-
Agility, frisbee i inne- pomysł na spacer w Kielcach(klub)
Witam wszystkich kieleckich jak i swietokrzyskim Dogomaniaków!!!
Kiedyś powstał pomysł stworzenia w Kielcach toru agility! Pomysl jednak nie wypalil z braku miejsca i chetnej osoby zainteresowanej oragizacja tego typu wypoczynku czynnego dla psów i ich włascicieli. Chcialabym bardzo dowiedziec sie ile osób jest chetnych na agility, frisbee,wspolne spacery, ogniska i inne tego typu spotkania. Jest byc moze pewna mozliwosc zorganizowania klubu dla osob, ktore sa chetne bawic sie ze swoimi psami, wymieniac sie doswiadczeniami, pomyslami z innymi, spedzac czas w "swoim" psim towarzystwie. Jest tez pomysl dla osob posiadajacych psy rodowodowe jezdzace na wystawy, aby zorganizowac np. autokar czy cos i wspolnie pojechac na wystawe co obnizyloby koszty a i przejazd bylby ciekawy! 
Colosc jednak wymaga nie tylko organizacji ale tez pewnego nakladu (nie mowa tu o nakladzie finansowym). Tak wiec osoby chetne podjecia sie zabawy z psem i milego czynnego spaceru oraz nauczenie sie byc moze czegos nowego nie tylko w zakresie sportow ale takze kontaktu z psem, "rozmowy" z nim, dogadywania sie i innych tego typu rzeczy bardzo prosze o wpisanie tytaj sie. Wszelkie pytania sa mile widziane, sugestie i pomysly takze. Pisac tutaj albo na priv
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Aga Ty już dobrze wiesz że ja jak najbardziej
Daj tylko znać jak możemy pomóc
-
-
Hej 
A jest tu jeszcze Ktoś z Kielc zainteresowany psimi aktywnościami różnorakimi??
-
-
Zapomniałabym - inne psie aktywności też chętnie - ubolewam nad brakiem w Kielcach toru agility - zanim się tu przeprowadziłam trenowałam z moją suczką
-
-
-
Ja chętnie się na spacerek taki wybiore o ile mi nic planów nie pokrzyżuje
Daj tylko Ola znać gdzie dokładnie i o której
-
No to proponuję na pętli na os. Dąbrowa w sobotę o godzinie 10.30. Może być?
Będę tam z moją borderką
-
Może być 
Jak dobrze pójdzie, będzie nas sztuk 2 (ludzkie) plus 4 psy.
-
my jesteśmy na tak
-
kto bedzie z samcem? Za wyjatkiem jugi!
-
Ja będę z dwoma. Ale jeden z nich uważa się... za suczkę
-
kurcze no chetnie bym przyszla z moim ale on tylko toleruje jednego samca jak narazie ;/ no i pewnie bedzie chcial pokazac jaki to on nie jest
-
A duży ten Twój chłopak? Bo jak duży, to ja nie mam nic przeciwko, żeby wtrzepał mojemu (jak mały, to na Twoje ryzyko, bo wtedy Twój może przegrać
). Drugi wypożyczony b. szybko biega, więc nie stanowi problemu.
Z moich doświadczeń wiem, że psy w większości przypadków same dogadują się ze sobą, o ile im pozwolić ustalić sobie relacje - spiorą się raz i zazwyczaj starcza.
-
-
No cóż - mój aniołem również nie jest, dlatego wolę, jeśli trafi na silniejszego od siebie. Ale nie gryzie, tylko siada na wrogu
Futra ma za to tyle, że trudno ugryźć jego. Najwyżej będzie szedł na smyczy.
-
-
Aga, pamiętaj że jak coś to będzie tam Shiro, psi rozjemca
hehe. Może jednak nie będzie tak źle, warto spróbować! Do jutra!
-
no w sumie fakt
on zawsze cos wymysli! :P
-
-
-
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia