kontakt Asior
![]()
zaraz uzupełnię dane do wszystkich pudliszonów
czarnula, ja bym z niego pudla zrobiłamaszynką, świetny jest.
No dobra to jak juz sa dane to sprobuje zrobic alegro jak znajde tylko chwilke.Niestety w domu dalej szpitalale dzis mysle ,ze powinno sie udac
![]()
nie wiem czy wyżły mają swój wątek . Jak już został dodany to możemy go poogłaszać
Jakby ktoś ocenił jaki to on ma włos to wiadomo byłoby co to za mieszanka .
Equus musisz zaznaczyć baner (tak podświetlić na niebiesko) , skopiować i wkleić tam gdzie jest edytuj sygnaturę
A tak poza tym to fajnie, że jesteś![]()
Nie wiem ile on ma w sobie pudelka ale coś ma.
Piesek Jazon. Mały. Ok. 8 lat.
Opis ze strony schroniska:
"Gdy trafił do schroniska miał pchły i kołtuny. Obecnie jest odpchlony i obcięty. Jest strasznym pieszczochem, uwielbia głaskanie. Dobrze zgadza się z sukami, z psami bywa różnie. Jazon to trochę starszy piesek, ale nadal zasługuje na miłość i z pewnością się za nią odwdzięczy. Będzie dobrym psem do starszej osoby."
Schronisko Ostrów Wlkp.
Ostatnio edytowane przez coronaaj ; 18-01-2010 o 15:57 Powód: typo
A co to jest to black&tan ?
Zakładki